CMI Level 3 - Πιστοποιητικό διαχείρισης πρώτης γραμμής

School of Business London

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CMI Level 3 - Πιστοποιητικό διαχείρισης πρώτης γραμμής

School of Business London

CMI Level 3 - Διαχείριση πρώτης γραμμής


Το μάθημα CMI Level 3 στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει σχεδιαστεί για διευθυντές πρώτης γραμμής και για επόπτες, οι οποίοι έχουν την ευθύνη για ένα σαφώς καθορισμένο τομέα δραστηριότητας. Αυτό το προσόν έχει ως στόχο να δώσει στους νέους διευθυντές τις επικοινωνιακές και κινητήριες δεξιότητες που θα ενισχύσουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά τους.

Η διαχείριση της πρώτης γραμμής CMI έχει 3 επίπεδα, όπως βραβείο, πιστοποιητικό ή πτυχίο και μπορείτε να μελετήσετε το μάθημα σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Το Πιστοποιητικό Επίπεδο 3 της First Line Management είναι ένα πιο εκτεταμένο προσόν, το οποίο θα αναπτύξει τις γνώσεις σας για αποτελεσματικές δεξιότητες διαχείρισης, διατηρώντας ταυτόχρονα την εστίασή σας στη συγκεκριμένη περιοχή διαχείρισης και τον εργασιακό σας χώρο.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Το CMI είναι πιστοποιημένο σε εθνικό επίπεδο. Όλες οι πιστωτικές μονάδες που κερδίζονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα προγράμματα μέσα σε παρόμοια πειθαρχία.
 • Οι ιδιότητες και οι δεξιότητες που επιτύχατε μέσω ενός Διπλώματος ή Πιστοποιητικού στην πρώτη γραμμή διαχείρισης θα βελτιώσουν τις προωθητικές προοπτικές σας, οι οποίες με τη σειρά σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε επιτυχημένη ανάπτυξη στην καριέρα σας.
 • Οι αναθέσεις μαθημάτων θα σας μεταφέρουν με τις θεωρίες και τα μοντέλα διαχείρισης που θα ισχύουν για ένα ευρύ φάσμα πρακτικών σεναρίων εργασίας. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα είστε καλά αναπτυγμένοι στις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων στο χώρο εργασίας σας.
 • Το μάθημα καλύπτει τις τρέχουσες πρακτικές σχετικά με την εποπτεία και τη διαχείριση του χώρου εργασίας. Αυτή η γνώση θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε ικανοποιητικά τα προβλήματα στο χώρο εργασίας.

Σχετικά με το Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute που ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια ως το Βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης τότε, έχει αναπτύξει το πρώτο δίπλωμα του Ηνωμένου Βασιλείου στις μελέτες διαχείρισης. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η CMI ήταν σταθερά στην πρώτη γραμμή όλων των πτυχών της διοίκησης και της ηγεσίας . Σήμερα το μάθημα CMI Level 3 είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο επαγγελματικό φορέα που αναλαμβάνει να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα στη διαχείριση και την υπεροχή της ηγεσίας. Επί του παρόντος πάνω από 100.000 διαχειριστές χρησιμοποιούν τις μοναδικές υπηρεσίες τους καθημερινά. Τα προσόντα της CMI στοχεύουν σε διευθυντές και ηγέτες σε οποιοδήποτε επίπεδο και παραμένει το μόνο βραβευμένο όργανο που μπορεί να απονείμει το status Chartered Manager - το απόλυτο βραβείο διαχείρισης. Οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα τα προσόντα που απονέμει η CMI και ενισχύουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

School of Business London παρέχει διάφορες μεθόδους ευέλικτης παράδοσης στους μαθητές του, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανάμικτη μάθηση, την ηλεκτρονική μάθηση και την εξ αποστάσεως μάθηση. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο μελέτης ανάλογα με την επιλογή και την ευκολία τους. Το πρόγραμμα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο και επιτυγχάνεται μέσω του αιχμής Learning Management System. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους διδάσκοντες μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Εκμάθησης για να συζητήσουν τα υλικά του μαθήματος, να προσφέρουν καθοδήγηση και βοήθεια για τις εργασίες.

Τι περιλαμβάνεται;

 • Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα υποστηριχθείτε από έναν εκπαιδευτή one-to-one μέσω της πλατφόρμας μάθησης.
 • Η εκπαιδευτική αξιολόγηση θα παρέχεται από τους διδάσκοντες για τη βελτίωση των επιτευγμάτων των μαθητών. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή σχηματικής ανατροφοδότησης.
 • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν δομημένες σημειώσεις διαλέξεων, πρακτικές εφαρμογές που περιλαμβάνουν παραδείγματα πραγματικού κόσμου και περιπτωσιολογικές μελέτες που θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας.
 • Τα υλικά αξιολόγησης είναι προσβάσιμα μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας εκμάθησης.
 • Μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που περιέχει συνιστώμενα κείμενα μελέτης και βιβλία αναφοράς για διαδικτυακή ανάγνωση.
 • Επίβλεψη όλων των ενοτήτων.
 • Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα μάθησης έχει πολλαπλή πλατφόρμα προσβασιμότητας. Ως εκ τούτου, η School of Business London προσφέρει μαθήματα CMI κατευθείαν στο smartphone, tablet, φορητό υπολογιστή ή επιφάνεια εργασίας σας και οι μαθητές μπορούν να σπουδάσουν οποτεδήποτε ή οπουδήποτε προτιμούν.

Εργαστήρια

Για να βελτιώσουμε την εμπειρία των σπουδαστών μας, το School of Business London προσφέρει πολλές ευκαιρίες μάθησης στους σπουδαστές μας όσο το δυνατόν. Τα εργαστήρια είναι προαιρετικά για τους σπουδαστές. Τα εργαστήρια παρέχονται δίπλα στη συνήθη υποστήριξη του δασκάλου που παρέχεται από το πάνελ διδάσκοντος. Αυτά τα εργαστήρια είναι απέναντι σε οποιονδήποτε από τους σπουδαστές των προγραμμάτων μας και επιδιώκουν να ενισχύσουν την κατανόηση της έρευνας, της μεθοδολογίας και άλλων σημαντικών δεξιοτήτων σπουδών. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά τα εργαστήρια όσο το δυνατόν πιο επικοινωνιακά, παρέχοντας ομάδες εργασίας, διαδραστικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις στο εργαστήριό μας. Επιπλέον, θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε με τους συναδέλφους τους μαθητές.

Εκτίμηση

 • Αντιστοίχιση με βάση το σενάριο με χρονικά όρια
 • Δεν υπάρχουν εξετάσεις

Προυποθέσεις εισόδου

 • Πρέπει να είναι 19 ετών και άνω
 • Μεγάλη εμπειρία ως ηγέτης ομάδας ή παρόμοιο ρόλο

Δομή μονάδας

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν οποιονδήποτε συνδυασμό 2 μονάδων σε τουλάχιστον 13 μονάδες.

Αριθμός μονάδας


Προχώρηση

Υπάρχουν πολυάριθμες ευκαιρίες προόδου για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός επιπέδου επιπέδου 3 στην διαχείριση της πρώτης γραμμής,

 • Πρόοδος σε άλλα προσόντα στο ίδιο επίπεδο (π.χ. από το Επίπεδο 3 έως το Επίπεδο 3 Πιστοποιητικό κ.λπ.)
 • Πρόοδος σε άλλα προσόντα στο επόμενο επίπεδο (π.χ. από πιστοποιητικό επιπέδου 3 έως πιστοποιητικό επιπέδου 4 ή 5)

Διάρκεια μαθήματος

3 μήνες

Γιατί να αποκτήσετε προσόντα CMI;

 • Η ευκαιρία να εργαστούμε για την ιδιότητα του Chartered Manager, το υψηλότερο βραβείο στο επάγγελμα του διευθυντή και απονέμεται μόνο από το CMI.
 • Οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα τα προσόντα που απονέμονται από το Chartered Management Institute και πάνω από το 80% των διευθυντικών στελεχών πιστεύουν ότι ένα προσόν CMI αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για να γίνει επαγγελματίας διευθυντής.
 • Ενισχύστε το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων.
 • Ενισχύστε το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων. Σύμφωνα με την Engage for Success (2013) περίπου 65% των εργαζομένων δεν έχουν εμπιστοσύνη στους διαχειριστές. Σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει χαμηλότερο μέσο όρο συμμετοχής κατά 6% (Kennexa, 2011).
 • Δικτύωση σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή μέσω της διαδικτυακής μας κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών διασκέψεων, των σεμιναρίων και των ομιλητών από τη βιομηχανία.
 • Η πρόσβαση στο περιεχόμενο της έρευνας και της διορατικότητας, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού Professional Manager, παραδίδεται στην πόρτα σας και διατίθεται στο διαδίκτυο.
 • Η ευκαιρία να συμμετάσχετε στο CMI Achieve, το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα καθοδήγησης και καθοδήγησης που συνδυάζει έμπειρους μάνατζερ και ηγέτες με εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις.

Πόροι

School of Business London είναι αφιερωμένη στη στήριξη των μαθητών με ομαλή πρόσβαση στον εκπαιδευμένο εκπαιδευτή τους. Θα γίνετε αυτόματα μέλος του Chartered Management Institute όταν εγγράφετε μαζί μας ένα πρόγραμμα CMI. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλους τους πόρους από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της CMI για να διευκολύνετε τις σπουδές σας. Επιπλέον, η SBL θα σας παρέχει πρόσβαση στην πρωτοποριακή πλατφόρμα διαχείρισης μάθησης, όπου θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωτικούς πόρους μάθησης και να επικοινωνείτε με τον εκπαιδευτή σας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το Direct Direct - Management Direct είναι η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πόρων CMI, η οποία σας δίνει: 24/7 πρόσβαση σε ευρύ φάσμα πόρων από οποιαδήποτε συσκευή.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει ενημερωμένους πόρους που καλύπτουν την τρέχουσα πρακτική διαχείρισης.
 • Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υλικών σε διάφορες μορφές για να ταιριάζει και να υποστηρίζει ποικίλες μορφές μάθησης.
 • Υπάρχει μια αυτόματη καταγραφή της δραστηριότητας που σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στη μάθηση σας.
 • Η διοίκηση θα σας βοηθήσει συνεχώς στην καριέρα σας, παρέχοντας μια καλά δομημένη λύση για να είστε σε θέση να επιλύσετε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ρόλο σας.

Αμοιβές


Ενιαία Πληρωμή (Πλήρης Πληρωμή)

Χρέωση μαθήματος (χωρίς ΦΠΑ)

Επωφεληθείτε 35% έκπτωση για την ενιαία πληρωμή? Ενημερωμένο τέλος μαθήματος: - £ 352.95

Μηνιαίο Σχέδιο Δόσεων

Χρέωση μαθήματος (χωρίς ΦΠΑ)

Αποκτήστε έκπτωση 20% στην πληρωμή μηνιαίας δόσης. Ενημερωμένο τέλος φοίτησης: - £ 514,4

Αρχική κατάθεση
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 15, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
5 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
424 GBP
Τα προγράμματα πληρωμής είναι διαθέσιμα. Εφαρμόστε σήμερα για να λάβετε έκπτωση 35% για ενιαία πληρωμή και 20% έκπτωση για μηνιαία δόση *. Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2018. Οι Διεθνείς Φοιτητές απαλλάσσονται από τον Φόρο Προστι
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών