Cert HE Δημιουργική Μουσική Πρακτική

London College of Creative Media

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cert HE Δημιουργική Μουσική Πρακτική

London College of Creative Media

Cert HE Δημιουργική Μουσική Πρακτική

Το μάθημα Creative Music Practice ενός έτους είναι τέλειο αν θέλετε να συναντήσετε ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος σας για μουσική και αποφασιστικότητα για να δημιουργήσετε μια μπάντα ή μια μουσική συνεργασία. Στόχος μας είναι να σας δώσουμε τις δεξιότητες, την ευκαιρία και την έμπνευση για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη μουσική που θέλετε να κάνετε.

Απαιτήσεις μαθήματος

Το μάθημα της Πρόσβασης σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή το Διπλωματικό Πρόγραμμα BTEC Extended θα θεωρηθεί ισοδύναμο με δύο πλήρη προσόντα του Επιπέδου 3.

Βαθμός GCSE C / 4 ή παραπάνω σε Μαθηματικά και Αγγλικά ή ισοδύναμο Επίπεδο 2 (π.χ. Λειτουργικές Δεξιότητες).

Καλωσορίζουμε επίσης αιτήσεις από ώριμους φοιτητές (21 ετών) και από άτομα χωρίς επίσημο προσόν, αλλά με αποδεδειγμένο πάθος και πρακτική εμπειρία στη μουσική.

Προσωπική δήλωση:

Η προσωπική δήλωση αποτελεί σημαντικό μέρος της αίτησής σας και είναι η ευκαιρία να μας πείτε για τους στόχους σας στη μουσική και γιατί σας ενδιαφέρει. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε αποτελεσματικά είναι σημαντική, οπότε η ποιότητα του γραψίματός σας είναι ένας παράγοντας για τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουμε την απόφασή μας. Συγκεκριμένα, θα σας αναζητήσουμε να δείξετε ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τη μουσική, που αποδεικνύεται από ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

  • μαθαίνοντας ένα όργανο είτε διδάσκεται είτε αυτοδίδακτο
  • εξωσχολικές δραστηριότητες μουσικής στο σχολείο, στο κολέγιο ή στην κοινότητα
  • ερμηνεύοντας τη μουσική ως σολίστ, ένα μέλος της μπάντας ή σχηματίζοντας μια μπάντα
  • τη συγγραφή ή την παραγωγή μουσικής

Πληροφορίες για την ακρόαση

Εκτός από την εισαγωγή της αίτησής σας στο πρόγραμμα θα καθοριστεί από την ακρόασή σας και τη συνέντευξη. Όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου και των οποίων η αίτηση αποδεικνύει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης αυτού του προγράμματος θα προσφερθεί σε ακρόαση.

Θα σας ζητηθούν ερωτήσεις σχετικά με τη θεωρία της μουσικής, τη σημείωση και θα σας ζητηθεί να προσδιορίσετε τα διαστήματα και τις ιδιότητες της χορδής από το αυτί. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε αυτό που γνωρίζετε ήδη και πόσο γρήγορα πιστεύουμε ότι μπορείτε να μάθετε.

Κιθαρίστες, πιανίστες, μπασίστες και τραγουδιστές

Προετοιμάστε δύο τραγούδια της δικής σας επιλογής, τα οποία τυπικά πρέπει να εκτελεστούν χωρίς ένα υπόβαθρο. Τα τραγούδια πρέπει να είναι σε αντίθεση με τα στυλ για να δείξουν το εύρος της ικανότητάς σας. Μια μελωδία μπορεί να είναι πρωτότυπο, αλλά όχι και τα δύο. Θα πρέπει επίσης να επιδείξετε μια σειρά τεχνικών δεξιοτήτων σχετικών με τα μέσα σας, όπως κλίμακες, arpeggios, φωνητικές χορδές και ανάγνωση με θέαμα.

Τραγουδιστές

Θα σας ζητηθεί να παίξετε μια σειρά από κοινές αυλακώσεις, στυλ και αισθήσεις, όπως rock, funk, jazz και Afro-Cuban, ευθεία, swing και shuffle. Θα χρειαστεί να μετρήσετε, να παίξετε χρόνο και να εκτελέσετε διαφορετικά γεμίσματα. Τέλος, θα σας ζητηθεί να δείξετε τι σας αρέσει να παίζετε, το χρόνο για τις μπριζόλες σας!

Σαξί, φλάουτο και ορείχαλκο

Προετοιμάστε δύο τραγούδια της δικής σας επιλογής με ένα υπόβαθρο. Τα τραγούδια πρέπει να είναι σε αντίθεση με τα στυλ για να δείξουν το εύρος της ικανότητάς σας. Μια μελωδία μπορεί να είναι πρωτότυπο, αλλά όχι και τα δύο. Είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε συνοδεία για την παράσταση εάν δεν θέλετε να παίξετε σε ένα υπόβαθρο. Θα πρέπει επίσης να επιδείξετε μια σειρά τεχνικών δεξιοτήτων σχετικών με τα όργανα σας, όπως κλίμακες, arpeggios και ανάγνωση με θέαμα.

Παραγωγούς, συνθέτες και συνθέτες μέσων

Θα σας ζητηθεί να φέρετε δύο τραγούδια που έχετε γράψει ή δημιουργήσει. Οι συνθέτες θα ερωτηθούν για τους στίχους, την αρμονία και τη μορφή. οι παραγωγοί και οι συνθέτες των μέσων ενημέρωσης θα ερωτηθούν για το υλικό, το λογισμικό και τα μέσα που χρησιμοποιήσατε για την παραγωγή της δουλειάς σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να εκτελέσετε ένα από τα τραγούδια σας, εάν παίζετε ένα όργανο. Θα υπάρξει επίσης αξιολόγηση των γνώσεων της μουσικής θεωρίας σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση September 22, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
11,700 GBP
Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΟΧ: £ 5700, Διεθνές: £ 11700
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών