Certificat de τροπή de ζαχαροπλαστείο (πιστοποιητικό iii στο ζαχαροπλαστείο)

Le Cordon Bleu Australia

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Certificat de τροπή de ζαχαροπλαστείο (πιστοποιητικό iii στο ζαχαροπλαστείο)

Le Cordon Bleu Australia

Certificat de τροπή de Pâtisserie (Certificate III στις Pâtisserie)

Μας Certificat de τροπή de Pâtisserie (Certificate III στις Pâtisserie) θα σας δώσει ολοκληρωμένη γνώση και στερεά δεξιότητες στην προετοιμασία των εμπειρογνωμόνων της ζαχαροπλαστείο σερβίρονται σε εστιατόρια, καφετέριες και αίθουσες τσαγιού. Οι γαλλικές ενότητες της μελέτης σε συνδυασμό με την αυστραλιανή μονάδες ικανότητας για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών. τοποθέτηση βιομηχανία είναι μέρος του μαθήματος, δίνοντας σας την ευκαιρία να εργαστούν σε μια πραγματική επιχειρηματική φιλοξενία και να θέσει σε εφαρμογή τις δεξιότητες που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια σας μελέτης στις πανεπιστημιουπόλεις.

Προσφέρονται σε: Αδελαΐδα

Σταδιοδρομίας

Σεφ Ζαχαροπλαστικής, Executive Chef, διευθυντής του εστιατορίου, Pâtisserie ιδιοκτήτη, Τρόφιμα & Ποτά Διευθυντής, Διευθυντής Catering, σχεδιαστής κέικ.

Δομή του προγράμματος

ΣΤΆΔΙΟ 1

Αρχίστε να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να είναι μια επιτυχημένη σεφ ζαχαροπλαστικής. Στην επίδειξη και τη θεωρία συνεδρίες θα μάθετε τις τεχνικές του εμπορίου από έμπειρους καθηγητές και σεφ. Σε πρακτικό συνεδρίες θα δημιουργήσει μια σειρά από απλά αλλά νόστιμα γλυκά και επιδόρπια. Σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, θα μάθετε επίσης τις βασικές αρχές της αλμυρό μαγείρεμα, καθιστώντας σας ένα περιζήτητο υπάλληλο με ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων.

ΣΤΑΔΙΟ 2

Θα συνδυάσετε απλά συστατικά για να κάνει μια εκπληκτική σειρά από εξειδικευμένες γλυκά, κέικ, γλυκά και αρτοσκευάσματα. σεφ σας θα σας εμπνεύσει για να πάρετε τις ικανότητές σας σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο και να τις θέσουν σε εφαρμογή από το μαγείρεμα για την πραγματική τους πελάτες στο εστιατόριο πανεπιστημιούπολη.

ΣΤΑΔΙΟ 3

Θα παράγουν πολύπλοκες και εξαιρετικά διακοσμημένα γλυκά και τούρτες, και να δώσει ελεύθερη πρόσβαση στην καλλιτεχνική πλευρά σας, κάνοντας αμυγδαλωτά, ζάχαρη και ειδώλια σοκολάτας και διακοσμήσεις. υψηλή ειδίκευση και πάθος καθηγητές σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να αναπτύξουν το δημιουργικό ταλέντο που ορίζει ένα σεφ ζαχαροπλαστικής.

ΣΤΑΔΙΟ 4 - Πρακτική Άσκηση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα λάβετε ένα Certificat de τροπή de Pâtisserie και ένα Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Pâtisserie. Βιομηχανία Τοποθέτηση σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη τις δεξιότητες και τις τεχνικές που έμαθε στην πανεπιστημιούπολη σε μια πραγματική επιχειρηματική φιλοξενία. Με τη βοήθεια από την ομάδα Διασύνδεσης Le Cordon Bleu, αυτό το στάδιο θα γίνει το θεμέλιο τόσο για το υπόλοιπο του προγράμματος και τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Βασικές πληροφορίες

Διάρκεια: 12 μήνες
Δίδακτρα: AUD $ 34.767
Ηλικία: 18
Αγγλική γλώσσα: 5.5 Ακαδημαϊκό IELTS με καμία μπάντα σκοράρει κάτω από 5.
Έναρξη απαιτήσεις: Εγκαταλείπουν το σχολείο πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ικανοποιητικά Αυστραλίας το έτος 11 ή ισοδύναμο στο εξωτερικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. International Baccalaureate) και αποδείξει την ικανότητά τους να αναλάβουν την τριτοβάθμια μελέτη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
34,767 AUD
Locations
Αυστραλία - Adelaide, South Australia
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Adelaide, South Australia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών