Certificat de τροπή de cuisine (πιστοποιητικό iii στα εμπορικά μαγειρικής)

Le Cordon Bleu Australia

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Certificat de τροπή de cuisine (πιστοποιητικό iii στα εμπορικά μαγειρικής)

Le Cordon Bleu Australia

Certificat de τροπή de Cuisine (Certificate III στην Εμπορική Μαγειρική)

Μέσα από την Certificat de τροπή de Cuisine (Certificate III στην Εμπορική Μαγειρική) θα μάθετε τις γνώσεις θεμέλια και τις δεξιότητες στην κλασική γαλλική μαγειρική τεχνικές που στηρίζουν τη σύγχρονη κουζίνα. Οι γαλλικές ενότητες της μελέτης σε συνδυασμό με την αυστραλιανή μονάδες ικανότητας για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών. Μια τοποθέτηση της βιομηχανίας σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη τις δεξιότητες που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στις πανεπιστημιουπόλεις σε μια πραγματική επιχειρηματική φιλοξενία.

Προσφέρονται σε: Αδελαΐδα

Σταδιοδρομίας

Sous Chef, Executive Chef, Εστιατόριο Διευθυντής, χώροι Διευθυντής, Τρόφιμα & Ποτά Διευθυντής, Διευθυντής Catering.

Δομή του προγράμματος

ΣΤΆΔΙΟ 1

Το μάθημα αυτό προσφέρει ουσιαστική γείωση σε επαγγελματικής κουζίνας, καλύπτοντας τις ανάγκες και των δύο αρχάριους και έμπειρους μαθητές. Εισάγει κλασική γαλλική γαστρονομική τεχνικές που στηρίζουν την σύγχρονη διεθνή κουζίνα, και επικεντρώνεται στην εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων: από το πώς να κατέχει ένα μαχαίρι σωστά, στην προετοιμασία λαχανικά ή τρασσών ένα κοτόπουλο. Σταδιακά, οι πιο σύνθετες τεχνικές εισήχθησαν. Όπως σας πρόοδο από μεμονωμένα πιάτα σε μια πιο επεκτατική εστίαση μενού, θα γίνει ειδίκευση στην οργάνωση, προετοιμασία και ένταξη των συστατικών για την επίτευξη εκθαμβωτική γεύσεις.

ΣΤΑΔΙΟ 2

Θα πρέπει να εισαχθούν σε κλασικά γαλλικά πιάτα της περιοχής, εφαρμόζοντας τεχνικές που έμαθε στο βασικό πρόγραμμα κουζίνα. Το μάθημα δίνει έμφαση στη σημασία της mise en μέρος - το σωστό σχεδιασμό και την προετοιμασία του φαγητού και του εξοπλισμού πριν από την έναρξη του μαγειρέματος. Θα πρέπει επίσης να εισαχθεί σε μια σειρά από διαφορετικά στυλ παρουσίασης, από την πιατέλα στο πιάτο.

ΣΤΑΔΙΟ 3

Μάθετε για τις σύγχρονες εξελίξεις στην γαλλική και διεθνή κουζίνα. Απευθυνόμενος τάσεις μενού από κορυφαίους σύγχρονες κουζίνες εστιατορίων, θα αντιμετωπίσει πρωτότυπες συνταγές και φρέσκο ​​ερμηνείες των Γάλλων κλασικών. Ενθαρρύνονται να είναι πιο δημιουργικοί στη μαγειρική και την παρουσίασή σας.

ΣΤΑΔΙΟ 4 - Πρακτική Άσκηση

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα λάβετε ένα Certificat de τροπή de Cuisine και ένα Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Εμπορική μαγειρική. τοποθέτηση της βιομηχανίας σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη τις δεξιότητες και τις τεχνικές που έμαθε στην πανεπιστημιούπολη σε μια πραγματική επιχειρηματική φιλοξενία. Με τη βοήθεια από την ομάδα Διασύνδεσης Le Cordon Bleu, αυτό το στάδιο θα γίνει το θεμέλιο τόσο για το υπόλοιπο του προγράμματος και τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Βασικές πληροφορίες

Διάρκεια: 15 μήνες
Δίδακτρα: AUD $ 34.767
Ηλικία: 18
Αγγλική γλώσσα: 5.5 Ακαδημαϊκό IELTS με καμία μπάντα σκοράρει κάτω από 5.
Έναρξη απαιτήσεις: Εγκαταλείπουν το σχολείο πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ικανοποιητικά Αυστραλίας το έτος 11 ή ισοδύναμο στο εξωτερικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. International Baccalaureate) και αποδείξει την ικανότητά τους να αναλάβουν την τριτοβάθμια μελέτη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
15 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
34,767 AUD
Locations
Αυστραλία - Adelaide, South Australia
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Adelaide, South Australia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών