Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Πιστοποιητικών

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα είδη πιστοποιητικών: από προπτυχιακά σε μεταπτυχιακά και ανώτερα πιστοποιητικά. Τα πιστοποιητικά εξυπηρετούν μια πληθώρα σκοπών για διαφορετικούς φοιτητές: ορισμένες φορές χρησιμεύουν στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στις διαφορετικές φάσεις των ακαδημαϊκών σπουδών, ή στην παροχή επιπρόσθετης επαγγελματικής εκπαίδευσης και προσόντων. Υπάρχουν πιστοποιητικά σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στις Τέχνες, τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, τις Επιχειρήσεις, τις Βιολογικές και Βιοεπιστήμες, τη Μηχανική, την Τεχνολογία, τις Φυσικές Επιστήμες και πολλά άλλα. Η ποικιλία των διαφορετικών πιστοποιητικών μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την έρευνά σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή προγράμματα πιστοποιητικών που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Πιστοποιητικά

University of South Florida

Πτυχιούχος Πιστοποιητικό στο Business Analytics

Σεπτέμβριος 25, 2018
Οι επιχειρηματικές ικανότητες ανάλυσης είναι σήμερα πολύ απαιτητικές. Πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν επαγγελματίες που εκπαιδεύονται σε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και έχουν επίσης γνώση τομέα ορισμένων λειτουργικών τομέων των επιχειρήσεων, όπως η λογιστική ή το μάρκετινγκ. Αυτό το πιστοποιητικό προετοιμάζει τους μαθητές για θέσεις επιχειρηματικών … [+]αναλυτών σε οργανισμούς. [-]

ESAIP Graduate School of Engineering

Πιστοποίηση υπολογιστών και δικτύων - Προσαρμοσμένη

Σεπτέμβριος 22, 2018
Η προσφορά εκπαίδευσης μας έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες σας (ενδο / ενδοεπιχειρησιακή) και τον οργανισμό σας. Οι πανεπιστημιακές σπουδές διευκολύνουν τους έμπειρους εκπαιδευτές που προωθούν το παιχνίδι ρόλων, την εφαρμογή και τη μεταφορά δεξιοτήτων.… [+] [-]

NBCC

Πιστοποιητικό στη θαλάσσια μηχανική ντίζελ

Σεπτέμβριος 18, 2018
Οι Μηχανικοί Θαλάσσιων Ντίζελ είναι ειδικοί μηχανών. Έχουν εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρικών συστημάτων και συστημάτων κινητήρων σε ντίζελ και θαλάσσια σκάφη και εξοπλισμό. Θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε, να επισκευάσετε και να διατηρήσετε σημαντικά μηχανικά εξαρτήματα εμπορικών μηχανών.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Πιστοποιητικό;

Ένα πιστοποιητικό είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έτος, ή και λιγότερο, πλήρους παρακολούθησης. Υπάρχουν προγράμματα πιστοποιητικών σε μια σειρά από εξειδικευμένες ειδικότητες, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της μαγειρικής, των ανθρώπινων πόρων, της τεχνολογίας, της φιλοξενίας, της διαχείρισης, της πληροφορικής και πολλά άλλα. Τα πιστοποιητικά είναι μια μέθοδος που επιλέγουν πολλοί υποψήφιοι φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση σε ένα προπτυχιακό ή πτυχιακό πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας.

Ποια είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Πιστοποιητικού;

Τα προγράμματα πιστοποιητικών προσφέρουν εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όσους έχουν αποφοιτήσει από σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ή όσους έχουν ήδη ένα δίπλωμα ή ένα πτυχίο. Επιπλέον, πολλά προγράμματα πιστοποιητικών προετοιμάζουν τους φοιτητές για μια θέση βασικού επιπέδου σε ένα τομέα σταδιοδρομίας, ή να εξασφαλίσουν μια προαγωγή. Οι απόφοιτοι με ένα πιστοποιητικό σε κάποιο θέμα, μπορούν να επιδείξουν ότι έχουν προχωρημένες, επιπέδου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γνώσεις σε αυτό το θέμα και ως εκ τούτου είναι πιο περιζήτητοι στον εργασιακό κόσμο από όσους δεν έχουν πιστοποιητικά τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τι σπουδάζουμε σε ένα Πιστοποιητικό;

Προγράμματα πιστοποιητικών προσφέρονται σε κοινοτικά κολέγια, τεχνικές σχολές και σε ορισμένα πανεπιστήμια. Τα θέματα που διδάσκονται στα προγράμματα πιστοποιητικών κυμαίνονται σε όλους σχεδόν τους ακαδημαϊκούς κλάδους. Πιστοποιητικά μπορούν να αποκτηθούν στις • Τέχνες, • Κλασσικές Σπουδές • Κοινωνικές Επιστήμες, • Φυσικές Επιστήμες, • Τεχνολογία, • Επιχειρήσεις, • και άλλα. Υπάρχουν επίσης διάφοροι τύποι πιστοποιητικών με διαφορετικές προϋποθέσεις. Προπτυχιακά πιστοποιητικά και ορισμένα προηγμένα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα για τους περισσότερους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ο αιτών πρέπει να έχει ήδη ολοκληρώσει ένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να είναι κατάλληλος υποψήφιος για ένα πρόγραμμα πτυχιακού ή μεταπτυχιακού πιστοποιητικού.

Τι είδους βελτίωση σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με ένα Πιστοποιητικό;

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων πιστοποιητικών μπορούν να αναμένουν βελτίωση της σταδιοδρομίας τους επειδή το πιστοποιητικό αποδεικνύει επιπλέον εξειδικευμένες δεξιότητες στον τομέα τους. Είτε μόλις ξεκινάτε στον εργασιακό κόσμο, ή συνεχίζετε ένα μονοπάτι επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ένα πιστοποιητικό μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη. Οι εργαζόμενοι επαγγελματίες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα πιστοποιητικό στον τομέα τους για να αποκτήσουν περαιτέρω εκπαίδευση σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θα τους βοηθήσει να μείνουν ενημερωμένοι στον τομέα τους και να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους για προαγωγή. Ορισμένοι εργοδότες χρηματοδοτούν τις σπουδές των εργαζομένων τους στα προγράμματα πιστοποιητικών και πολλά από αυτά τα προγράμματα ταιριάζουν χρονικά με το πρόγραμμα εργασίας τους.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Πιστοποιητικού;

Τα προγράμματα πιστοποιητικών στα κολέγια, σχολές και πανεπιστήμια διαφέρουν κατά πολύ σε κόστος. Η τιμή για τη σπουδή και την απόκτηση ενός πιστοποιητικού θα εξαρτάται από το θέμα, τη διάρκεια του προγράμματος πιστοποιητικού, τη χώρα και τη σχολή όπου θα γίνει η παρακολούθηση. Ορισμένοι εργαζόμενοι επαγγελματίες μπορεί να είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για οικονομική στήριξη, από τον εργοδότη τους, για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού. Οι φοιτητές ίσως να θέλουν να επικοινωνήσουν με τη σχολή στην οποία κάνουν την αίτηση για να δουν αν υπάρχουν διαθέσιμες δυνατότητες οικονομικής βοήθειας που θα τους βοηθούσαν στη χρηματοδότηση των πιστοποιημένων σπουδών. Είναι καλύτερο να ζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το κόστος οποιουδήποτε προγράμματος πιστοποιητικού απευθείας από τη σχολή, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα λεπτομερειών του προγράμματος.

Γιατί να αποκτήσει κανείς ένα Διαδικτυακό πρόγραμμα Πιστοποιητικού;

Τα διαδικτυακά προγράμματα πιστοποιητικών προσφέρουν τη δυνατότητα σπουδών για ένα πιστοποιητικό σε έναν εξειδικευμένο τομέα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σημαντικές θυσίες για τον προγραμματισμό τους όπως στις σπουδές πλήρους παρακολούθησης στο χώρο του πανεπιστημίου. Οι εργαζόμενοι επαγγελματίες, τα άτομα με αρμοδιότητες παροχών φροντίδας, οι φοιτητές που ζουν μακριά από τη σχολή στην οποία επιθυμούν να σπουδάσουν, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα διαδικτυακά προγράμματα πιστοποιητικών. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικής εκμάθησης, οι καθηγητές μπορούν να διδάξουν, να εμπλακούν με τους μαθητές τους, να αναθέσουν εργασίες και να ενθαρρύνουν συζητήσεις στην τάξη σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα πιστοποιητικού. Οι σπουδαστές με τη σειρά τους επωφελούνται από την απευθείας επικοινωνία με τους καθηγητές τους, σε ένα πιο ευέλικτο ρυθμό και έχοντας τα διαδικτυακά εργαλεία εκμάθησης μέσα στα χέρια τους.