Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Contemporary China Studies Programme σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε και να γνωρίσετε την σημερινή Κίνα κατά τη διάρκεια ενός συναρπαστικού προγράμματος σπουδών ενός εξαμήνου στο εξωτερικό το οποίο μεταφέρει πιστώσεις ECTS για το πρόγραμμα σπουδών σας στο σπίτι. Το CCSP είναι μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για τους πολιτισμούς και τον τρόπο ζωής της Ασίας που θέλουν να σπουδάσουν σε ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης και που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων στην Κίνα σε μια πραγματικά συναρπαστική αλλά και διεθνή προσβάσιμο περιβάλλον. Το CCSP βρίσκεται στη Σαγκάη, μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου σήμερα και δίδαξε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Fudan, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια με έδρα την έρευνα στην Κίνα και κατέλαβε την 40η θέση στον κόσμο από την QS. Με το CCSP, μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα κινεζικής γλώσσας, μαθήματα Αγγλικής διδασκαλίας σε διάφορα θέματα καθώς και πρακτική άσκηση σε τοπικό οργανισμό ή πολυεθνική εταιρεία. Σε συνδυασμό με τακτικές ομαδικές εκδρομές και κοινωνικές δραστηριότητες που σας εισάγουν στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα, το CCSP είναι ένα πολυεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει σε βάθος θεωρητικές και πρακτικές προοπτικές για το αναδυόμενο καθεστώς της Κίνας ως παγκόσμιας δύναμης.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία μέρη:

 • Ακαδημαϊκά μαθήματα
 • Ένα μάθημα γλώσσας
 • Μια πρακτική άσκηση

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε συνδυασμό ακαδημαϊκών και γλωσσικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης που προσφέρεται κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, με μέγιστο φορτίο μελέτης ισοδύναμο με 30 ECTS. Θα σας ζητήσουμε να κάνετε μια προκαταρκτική επιλογή μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης. Ωστόσο, η τελική επιλογή σας μπορεί να γίνει μια εβδομάδα στο πρόγραμμα, αφού έχετε την ευκαιρία να καθίσετε σε οποιαδήποτε από τις σειρές μαθημάτων που σας ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιστώσεις CCSP για τις σπουδές σας στο σπίτι, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το πανεπιστήμιο στο σπίτι σας για την επιλογή των μαθημάτων σας πριν από την έναρξη του προγράμματος.

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ακαδημαϊκά μαθήματα σε θέματα που κυμαίνονται από τον σύγχρονο κινεζικό πολιτισμό και την κοινωνία, την οικονομία, τις επιχειρήσεις και το μάρκετινγκ στην κινεζική πολιτική, τη διπλωματία, τη θρησκεία και την ψυχολογία διδάσκονται όλα στα αγγλικά. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται για μια περίοδο 2 ή 3 ωρών την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας ένα αποτελεσματικό συνδυασμό μεθοδολογιών διδασκαλίας, καθώς και κινεζικά και δυτικά υλικά μελέτης. Οι εξετάσεις μπορούν να αποτελούνται από γραπτές εξετάσεις, ομαδικές ή μεμονωμένες παρουσιάσεις, εργασίες ή εργασίες, ανάλογα με το μάθημα. Ο πλήρης κατάλογος των διαθέσιμων μαθημάτων είναι παρακάτω:
 • Επιχείρηση
 • Εφοδιαστική αλυσίδα
 • Εμπορία
 • Ερευνα πεδίου
 • Αγορά
 • Μεταβατική κινεζική κοινωνία
 • Κοινωνία και Πολιτισμός
 • Σαγκάη Μελετών
 • Κινεζική ταινία
 • Αστικοποίηση και ανάπτυξη
 • Ψυχολογία και Ζωή
 • Πολιτισμός και Υγεία
 • Πολιτική οικονομία

ΜΑΘΗΜΑ ΓΛΩΣΣΑΣ

Τα μαθήματα γλωσσών προσφέρονται από εκπαιδευμένους καθηγητές ξένων γλωσσών της Fudan στο χώρο των μικρών τάξεων σε αρχικό και ενδιάμεσο επίπεδο. Η τοποθέτηση πραγματοποιείται βάσει της επάρκειας της κινεζικής γλώσσας, η οποία δοκιμάζεται στην αρχή του προγράμματος.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Θα σας δοθεί μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε πρακτική σε έναν τοπικό οργανισμό ή σε μια διεθνή εταιρεία. Η πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης στη Σαγκάη παρέχει μια ανεκτίμητη ευκαιρία για να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον, πρακτική έκθεση στον κόσμο των επιχειρήσεων και της διοίκησης στην Κίνα και την ευκαιρία να αναπτύξετε μοναδικές επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες.

Προ-αναχώρηση

Πολύ πριν από την αναχώρησή σας, θα προσκαλέσετε να συμμετάσχετε στον όμιλο CCC WeChat όπου θα μοιραστούν τις σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες και θα λάβετε έναν εκτεταμένο οδηγό πριν από την αναχώρηση του CCSP, γεμάτος πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαβίωση και τη μελέτη στη Σαγκάη.

Προσανατολισμός

Η διαμονή σας στη Σαγκάη ξεκινά με μια δωρεάν παραλαβή από το αεροδρόμιο και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προσανατολισμού για να σας εξοικειώσει με το πανεπιστήμιο, τη Σαγκάη και τους νέους συμμαθητές σας.

Εκδρομές

Θα προσκληθείτε σε τακτική βάση να συμμετάσχετε στις εξωσχολικές μας δραστηριότητες, όπως κοινωνικές δραστηριότητες, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές σε μέρη ενδιαφέροντος μέσα και γύρω από τη Σαγκάη.

Κατάλυμα

Θα φροντίσουμε τη διαμονή σας στο Tohee International Students Village, μόλις λίγα βήματα από την πανεπιστημιούπολη του Fudan University.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
κινέζικο
Τελευταία ενημέρωση July 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
57,750 CNY
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη