Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το CIMA

Το Chartered Institute of Accountants (CIMA) , που ιδρύθηκε το 1919, είναι το κορυφαίο και μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα των λογιστών διαχείρισης.

Το CIMA βοηθάει τα άτομα και τις επιχειρήσεις να πετύχουν εκμεταλλευόμενοι την πλήρη δύναμη της λογιστικής διαχείρισης - όχι μόνο για τον ισολογισμό, αλλά και για τις επιχειρήσεις.

Μαζί με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πιστοποιημένων Λογιστών (AICPA), δημιουργήσαμε το 2012 τον Chartered Global Accountant (CGMA) για να προσφέρουμε στα μέλη ένα νέο επίπεδο πόρων και αναγνώρισης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα CIMA βασίζεται στις μοναδικές CGMA Global Management Λογιστικές Αρχές © και στο CGMA Competency Framework για την ενίσχυση των ατόμων με υψηλού επιπέδου ικανότητες για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν βιώσιμη επιτυχία τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στα οικονομικά.

Παρέχουμε υπηρεσίες συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης, χρηματοδοτούμε ακαδημαϊκή έρευνα, αναπτύσσουμε ηγετική σκέψη, παρακολουθούμε τα επαγγελματικά πρότυπα, διατηρούμε έναν κώδικα δεοντολογίας για τα μέλη και εργαζόμαστε με εξωτερικούς φορείς παροχής υπηρεσιών διδασκαλίας και αξιολόγησης για την καλύτερη δυνατή εμπειρία μελέτης και εξέτασης.

Το 2017, τα μέλη της CIMA και της AICPA δημιούργησαν την Ένωση Διεθνών Πιστοποιημένων Επαγγελματικών Λογιστών για να ενώσουν και να ενισχύσουν το λογιστικό επάγγελμα παγκοσμίως. Αντιπροσωπεύοντας ένα σημαντικό δίκτυο περισσότερων από 667.000 μελών και φοιτητών στη διαχείριση και τη δημόσια λογιστική, η Ένωση προετοιμάζει τους λογιστές για τις σημερινές προκλήσεις και τις ευκαιρίες του αύριο.

CIMA με μια ματιά

Με το να γίνετε CGMA με την CIMA, θα συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα των λογιστών διαχείρισης και θα γίνετε μέρος ενός πραγματικά παγκόσμιου δικτύου 600.000 επαγγελματιών χρηματοδότησης τρέχουσας και επόμενης γενιάς.

Γιατί να γίνει CGMA με CIMA;

Μελετώντας το CIMA, θα αναπτύξετε τις κρίσιμες γνώσεις και δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και θα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση - μεγάλη ή μικρή, δημόσια ή ιδιωτική, σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε και εξερευνήστε γιατί ο λόγος για να γίνετε CGMA με το CIMA είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Το Woolich είναι διαπιστευμένο για το Επίπεδο 1 (πιστοποιητικό στην επιχειρηματική λογιστική) προς το παρόν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποWoolich Education »

Τελευταία ενημέρωση March 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη