Για άτομα ηλικίας 14-18 ετών: E3 Ινστιτούτο: Βιωματική Εκπαίδευση Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ινστιτούτο Μηχανικών

Ινστιτούτο Μηχανικής Totino-Grace
E3: Βιωματική Εκπαίδευση Μηχανικών

Το Ινστιτούτο Μηχανικής Totino-Grace θα εμπλέξει διανοητικά και να προκαλέσει τους σπουδαστές με ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει τα μαθήματα που εστιάζονται στη μηχανική, καθώς και την έκθεση στον τομέα της μηχανικής μέσω των συνιστωσών του προγράμματος που συμβαίνουν έξω από την τάξη.

Ινστιτούτα

 • Πρόγραμμα σπουδών κολλεγίων-προετοιμασίας με έμφαση στη Μαθηματικά και την Επιστήμη και θα περιλαμβάνει επίσης κριτική σκέψη, δημόσια ομιλία και συνεργατικές δεξιότητες μάθησης βάσει σχεδίων.
 • Υποχρεωτικά Μαθήματα Μαθηματικών και Επιστημών καθώς και τρία εξάμηνα Μηχανικών-ειδικά μαθήματα.
 • Σεμινάρια και δραστηριότητες εμπλουτισμού, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων, εκδρομών και παρουσιάσεων έξω από την τάξη.
 • Ευκαιρίες διδασκαλίας με επαγγελματίες στη σταδιοδρομία μηχανικών.
 • Internship / Field-Experience που παρέχει σημαντική εμπειρία από πρώτο χέρι σε διάφορους τομείς της Μηχανικής.
 • Το Κέντρο Δραστηριότητας επικεντρώνεται γύρω από τις ευκαιρίες STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά).
 • Το έργο Capstone που κορυφώνει την εμπειρία του φοιτητή στο Ινστιτούτο.
 • Global Perspective μέσω πρωτοποριακών διεθνών μηχανικών συνδέσεων.

119626_TG11.jpeg

Ινστιτούτο Μηχανικής - Η Εμπειρία των Φοιτητών

Sophomores

Κατά το πρώτο έτος από το Ινστιτούτο E3, οι σπουδαστές θα συμμετάσχουν σε θερινό καταυλισμό για να ενθουσιάσουν και να εισαγάγουν τους μαθητές στη διαδικασία σχεδιασμού μηχανικών. Το μάθημα τους θα τους εκθέσει στον τομέα της μηχανικής, συγκεκριμένα: ποια μηχανική είναι, τι κάνουν οι μηχανικοί, και η ποικιλία των διαφόρων τύπων μηχανικής. Οι σπουδαστές θα μάθουν και θα εφαρμόσουν τη διαδικασία σχεδιασμού μηχανικών και θα ακολουθήσουν για να δημιουργήσουν λύσεις για να σχεδιάσουν προκλήσεις. Οι μαθητές θα μάθουν επίσης κάποιες βασικές δεξιότητες CAD και μηχανικής επεξεργασίας που είναι απαραίτητες για την παραγωγή μοντέλων και πρωτοτύπων για τις λύσεις τους. Οι σπουδαστές θα εργαστούν ως ομάδες στις προκλήσεις σχεδιασμού και θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους. Η ομάδα θα περάσει μια μέρα στο Target Corporation, θα συναντηθεί με τους μηχανικούς και θα μάθει για την εκπαίδευσή τους, τα ενδιαφέροντά τους και τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσουν την εκπαίδευσή τους, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους στη δουλειά τους.

119625_TG12.jpeg

Τζούνιορς

Τα μέλη της ομάδας των νέων θα συμμετάσχουν σε ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Θωμά, το οποίο επικεντρώνεται στις προκλήσεις του σχεδιασμού στις ηλεκτρονικές συσκευές και στην πυραυλική. Στην τάξη Engineering 2, οι μαθητές συνεχίζουν να εξερευνούν τις ειδικότητες και τα επαγγέλματα της μηχανικής. Οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους που αποκτήθηκαν στο Engineering 1 σε τέσσερα μεγάλα ομαδικά προγράμματα σε όλο το εξάμηνο. Θα δοθεί έμφαση στην παρακολούθηση της διαδικασίας σχεδιασμού μηχανικών για να βρεθούν δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται. Τα έργα θα επιλεγούν από ποικίλα πεδία εφαρμοσμένης μηχανικής και οι λύσεις τους θα δοκιμαστούν με τη χρήση μοντέλων και πρωτοτύπων που θα δημιουργηθούν μέσω ποικίλων διαδικασιών παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του 3D εκτυπωτή και του κόπτη λέιζερ Arduinos και της κατασκευής με τη χρήση εξοπλισμού καταστημάτων . Οι σπουδαστές συνεχίζουν να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους παρουσίασης με κάθε έργο και γίνονται πιο άνετοι με την τεχνική γραφή. Οι νεαροί έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μηχανικούς στην επιχειρησιακή έδρα της Medtronic, να περιηγηθούν στα εργαστήρια και τις εγκαταστάσεις τους και να μάθουν για την ποικιλία των τύπων μηχανικών και των επαγγελματιών που εργάζονται για την εταιρεία.

119618_TG5.jpeg

Οι ηλικιωμένοι

Στο τελευταίο έτος του Ινστιτούτου E3, οι ηλικιωμένοι θα συμμετάσχουν σε μαθήματα για να λάβουν ένα πρόγραμμα μηχανικής από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση. Θα παρουσιάσουν δημοσίως το έργο και τα ευρήματά τους σε ένα ευρύτερο κοινό. Η διαδικασία θα περιλαμβάνει σχεδιασμό, σχεδιασμό, δοκιμή, τροποποίηση, παρουσίαση λειτουργικού προϊόντος ή συστήματος.

119621_TG2.jpeg

Πληροφορίες για τους Ενδιαφερόμενους Φοιτητές

Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Ινστιτούτο E3;

Το Ινστιτούτο Ε3 είναι ανοιχτό σε όλους τους σημερινούς φοιτητές της 9ης τάξης, ειδικά σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα της μηχανικής. Το Ινστιτούτο αναζητά φοιτητές που έχουν διαφορετικές δεξιότητες, ενδιαφέροντα, υπόβαθρα και ικανότητες. Οι φοιτητές που αγαπούν τα μαθηματικά ή την επιστήμη, την πρακτική μάθηση, τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και τη δυνατότητα επικοινωνίας με διάφορες ομάδες, ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να εφαρμόσουν. Το Ινστιτούτο ενθαρρύνει έντονα τα θηλυκά να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα. Με διαφορετικό υπόβαθρο, ικανότητες και δεξιότητες, το Ινστιτούτο E3 θα είναι μια πλούσια και ζωντανή εμπειρία για όλους όσους εμπλέκονται.

119630_TG6.jpeg

Τι δεξιότητες θα αναπτύξω;

Εδώ είναι μόνο ένας κατάλογος δεξιοτήτων που θα αναπτύξετε ως μέρος του Ινστιτούτου E3:

 • δημιουργικότητα
 • επίλυση προβλήματος
 • δημιουργική κριτική σκέψη
 • ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • παρουσίαση και επικοινωνιακές δεξιότητες
 • ικανότητα κατασκευής και κατασκευής μοντέλων
 • εφαρμογή μαθηματικών και επιστημονικών δεξιοτήτων
 • ηλεκτρονική σύνταξη
 • κωδικοποίηση

119619_TG3.jpeg

Πόσα χρόνια θα ασχοληθώ με το Ινστιτούτο;

Το Ινστιτούτο E3 είναι ένα τριετές πρόγραμμα όπου μια ομάδα φοιτητών θα εργαστεί σε όλα τα διάφορα μέρη. Κάθε χρόνο, η ομάδα των φοιτητών θα παρακολουθήσει μαθήματα μηχανικής ενός εξαμήνου, καθώς και άλλες απαιτήσεις του Ινστιτούτου (4 χρόνια μαθηματικών και επιστημών, συμμετοχή σε σεμινάρια / δραστηριότητες εμπλουτισμού και επιτόπια ταξίδια, συνεργασία με επαγγελματικό μέντορα, σχετική εμπειρία σκίασης θέσεων εργασίας). Το Ινστιτούτο θα ξεκινήσει με ένα σεμινάριο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πριν από την δευτεροετή φοιτητική χρονιά.

119628_TG13.jpeg

Ποια είναι η διαδικασία εφαρμογής;

Συνεδρία ενημέρωσης

Οι υπεύθυνοι προγραμμάτων προβαίνουν σε μια ενημερωτική συνάντηση για τους ενδιαφερόμενους πρωτοετείς και τους γονείς / κηδεμόνες τους τον Ιανουάριο.

Εφαρμογή

Το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης διατίθεται μετά τη συνεδρίαση και πρέπει να υποβληθεί εντός της καθορισμένης προθεσμίας.

Έντυπο συστάσεων

Οι μαθητές πρέπει να ζητήσουν από έναν καθηγητή να συμπληρώσει μια φόρμα σύστασης. Οι σπουδαστές συμβουλεύονται να δώσουν επαρκή χρόνο στους εκπαιδευτικούς για να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη φόρμα.

Συνέντευξη

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μια συνέντευξη με τους διευθυντές προγραμμάτων για να συζητήσουν το ενδιαφέρον, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες του μαθητή. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο.

Γνωστοποίηση

Οι φοιτητές θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους στο Ινστιτούτο Ε3 πριν από την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο μάθημα το Φεβρουάριο.

119631_TG7.jpeg

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each ... περαιτέρω

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each student will develop confidence in themselves and their futures. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη