Το πρόγραμμα προσφέρει μια προοπτική σχεδιασμού στους εσωτερικούς χώρους και την εσωτερική διακόσμηση σε διαφορετικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις συμπεριφορές των πελατών. Οι μελέτες σεναρίων του χρήστη σάς επιτρέπουν να κατανοήσετε τις σχέσεις μεταξύ σύγχρονου τρόπου ζωής και σχεδιαστικών αξιών, επισημαίνοντας τις νέες τάσεις στον τομέα.

Η εκπαιδευτική πορεία έχει ως στόχο τη διαμόρφωση μιας ατομικής ευαισθησίας στο σχεδιασμό, την κατασκευή μιας προσωπικής εκφραστικής γλώσσας και την απόκτηση μιας πολυεπιστημονικής κουλτούρας που συνδυάζει θεωρητικές και πρακτικές πτυχές.


Πρόγραμμα: Τα μαθήματα διαρκούν από Δευτέρα έως Παρασκευή το πρωί και / ή το απόγευμα.

Επίπεδο και προαπαιτούμενα

Πρόκειται για ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα σχεδιασμένο για φοιτητές με τουλάχιστον ένα έτος ακαδημαϊκής κατάρτισης ή επαγγελματική εμπειρία στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, βιομηχανικού σχεδιασμού, σχεδιασμού επίπλων, αρχιτεκτονικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατακτήσουν τεχνικές αναπαράστασης, όπως σχεδίαση, σχεδίαση και απόδοση, καθώς και δεξιότητες οπτικής επικοινωνίας, όπως γραφικά υπολογιστών και απόδοση, καθώς και δημιουργία μοντέλων και λεκτική επικοινωνία.

Μεθοδολογία και δομή

Η εκπαιδευτική πορεία βασίζεται στην απόκτηση των πολιτιστικών, μεθοδολογικών, τεχνικών και τεχνολογικών γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για το σχεδιασμό εμπορικών χώρων και επίπλων που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά επιχειρηματικά πλαίσια.

Μέσω ενός στρατηγικού συνδυασμού θεωρητικών μαθημάτων, περιπτωσιολογικών μελετών και εργαστηρίων με επαγγελματίες του κλάδου, βελτιώνετε τις δεξιότητες μιας τυπικής και λειτουργικής αναπαράστασης εμπορικών χώρων, καθώς και προϊόντων που εστιάζουν σε κοινωνικές πτυχές καθώς και σε βιώσιμο σχεδιασμό και στην εφαρμογή του της βιομηχανίας σχεδιασμού. Ξεκινώντας από το ελεύθερο σχέδιο μέχρι τον τεχνικό σχεδιασμό, μέχρι την παραγωγή 3D χώρων και μοντέλων επίπλων, αυξάνετε την εμπιστοσύνη σας για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά την ιδέα τους.

Θα μάθετε τις μεθοδολογίες του έργου, τις τεχνικές των πρωτοτύπων και θα αποκτήσετε γνώση σχετικά με τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας των υλικών.

Διδακτέα ύλη

Τυπολογία υλικών 2

Το μάθημα επικεντρώνεται σε θέματα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες του βιώσιμου σχεδιασμού και τις εφαρμογές τους στο χώρο του σχεδιασμού, για να διευρύνει την κατανόηση του τρόπου εφαρμογής υλικών και δομών στο σχεδιασμό προϊόντων και εσωτερικών χώρων. Ειδικότερα, το μάθημα επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ των σχεδίων, των ενεργειακών ζητημάτων και των χαρακτηριστικών αειφορίας των υλικών, ενσωματώνοντας έτσι τις κατασκευαστικές και διαρθρωτικές πτυχές.

Τεχνικές και τεχνολογίες σχεδίασης

Το μάθημα στοχεύει στην εξειδίκευση των δεξιοτήτων απόδοσης, από το ελεύθερο χέρι σε ψηφιακά εργαλεία με το πιο πρόσφατο και πιο ενημερωμένο λογισμικό, προκειμένου να ευνοηθεί η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας στην παρουσίαση μιας ιδέας.

Ιστορία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής 1

Η ιστορία της αρχιτεκτονικής αναλύεται από την άποψη των μεθοδολογιών του έργου και των τεχνολογικών και κοινωνικών πλαισίων. Το μάθημα διερευνά την κληρονομιά του Μοντέρνου Κινήματος και την έκφρασή του σε διάφορα γεωγραφικά πλαίσια, ευρωπαϊκά και διεθνή.
Μέσα από την ανάλυση κτιρίων, έργων και εγγράφων, περιγράφονται τα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής των τελευταίων πενήντα ετών.

Σχεδιασμός 2

Αυτό το μάθημα θα επιτρέψει την ανάπτυξη δεξιοτήτων και μεθόδων προσέγγισης του σχεδιασμού λιανικής, με έμφαση στο σχεδιασμό εστιατορίων. Η λιανική βιομηχανία αντιμετωπίζει μια επανάσταση όπου οι περισσότερες επιχειρήσεις θα μετακινηθούν στο διαδίκτυο.

Το παραδοσιακό λιανικό εμπόριο τσιμέντου και κονιάματος θα επιζήσει με την ανάπτυξη νέων ιδεών για να προσελκύσει ένα κοινό που αναζητά εμπειρίες, ψυχαγωγία και ψυχαγωγία, σε αυτό το σενάριο, ο σχεδιασμός θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο. Ξεκινώντας από την ανάλυση της μάρκας, των ανταγωνιστών και της αγοράς, θα αναπτύξετε ένα πρωτότυπο σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στις αισθητικές, εμπορικές και επιχειρησιακές ανάγκες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποIED – Istituto Europeo di Design Florence »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,100 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη