Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Έχουμε μια διεθνή φήμη για την υψηλή ποιότητα της μελέτης καπέλων που προσφέρουμε. Πολλοί από τους μαθητές μας για τα μαθήματα καπέλων ήταν νικητές σε εθνικό και διεθνές βραβείο και έχουν πάει για να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας milliners, δείχνοντας εργασία στο London Fashion Week και άλλες εκθέσεις υψηλού προφίλ.

Τα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου σε έναν ειδικό καπέλων στούντιο και οι μαθητές μας είναι σε θέση να πάρετε μια γεύση του τι είναι σαν να εργάζεται ως καπέλων μέσω live έργων με τη βιομηχανία. Μέσω των δεσμών μας με πολλούς Βρετανούς milliners μπορούμε να διευκολύνουμε τις ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καπέλων ως μια καριέρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουν ευέλικτα προγράμματα σπουδών για να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των σπουδαστών.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Για όσους έχουν προηγούμενη εμπειρία καπέλων που θέλουν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους σε αυτόν τον ειδικό τομέα. Οι εργασίες για τη δική σας αυτο-κατευθυνόμενη σχέδια καπέλων με την υποστήριξη και διαδηλώσεις από έναν εμπειρογνώμονα καπέλων δάσκαλο.

  • Campus: Τσέλσι Κέντρο
  • Times: Πεμ 18:15 - 21:15
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
10 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
330 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 330
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη