Diplôme de Cuisine (Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Εμπορική Κουζίνα)

Le Cordon Bleu Australia

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Diplôme de Cuisine (Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Εμπορική Κουζίνα)

Le Cordon Bleu Australia

Diplôme de Cuisine (Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Εμπορική Κουζίνα)

Το Diplôme de Cuisine είναι το πιο αυστηρό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στις κλασσικές γαλλικές μαγειρικές τεχνικές που διατίθενται σήμερα. Καθώς προχωράτε μέσα από το μάθημα (Basic, Intermediate and Superior) θα μάθετε σταδιακά και θα κυριαρχήσετε τις τεχνικές της παραδοσιακής και σύγχρονης γαλλικής κουζίνας.

Η τοποθέτηση του κλάδου θα σας δώσει την ευκαιρία να εργαστείτε σε μια πραγματική επιχείρηση φιλοξενίας και να εφαρμόσετε τις δεξιότητες που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια της μελέτης σας στην πανεπιστημιούπολη. Σε μια βιομηχανία που αναπτύσσεται συνεχώς, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας κάνουν πολύ επιθυμητό υποψήφιο προς τους εργοδότες.

Προσφέρονται σε: Μελβούρνη ή Σίδνεϊ

Καριέρα

Sous Chef, Εκτελεστικός Σεφ, Διευθυντής Εστιατορίων, Διευθυντής Δεξιώσεων, Τρόφιμα

Δομή του προγράμματος

ΣΤΑΔΙΟ 1 - Βασικό

Αυτό το μάθημα προσφέρει βασικές γνώσεις στην επαγγελματική μαγειρική, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τόσο των αρχαρίων όσο και των έμπειρων μαθητών. Εισάγει κλασικές γαλλικές γαστρονομικές τεχνικές που στηρίζουν τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα και επικεντρώνεται στην εξάσκηση βασικών δεξιοτήτων: από το πώς να κρατάτε σωστά το μαχαίρι, να προετοιμάζετε τα λαχανικά ή να σκεπάζετε ένα κοτόπουλο. Σταδιακά, εισάγονται πιο σύνθετες τεχνικές. Καθώς προχωράτε από τα μεμονωμένα πιάτα σε μια πιο εκτεταμένη εστίαση στο μενού, αποκτάτε εξειδίκευση στην οργάνωση, την προετοιμασία και την ενσωμάτωση των συστατικών για την επίτευξη εκπληκτικών γεύσεων.

ΣΤΑΔΙΟ 2 - Ενδιάμεσο

Θα εισαχθείτε σε κλασικά γαλλικά τοπικά πιάτα, εφαρμόζοντας τεχνικές που έχουν μάθει στο βασικό πρόγραμμα κουζίνας. Αυτό το μάθημα δίνει έμφαση στη σημασία του mise en place - ο σωστός σχεδιασμός και προετοιμασία των τροφίμων και του εξοπλισμού πριν από το μαγείρεμα ξεκινά. Θα εισαχθεί επίσης σε μια σειρά διαφορετικών μορφών παρουσίασης, από την πιατέλα έως την πλάκα.

ΣΤΑΔΙΟ 3 - Ανώτερο

Μάθετε για τις σύγχρονες εξελίξεις στη γαλλική και διεθνή κουζίνα. Αντιμετωπίζοντας τις τάσεις των μενού από τις κορυφαίες σύγχρονες κουζίνες εστιατορίων, θα αντιμετωπίσετε πρωτότυπες συνταγές και φρέσκες ερμηνείες των γαλλικών κλασικών. Ενθαρρύνονται να είναι πιο δημιουργικοί στο μαγείρεμα και την παρουσίασή σας.

ΣΤΑΔΙΟ 4 - Τοποθέτηση εργασίας

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα λάβετε ένα Diplôme de Cuisine και ένα Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Εμπορική Κουζίνα. Η τοποθέτηση στον κλάδο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις δεξιότητες και τις τεχνικές που έχετε μάθει στην πανεπιστημιούπολη σε μια πραγματική φιλοξενία. Με τη βοήθεια της ομάδας Career Services της Le Cordon Bleu, αυτό το στάδιο θα αποτελέσει το θεμέλιο τόσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα όσο και για τη μελλοντική καριέρα σας.

Πληροφορία κλειδί

Διάρκεια: 15 μήνες

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 12, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
15 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
34,767 AUD
Locations
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών