Σε μια εποχή που η ζωή του κάθε δημοσίευση εκτύπωσης φαίνεται να απειλείται από την εμφάνιση των ψηφιακών μέσων και τη διάδοση του στο Διαδίκτυο, το τυπωμένο βιβλίο να παρουσιάσει το φωτογραφικό έργο του δημιουργού δυνατό comeback χάρη στις δυνατότητες του επιτραπέζιου εκδοτικού συστήματος . Παραδόξως, στην εποχή του Διαδικτύου, ένα καλό φωτογραφικό έργο μπορεί να δει το φως ως ένα φυσικό βιβλίο, σε προσιτό κόστος και με υψηλή ποιότητα.

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις και τους πόρους, τόσο σε θεωρητικό όσο και τεχνικά, για να λειτουργήσει με επιτυχία στον τομέα των εκδόσεων desktop εικονογραφημένα βιβλία. Εκτός από την προσπάθεια βασικά της οπτικής αφήγησης και επεξεργασίας, το εργαστήριο εισάγει τους μαθητές στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των βιβλίων με την εφαρμογή Adobe InDesign, καθώς και στο επαγγελματικό περιβάλλον εκτύπωσης, εργαλεία και διαδικασίες παραγωγής.

Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να καθοδηγείται κατά τη διαδικασία της προσαρμογής στην προσωπική μορφή βιβλίου του έργου των φωτογραφιών σας, με τον τελικό στόχο του μαθήματος παρακολούθηση κορυφώνεται με την εντύπωση ενός μοντέλου από ένα επαγγελματικό εκτυπωτή.

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποGrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
495 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη