Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένας κόσμος ευκαιριών

ESL - αγγλικά ως δεύτερη Πρόγραμμα Γλώσσας

μονοπάτι σας στο Πανεπιστήμιο της Regina.

6-μας επίπεδο Ακαδημαϊκό πρόγραμμα δίνει έμφαση στην αγγλική γλώσσα δεξιότητες που χρειάζεστε για να εισέλθουν και να πετύχει στο Πανεπιστήμιο της Regina. Πριν ξεκινήσετε το πρώτο εξάμηνο σας, θα πάρετε ένα τεστ για να καθοριστεί αγγλικό επίπεδο σας. Υπάρχουν 3 εξάμηνα ανά έτος? κάθε εξαμήνου είναι 13 εβδομάδες σε μήκος.

Γιατί μελέτη εδώ

Επίπεδα

005 Χαμηλή Basic 010 Basic 020 High Basic 030 Ενδιάμεσο 040 High Μέσο Προχωρημένο

EAP Ημερομηνίες και Δίδακτρα

Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 Ημερομηνίες: 1 Μάιος-28 Ιούλιος Δίδακτρα (Visa Φοιτητές): $ 4.050 Προθεσμία υποβολής: 1η Απριλίου του 2017 $ 400 δεν επιστρέφεται παράβολο (αφαιρείται από τα δίδακτρα σας) * $ 100 μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης.

ADVANCED EAP Σύνθετη EAP (Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς) σας προετοιμάζει για U του R προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, με βάση ακαδημαϊκά, αγγλική γλωσσικές δεξιότητες και την ετοιμότητά σας για το πανεπιστήμιο. Μόλις έχετε ολοκληρώσει Σύνθετη ΠΔΠ, θα συναντήσετε το U της απαίτησης επάρκειας αγγλικής γλώσσας R του.

Ανοίξτε World σας

Πανεπιστήμιο της Regina διεθνείς φοιτητές έχουν την επιθυμία να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους, τον κόσμο και τα πάντα σε αυτό. Σπουδάσουν σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις νέες εμπειρίες. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε συναρπαστικά νέα προσωπική ανάπτυξη. Πληρούν ενδιαφέροντες ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς. Κάντε φιλίες που διαρκούν μια ζωή. Ζήστε εναλλακτικούς τρόπους σκέψης, και να μάθουν από τους άλλους καθώς μαθαίνουν από εσάς. Ανακαλύψτε ένα μέλλον γεμάτο με δυνατότητες για σας και την καριέρα σας. Απολαύστε όλα αυτά τα πράγματα με τη συνεχή υποστήριξη της UR International.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, για παράδειγμα, ο αριθμός των διεθνών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Regina έχει αυξηθεί κατά 77%, βοηθώντας να κάνει πανεπιστημιούπολη μας πιο ποικιλόμορφη από ό, τι σε οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία μας. Φοιτητές από περισσότερες από 66 χώρες καλούν τώρα το σπίτι του Πανεπιστημίου μας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των φοιτητών, φέρνοντας παγκόσμιες προοπτικές για την πανεπιστημιούπολη μας κοινότητα. Την ίδια στιγμή, πάνω από 800 εγχώριες φοιτητές έχουν επωφεληθεί από τις σπουδές στο εξωτερικό ευκαιρίες για να διευρύνουν την εκπαίδευσή τους σε άλλες χώρες και να αναπτύξουν περαιτέρω σε «πολίτες του κόσμου». Όλες αυτές οι φοιτητές παρακολουθούν το Πανεπιστήμιο της Regina λόγω της ποιότητας του μας ακαδημαϊκά προγράμματα, και έρχονται εδώ γνωρίζοντας ότι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης είναι στη διάθεσή τους μέσω του Διεθνούς γραφείου μας UR. UR International είναι βαθύτατα προσηλωμένη στην επιτυχία των φοιτητών που προσφέρουν ακαδημαϊκή, κοινωνική, δεξιότητες ζωής, και τη γλώσσα υπηρεσίες που βοηθούν παρέχουν στους φοιτητές με τα εργαλεία που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους Πανεπιστήμιο της Regina εκπαίδευσης.

  • Υψηλή κατάταξη: Ένα από τα κορυφαία 10 ολοκληρωμένη πανεπιστήμια του Καναδά.
  • Η υποστήριξη είναι η δύναμή μας: Από τη στιγμή που εσείς και η οικογένειά σας ικανοποιούν, μέχρι τη στιγμή που θα βρουν απασχόληση μετά την αποφοίτησή τους, θα παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για να ενθαρρύνει και να βοηθήσει στην ακαδημαϊκή και τις ανάγκες σας καριέρα.
  • Κατάσταση των εγκαταστάσεων τέχνης: Ελάτε να ανακαλύψετε το νέο μας πανεπιστημιούπολη. Είναι σύγχρονο, καθαρό και άνετο.
  • Το U του R είναι μια παγκόσμια κοινότητα: Είμαστε αρκετά αρκετά μικρή για να σας δώσει μια πιο εξατομικευμένη και επικεντρωμένη ακαδημαϊκή εμπειρία μεγάλη για να φιλοξενήσει φοιτητές από περισσότερες από 90 χώρες, ακόμα. Μπορείτε να γνωρίσετε τους καθηγητές σας και τα μέλη ΔΕΠ. Ο φοιτητής στην αναλογία διδασκόντων είναι 20: 1.We έχουν επίσης πολλές ενώσεις που μπορείτε να ασχοληθείτε με. Έλεγχος αυτό έξω!
  • Επιτυχία για τη ζωή: Regina είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι! Είναι ασφαλές, οικονομικά προσιτή και παρέχει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο. Saskatchewan έχει ένα πρόγραμμα υποψηφιότητα μετανάστευσης που είναι ταχύτερη από ό, τι το εθνικό πρόγραμμα και είναι ανοικτή στο Πανεπιστήμιο των αποφοίτων Regina.
ΒασίλισσαCity1City2δίδακτρα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
39 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
4,050 USD
$ 4.050
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη