Σχετικά με το πρόγραμμά μας

Τα γλωσσικά κέντρα INTERLINK στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro (UNCG) βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους από το 1997. Το INTERLINK βρίσκεται στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας και προσφέρει έντονες αγγλικές διδασκαλίες, ακαδημαϊκή προετοιμασία και διαπολιτισμικό προσανατολισμό για σπουδαστές , μελετητές και επαγγελματίες σε ετήσια βάση. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για προκλητική καριέρα και παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία του 21ου αιώνα. Μετά την αποφοίτησή τους, πολλοί φοιτητές συνεχίζουν να σπουδάζουν σε ακαδημαϊκά προγράμματα στο UNCG ή σε άλλα πανεπιστήμια της περιοχής. Το INTERLINK βοηθά στην τοποθέτηση στο πανεπιστήμιο και στην υπό όρους είσοδο για να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη και αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα σπουδών της INTERLINK είναι αυστηρό. Τα έξι του επίπεδα, που προσφέρονται σε συνεδρίες διάρκειας 9 εβδομάδων, περιλαμβάνουν αναθέσεις εκτός και εκτός τάξης για ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή και έργα που απαιτούν ενεργό συμμετοχή των φοιτητών. Οι σπουδαστές απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών για συναντήσεις με φοιτητές και καθηγητές, έλεγχο ή λήψη μαθημάτων για πίστωση. Οι εκδρομές πεδίου προγράμματος επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν από πρώτο χέρι για την πολιτεία και την τοπική κοινότητα. Ιδιαίτερο όφελος για τους μαθητές είναι η εκπροσώπηση πολλών πολιτισμών στο πρόγραμμα. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα για τον κόσμο, και στη διαδικασία, για τον εαυτό τους. Οι φοιτητές με ακαδημαϊκά προσόντα απολαμβάνουν την ευκολία υποδοχής υπό όρους πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα γλωσσών τους στο INTERLINK. Στο INTERLINK, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη και μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία για τους διεθνείς φοιτητές. Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα Αγγλικών ως Δεύτερης Γλώσσας, ειδικά αν σκοπεύετε να σπουδάσετε σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, ελπίζουμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής στο INTERLINK στο UNCG. INTERLINKGRENSBORO

Πώς να εφαρμόσει

Για να εφαρμόσετε, χρειάζεστε όλα τα παρακάτω:

 • Ένα συμπληρωμένο έντυπο αίτησης
 • Ένα επίσημο αντίγραφο των σχολικών ή πανεπιστημιακών βαθμών (το υψηλότερο επίπεδο ολοκληρώθηκε)
 • Μια επίσημη τραπεζική δήλωση - από εσάς ή από τον ανάδοχο ή τον κηδεμόνα σας - που διαθέτει τουλάχιστον $ 6.400 δολάρια διαθέσιμα για την πρώτη σας συνεδρία 9 εβδομάδων στο INTERLINK. (Εάν το έγγραφο δεν είναι στο όνομά σας, ο χορηγός ή ο κηδεμόνας θα πρέπει να συμπληρώσουν μια ένορκη βεβαίωση δηλώνοντας ότι συμφωνούν να καλύψουν το πλήρες κόστος της μελέτης σας στο INTERLINK.
 • Ένα μη ακυρωμένο τέλος αίτησης αξίας $ 100.00. Εάν το πακέτο σας θα αποσταλεί ταχυδρομικώς σε μια διεύθυνση εκτός των ΗΠΑ, παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε και το μη επιστρεφόμενο ποσό των $ 65 για τα έξοδα αποστολής.
 • Ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας (σελίδα ταυτότητας) και των διαβατηρίων για τα συντηρούμενα πρόσωπα (εάν ισχύει)

Πριν κάνετε αίτηση στο INTERLINK, διαβάστε προσεκτικά τη Δήλωση Πολιτικής Εισδοχής.

1. Συμπληρώστε την αίτηση Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε την αίτησή σας στο Internet, κάντε κλικ εδώ για την εφαρμογή On-Line. Αν προτιμάτε, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την εφαρμογή σπουδαστών εδώ (έκδοση PDF ή έκδοση Word), να την συμπληρώσετε με ένα στυλό και να την στείλετε με φαξ ταχυδρομείου. Στη φόρμα αίτησης, γράψτε το όνομά σας ακριβώς όπως εμφανίζεται στο διαβατήριό σας. Εάν είναι δυνατόν, στείλτε ή στείλτε με φαξ ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας. Εφαρμόστε το συντομότερο δυνατό για να βεβαιωθείτε ότι η θεώρησή σας έχει ληφθεί έγκαιρα.

2. Συμπληρώστε το Φόρμα Ασφάλειας της Campus Υπάρχει ένα Έντυπο Ασφαλείας της Campus, το οποίο κάθε φοιτητής υποχρεούται να συμπληρώσει, να υπογράψει και να υποβληθεί με φαξ ή ταχυδρομείο.

3. Επιλογές Πληρωμής Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτική κάρτα στη διεύθυνση https://interlink.edu/online-payment/ ή με την υποβολή εντύπου εξουσιοδότησης πιστωτικής κάρτας.

Η αίτησή σας δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία μέχρις ότου ληφθούν τα τέλη αίτησης και (μη επιστρεπτέα) ταχείας αλληλογραφίας, κατά περίπτωση.

4. Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Αφού λάβουμε όλα τα υλικά της αίτησής σας, θα σας ενημερώσουμε εάν έχετε γίνει δεκτός στο πρόγραμμα. Οι αποδεκτοί υποψήφιοι θα λάβουν έγγραφα και λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη χορήγηση θεώρησης φοιτητών (Δείτε επίσης τις πληροφορίες στην ενότητα FAQ). Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας. Πληροφορίες για τα πράγματα που μπορείτε να φέρετε, ιατρική ασφάλιση, πληρωμές κλπ μπορείτε να βρείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες για τους σπουδαστές που σκοπεύουν να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής και κάντε κλικ στο Visa State Department για πληροφορίες σχετικά με τις φοιτητικές θεωρήσεις (F-1).

5. Προϋπόθεση εισδοχής στο UNCG Οι σπουδαστές με ακαδημαϊκά προσόντα που σκοπεύουν να σπουδάσουν στο INTERLINK μπορούν να γίνουν αποδεκτοί υπό όρους στο UNCG. Ορισμένα πανεπιστήμια απαιτούν οι φοιτητές να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας, επίσημα αντίγραφα από προηγούμενη μελέτη, τεκμηρίωση για τα οικονομικά και ίσως συστατικές επιστολές, ενώ άλλοι πρέπει να αναθεωρήσουν μόνο τα επίσημα αντίγραφα για να αποφασίσουν για το παραδεκτό των σπουδαστών. Σε όλες τις περιπτώσεις, μία από τις προϋποθέσεις θα είναι η επίτευξη ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος TOEFL ή η ολοκλήρωση του προγράμματος INTERLINK με επιτυχία. Η βοήθεια για την εφαρμογή στα πανεπιστήμια διατίθεται δωρεάν σε όλους τους φοιτητές της INTERLINK. Για να υποβάλετε αίτηση για ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο UNCG ταυτόχρονα με την αίτησή σας στην INTERLINK, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://nc.interlink.edu/about/the-university/ για περισσότερες πληροφορίες.

6. Ένορκη δήλωση Υπάρχει μια ένορκη βεβαίωση που πρέπει να συμπληρώσει ο οικονομικός δικός σας υποψήφιος ή κηδεμόνας. Αν υπάρχει κάποιο όνομα διαφορετικό από το δικό σας στη δήλωση οικονομικής υποστήριξης, πρέπει να λάβουμε αυτήν τη φόρμα για να μπορέσουμε να εξετάσουμε την αίτησή σας. Εάν η δήλωση χρηματοοικονομικής υποστήριξης είναι στο όνομά σας, δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Κόστος

 • Αμοιβή εφαρμογής $ 100
 • Δίδακτρα $ 3.000
 • Χρέωση της διευκόλυνσης UNCG $ 677
 • Ασφάλιση υγείας $ 393 (9 εβδομάδες)
 • Συνολικά $ 4.170
 • Ετοιμοπαράδοτο δωμάτιο / σχέδιο γεύματος $ 2,387

Το σύνολο δεν περιλαμβάνει εγγύηση ύψους 100 USD που επιστρέφεται. βιβλία (περίπου $ 100 / όρος)? προσωπικά έξοδα; Μεταφορά; ή έξοδα για εξαρτώμενα άτομα (περίπου $ 500 / μήνα το καθένα). Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το κέντρο. Το κόστος της Διευκόλυνσης της UNCG και η ιατρική ασφάλιση αυξάνονται συνήθως κάθε χρόνο μεταξύ του καλοκαιριού και της πτώσης. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν για μικρότερες περιόδους (τουλάχιστον 4 εβδομάδες), αλλά πρέπει να ξεκινούν από την αρχή του όρου. Τα δίδακτρα είναι $ 325 / εβδομάδα. Πολιτική επιστροφής χρημάτων: Όλοι οι φοιτητές που ζητούν επιστροφή χρημάτων θα λάβουν επιστροφή χρημάτων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εγγραφής. Δεν θα επιστραφούν δίδακτρα για περίοδο τεσσάρων εβδομάδων μετά την εβδομάδα εγγραφής. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας, επιστρέφεται το 50% του συνόλου των διδάκτρων που καταβάλλονται για τον όρο. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα, δεν θα επιστραφούν δίδακτρα για τον όρο. Οι επιστροφές για φοιτητές που πρέπει να αποσυρθούν λόγω ασθένειας ή έκτακτης ανάγκης θα εξεταστούν κατά περίπτωση. Οι επιστροφές χρημάτων θα διατεθούν σύμφωνα με την τυποποιημένη πολιτική της UNCG. Δεν θα επιστραφεί καμία επιστροφή για δωμάτιο, πανεπιστημιακές αμοιβές ή ασφάλιση.

Ορος
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAmerican Consortium of Universities (INTERLINK) »

Τελευταία ενημέρωση September 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
9 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,000
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη