Σχετικά με το πρόγραμμά μας

Τα INTERLINK Language Centers στο Indiana State University (ISU) βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους από το 1987. Το INTERLINK, που βρίσκεται στο Terre Haute της Ιντιάνα, προσφέρει εντατική διδασκαλία, ακαδημαϊκή προετοιμασία και διαπολιτισμικό προσανατολισμό για σπουδαστές, επαγγελματίες σε ετήσια βάση. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για προκλητική καριέρα και παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία του 21ου αιώνα. Μετά την αποφοίτησή τους, πολλοί φοιτητές πηγαίνουν για σπουδές σε ακαδημαϊκά προγράμματα σε ISU ή σε άλλα πανεπιστήμια περιοχής. Το INTERLINK βοηθά στην τοποθέτηση στο πανεπιστήμιο και στην υπό όρους είσοδο για να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη και αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα σπουδών της INTERLINK είναι αυστηρό. Τα έξι του επίπεδα, που προσφέρονται σε συνεδρίες διάρκειας 9 εβδομάδων, εμπλέκονται εντός και εκτός των τάξεων σε ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή και έργα που απαιτούν ενεργό συμμετοχή των φοιτητών. Οι σπουδαστές απολαμβάνουν εγκαταστάσεις πλήρους πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών για να συναντήσουν μαθητές και καθηγητές, να ελέγξουν ή να παρακολουθήσουν μαθήματα για πίστωση. Οι εκδρομές πεδίου προγράμματος επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν από πρώτο χέρι για την πολιτεία και την τοπική κοινότητα. Ιδιαίτερο όφελος για τους μαθητές είναι η εκπροσώπηση πολλών πολιτισμών στο πρόγραμμα. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα για τον κόσμο, και στη διαδικασία, για τον εαυτό τους. Οι φοιτητές με ακαδημαϊκά προσόντα απολαμβάνουν την ευκολία υποδοχής υπό όρους πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα γλωσσών τους στο INTERLINK. Στο INTERLINK, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη και μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία για τους διεθνείς φοιτητές. Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα Αγγλικών ως Δεύτερης Γλώσσας, ειδικά εάν σχεδιάζετε να σπουδάσετε σε ένα Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ελπίζουμε να λάβετε υπόψη σας την παρακολούθηση της INTERLINK στη ISU. interlinkindi

Πώς να εφαρμόσει

1. Για την εφαρμογή χρειάζεστε όλα τα παρακάτω:

 • Ένα συμπληρωμένο έντυπο αίτησης
 • Ένα επίσημο αντίγραφο των σχολικών ή πανεπιστημιακών βαθμών σας
 • Μια επίσημη δήλωση οικονομικής υποστήριξης από την τράπεζά σας, χορηγός ή κηδεμόνα σας, που πιστοποιεί ότι έχετε τουλάχιστον $ 6.000 διαθέσιμη για την πρώτη σας θητεία στο INTERLINK
 • $ 100.00 μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης
 • Αν σκοπεύετε να μείνετε σε μια πανεπιστημιακή αίθουσα κατοικίας, θα χρειαστεί να υποβάλετε μια κατάθεση ασφαλείας δωματίου με επιταγή, σύρμα ή πιστωτική κάρτα. Το ποσό κατάθεσης για το Indiana State University είναι $ 20 (δεν επιστρέφεται)
 • Εάν σκοπεύετε να μείνετε σε μια οικογένεια υποδοχής (διαθέσιμη σε περιορισμένη βάση), διαβάστε για homestays και συμπληρώστε μια φόρμα homestay.
 • Ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας (σελίδα ταυτότητας)
 • Πριν κάνετε αίτηση στο INTERLINK, διαβάστε προσεκτικά τη Δήλωση Πολιτικής Εισδοχής.
 • Υποβάλετε όλα τα υλικά online ή μέσω φαξ ή ταχυδρομείου

2. Επιλογές Πληρωμής Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτική κάρτα στη διεύθυνση https://interlink.edu/online-payment/ ή με την υποβολή εντύπου εξουσιοδότησης πιστωτικής κάρτας.

Η αίτησή σας δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία μέχρις ότου ληφθούν τα τέλη αίτησης και (μη επιστρεπτέα) ταχείας αλληλογραφίας, κατά περίπτωση.

3. Συμπληρώστε την αίτηση Αν θέλετε να υποβάλετε την αίτησή σας στο Internet, κάντε κλικ εδώ για την on-line εφαρμογή. Αν προτιμάτε, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την εφαρμογή σπουδαστών εδώ (έκδοση PDF ή έκδοση Word), να την συμπληρώσετε με ένα στυλό και να την στείλετε με φαξ ταχυδρομείου. Στη φόρμα αίτησης, γράψτε το όνομά σας ακριβώς όπως εμφανίζεται στο διαβατήριό σας. Εάν είναι δυνατόν, στείλτε ή στείλτε με φαξ ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας. Εφαρμόστε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να βεβαιωθείτε ότι η θεώρηση λαμβάνεται έγκαιρα.

4. Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Αφού λάβουμε όλα τα υλικά της αίτησής σας, θα σας ενημερώσουμε εάν έχετε γίνει δεκτός στο πρόγραμμα. Οι αποδεκτοί υποψήφιοι θα λάβουν έγγραφα και λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την απόκτηση φοιτητικής βίζας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας. Για περισσότερες πληροφορίες για τους σπουδαστές που σκοπεύουν να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής και κάντε κλικ στο Visa State Department για πληροφορίες σχετικά με τις φοιτητικές θεωρήσεις (F-1).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΠροσανατολισμόςΜε την άφιξή τους, όλοι οι σπουδαστές INTERLINK λαμβάνουν τριήμερο προσανατολισμό στο πρόγραμμα, στην πανεπιστημιούπολη και στην πόλη του Terre Haute. Ένας εκπρόσωπος από το ISU Housing απαντά σε ερωτήσεις των φοιτητών σχετικά με τις δυνατότητες και τις πολιτικές στέγασης της πανεπιστημιούπολης, ένας εκπρόσωπος από την τράπεζα στην πανεπιστημιούπολη βοηθά τους φοιτητές που επιθυμούν να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό και οι σπουδαστές ISU και INTERLINK πραγματοποιούν περιοδεία στην πανεπιστημιούπολη. το πανεπιστημιακό κέντρο υγείας. Οι φοιτητές για φοιτητικές θεωρήσεις υποχρεούνται από την ISU και το κράτος της Ινδιάνας να έχουν ιατρική ασφάλιση. Το κόστος του σχεδίου INTERLINK είναι $ 393 ανά περίοδο 9 εβδομάδων. Εάν οι σπουδαστές καλύπτονται από άλλα σχέδια, η κάλυψη αυτή πρέπει να είναι ίση ή καλύτερη από εκείνη του σχεδίου INTERLINK και ο πάροχος πρέπει να διαθέτει γραφεία που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι σπουδαστές υποχρεούνται να αποδείξουν ότι η δική τους ασφάλιση καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις

 • Αμοιβή εφαρμογής $ 100
 • Πλήρες δίδακμα $ 3.000
 • Φροντιστήριο μερικής απασχόλησης $ 1.830
 • Ασφάλιση υγείας $ 393 (9 εβδομάδες)
 • Εφαρμογή στέγασης
 • Δωμάτιο και συμβούλιο στο Dorm $ 1.902 (εκτίμηση)
 • Διαμέρισμα Πανεπιστημίου $ 650 / μήνα (εκτίμηση)
 • Αμοιβή αίτησης κατοικίας $ 200
 • Οικία $ 600 / μήνα (εκτίμηση)
 • Τέλη κέντρου αναψυχής (προαιρετικό) $ 50

Τα παραπάνω τέλη δεν περιλαμβάνουν βιβλία (περίπου $ 100 / διάρκεια), προσωπικά έξοδα, μεταφορά ή έξοδα για συντηρούμενα άτομα (περίπου $ 500 / μήνα το καθένα). Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το κέντρο.

Ορος
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAmerican Consortium of Universities (INTERLINK) »

Τελευταία ενημέρωση September 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
9 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,000 USD
Μαθήματα μερικής απασχόλησης $ 1.830 / Φροντιστήριο πλήρους απασχόλησης $ 3.000
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη