Το Σχολείο μας της αγγλικής έχει καλά προσόντα, έμπειρη ομάδα που παρέχουν υπηρεσίες για μαθητές ξένων γλωσσών σε όλα τα επίπεδα.

Νιούκαστλ Κολλέγιο αγγλικά είναι διαπιστευμένο από το British Council και είναι μέλος της αγγλικής γλώσσας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι τάξεις μας είναι μικρές και αποτελούνται από μαθητές από ένα ευρύ φάσμα χωρών (πάνω από 30 διαφορετικές εθνικότητες το 2014) έτσι ώστε να έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να εξασκήσουν την επικοινωνία με τους άλλους και να μάθουν για άλλους πολιτισμούς στα αγγλικά.

Τα μαθήματά μας είναι διαθέσιμα σε έξι διαφορετικά επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους. Θα δοκιμαστεί κατά την άφιξη και τοποθετείται στη σωστή θέση ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες σας.

Σχέδια τιμή και την πληρωμή

Μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσει για όσο χρονικό διάστημα ή σύντομο χρονικό διάστημα, όπως σας αρέσει για τα μαθήματα με πλήρες ωράριο των 15, 21, 23 ή 25 ώρες την εβδομάδα. Δίδακτρα είναι ευέλικτες εξαρτάται από τη διάρκεια των σπουδών σας. (Ώρες μερικής απασχόλησης είναι διαθέσιμα για διεθνείς φοιτητές ανάλογα με την κατάσταση των θεωρήσεων και για τους σπουδαστές της ΕΕ.) Υπάρχει μια μη επιστρεφόμενη καταχώρηση και έξοδα διαχείρισης των £ 90 για όλους τους φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα με πλήρες ωράριο. Δεν χρεώνουμε για μη εβδομάδες διδασκαλίας (για παράδειγμα, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα). Θα πρέπει να καταβάλει το πλήρες ποσό πριν από την έναρξη των μαθημάτων σας. Είναι δυνατόν να παρατείνετε την ημερομηνία λήξης πορεία σας, ανάλογα με τη βίζα σας.

Ο χρόνος σπουδών είναι ευέλικτο, ωστόσο, να κάνουμε την προσφορά πρότεινε προγράμματα.

Γενικά Αγγλικά

Επισκόπηση

Με ευέλικτες επιλογές σπουδών, ο στόχος του μαθήματος είναι να παρέχει μια ισχυρή γείωση στην ανάπτυξη σας από τη γραμματική και το λεξιλόγιό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας με την εκτεταμένη πρακτική της ομιλίας, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής.

Περιεχόμενο του μαθήματος

Όλες οι κλάσεις να παρέχει εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων και θα ακολουθήσει μια γραμματική και λειτουργικό πρόγραμμα σπουδών ανάλογα με το επίπεδο σας με επιλογές όπως λεξιλόγιο, γραφή, ομιλία, Business English και πολλά άλλα.

Μάθησης και της αξιολόγησης

Προσπαθούμε πάντα να διδάξει πολύγλωσσες ομάδες και να χρησιμοποιήσετε μια επικοινωνιακή μέθοδο που κάνει τη μάθηση διασκέδαση και τη συμμετοχή χωρίς ποτέ να παραβλέπονται τα σοβαρά τους στόχους τους μαθητές μας έχουν. Θα πρέπει να αξιολογούνται συνεχώς από τους δασκάλους σας στην τάξη παράλληλα με τη λήψη τακτικές εξετάσεις. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να υποβληθεί σε διαπιστευμένους διεθνείς εξετάσεις όπως IELTS ή σε μία από τις εξετάσεις του Cambridge Main Suite.

Καριέρα και την εξέλιξη των ευκαιριών

Οι περισσότεροι φοιτητές στο μελέτης Newcastle College αγγλικά, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο ή να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές σε διεθνείς εταιρείες ή οργανισμούς. Πρώην μαθητές εργάζονται τώρα για τον ΟΗΕ, η Hyundai, η Procter and Gamble, η Aramco και η Shell μεταξύ πολλών άλλων.

Δικαιώματα

  • 15 ώρες / εβδομάδα 150 GBP
  • 21 ωρών / εβδομάδα 185 GBP
  • 25 ώρες / εβδομάδα 210 GBP

"Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ποιότητα των εκπαιδευτικών, των υποδομών και την υποστήριξη που έλαβα από όλους στο Διεθνές Γραφείο.

Νομίζω ότι η πόλη του Newcastle είναι υπέροχο? οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικό και δεκτική και πολύ θερμότερη από ό, τι εκείνες στο Λονδίνο. Το σύστημα μεταφοράς είναι καλό. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πού να φάτε και το κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν, μου άρεσε πολύ. Αν θέλετε να σπουδάσουν εδώ ή ακόμα και να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας, θα ήθελα να συστήσω σίγουρα. "

Rafael Abreu de Sousa (Βραζιλία) της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Newcastle College

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποNewcastle College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη