Express κινεζικό πρόγραμμα

Η αυξανόμενη σημασία της HSK ήταν ο λόγος για τον σχεδιασμό του Express Course. Είναι αναμφισβήτητα ο πιο γρήγορος τρόπος για να περάσετε τις εξετάσεις HSK με καλά αποτελέσματα. Σε αυτό το μάθημα, επεκτείνουμε τις γλωσσικές δεξιότητες του μαθητή στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Ο φόρτος εργασίας της αυτοδιδασκαλίας είναι 15 ώρες την εβδομάδα το υψηλότερο από όλα τα μαθήματα μας, το μέγεθος της τάξης είναι με 4 μαθητές μικρό.

Το πρόγραμμα Express είναι το καλύτερο για όσους:

  • θέλουν να εγγραφούν στο Πανεπιστήμιο ή να υποβάλουν αίτηση για δουλειά και τώρα πρέπει να περάσουν το HSK 4 ή 5 όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  • πρέπει γρήγορα να αποκτήσουν επιπλέον "σημεία HSK" για να λάβουν τη VISA τους σύμφωνα με τους νέους κανόνες VISA.
  • θέλουν να προκαλέσουν τον εαυτό τους και να δουν πόσο γρήγορα μπορούν να πάνε.

Μεθοδολογία

Η διδακτική μας μεθοδολογία είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από άλλα σχολεία. Κάνει τους μαθητές μας να μάθουν γρηγορότερα και με το FUN. Ειδικά η πρωτοποριακή τεχνική Slow Motion είναι πολύ δημοφιλής στους μαθητές μας καθώς τους διδάσκει τους Μανδαρίνους με μόνο έναν κανόνα αντί για δεκάδες και ποιος φοιτητής δεν θα το αγαπούσε; Ρίξτε μια ματιά στο τμήμα βίντεο!

Προϊόντα

Στην τάξη, χρησιμοποιούμε ένα πακέτο εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε, να απομνημονεύσετε και να χρησιμοποιήσετε την κινεζική γλώσσα. Μεταξύ άλλων, οι παρουσιάσεις powerpoint, που παρουσιάζονται σε μια μεγάλη οθόνη, απεικονίζουν τις κινεζικές δομές γραμματικής και τις κινεζικές δομές. Χρησιμοποιούμε Talking Flashcards για να σας βοηθήσουμε να μάθετε τους Κινέζους χαρακτήρες και να σας παρέχουμε μια εφαρμογή για να κάνετε την εργασία σας.


Πάρε ταυτόχρονα τις εξετάσεις HSK

2 IN 1, αυτό είναι το πρόγραμμα σπουδών μας για να σας διδάξουμε Conversational Chinese / HSK. Με αυτό το πρόγραμμα σπουδών, παρέχουμε 2 αποτελέσματα σε 1 μάθημα. Θα μάθετε την καθημερινή ζωή των Conversational Chinese και (για εκείνους που το θέλουν) έχουν την επιλογή να περάσουν τις εξετάσεις HSK ταυτόχρονα. Πράγματι, ακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών μας, δεν χρειάζονται επιπλέον τάξεις προετοιμασίας HSK, ίσως θελήσετε να πάρετε την εξέταση HSK, η οποία σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

2 PLUS 1, αυτή είναι η μέθοδος μας για να σας διδάξει Business Chinese / BCT. Ως βάση για τη διδασκαλία της κινεζικής επιχείρησης, χρησιμοποιούμε τη διδασκαλία της κινεζικής συνομιλίας / HSK 2 στο 1. Επιπλέον, προσθέτουμε λεξιλόγιο, δομές και φράσεις στα ακόλουθα θέματα κινεζικών επιχειρήσεων, πράγμα που σημαίνει 2 PLUS 1.Το μάθημά μας, όχι μόνο σας διδάσκει αυτά τα τυπικά θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις αλλά και σας δίνει μια εικόνα για την κινεζική επιχειρηματική κουλτούρα, τους τρόπους και την εθιμοτυπία, η οποία είναι ύψιστης σημασίας κατά την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κίνα.

Μαρτυρίες

"Τα τελευταία χρόνια, έχω δοκιμάσει πάνω από 5 διαφορετικά σχολεία της Μανδαρινής και διαπίστωσα ότι το Silk Mandarin είναι μακράν το καλύτερο. Αυτό που μου φαίνεται ενδιαφέρον για το Silk Mandarin είναι ότι επιδιώκει να βελτιώνει διαρκώς τη διδακτική του μεθοδολογία, κάτι πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο . Mandarin σχολείο έχω συναντήσει μέχρι σήμερα Οι δάσκαλοι και η διοίκηση είναι όλα εξαιρετικά περίπλοκο και πάθος για τη διδασκαλία κινέζικα:. είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο Μετά από δύο χρόνια από Silk Mandarin σπουδών με μειωμένο ωράριο και χωρίς προηγούμενη εμπειρία των σπουδών Mandarin, είμαι τώρα θα ήθελα να ξεκινήσω με τα μαθήματα HSK5, δεν θα περίμενα να βελτιώσω αυτό το Mandarin τόσο γρήγορα, αυτό το σχολείο είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο και το έχω (με επιτυχία) το συνιστούσα σε πολλούς φίλους στη Σαγκάη οι οποίοι είναι πλέον σταθεροί πελάτες.

Ντανιέλ - Ολλανδία

"Ξεκίνησα να μελετάω κινέζικα στο Silk Mandarin μετά από δύο φίλους μου με εξαιρετικούς Κινέζους που τους συνιστούσαν ιδιαίτερα. Είχα ήδη ζήσει στην Κίνα για 2 χρόνια ενώ εργαζόμουν με πλήρη απασχόληση και μελετούσα Αλλά ένιωσα πραγματικά εμπνευσμένο από το Silk Mandarin που η σπουδές μου επρόκειτο να αποπληρωθεί, κάτι που με ενθουσίασε πολύ. Ένα μεγάλο μέρος ήταν ότι ήμουν σε θέση να υπαγορεύσω αυτό που ήθελα να μάθω και τι θα ήταν χρήσιμο για τη δουλειά μου και την καθημερινή ζωή.Αυτό ήταν από μόνο του σπουδαίο, αλλά δεν είναι το πράγμα που θέτει το Silk Mandarin εκτός από άλλα σχολεία στα οποία έχω πάει.Αντίθετα, τα μεγάλα πράγματα που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι να σας διδάξουν τη λογική της γλώσσας, χρησιμοποιώντας μια πολύ απλή και εύκολη κατανόηση της μεθόδου, αλλά εκείνη που δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για παλιότερα σε πανεπιστήμια ή σε άλλα ιδιωτικά σχολεία.Μόλις ο καθηγητής μου άρχισε να με διδάσκει αυτό, τόσα πολλά κομμάτια έρχονταν μαζί για μένα από άποψη διάρθρωσης προτάσεων και πώς οι κινεζικές δουλειές Η γλώσσα μου ήταν πραγματικά ασυνεπής πριν και ποτέ δεν ήμουν σίγουρος πού να θέσω ποιες λέξεις επειδή ήξερα διαφορετικούς κανόνες αλλά όχι ενοποιημένους. Έτσι θα έλεγα ότι αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα φιλικοί, ευέλικτοι και δροσεροί, αλλά ξέρουν πραγματικά τα πράγματα τους. Είμαι ένας μητρική αγγλόφωνος συντάκτης / συγγραφέας που ειδικεύεται στο φωτισμένο και ο κινέζος δάσκαλός μου ξέρει τα αγγλικά μέρη του λόγου καλύτερα από ό, τι εγώ - πρέπει να καταλάβετε τη γλώσσα για να διδάξει και αυτοί οι τύποι έχουν κάτω :) "

Simone - ΗΠΑ

"Έχοντας μελετήσει σε πολλά γλωσσικά σχολεία σε διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια της ζωής μου, μου δίνει την εμπιστοσύνη να πω ότι το Silk Mandarin ξεχωρίζει από τα άλλα σχολεία για διάφορους λόγους: το ίδρυμα αποτελείται από ενθουσιώδεις και φιλικούς ανθρώπους που ενθαρρύνουν πάντα τη μαθησιακή μας διαδικασία. κατανοητό πώς είναι πραγματικά παρακινημένοι κάνοντας μας να μάθουμε μέσω διαφορετικών προσεγγίσεων, όχι μόνο με τη χρήση βιβλίων αλλά προσφέροντας το δικό τους υλικό όπως flashcards, στυλό μιλιτών, προσαρμοσμένες εφαρμογές και ακόμη ομάδες SMS για να μας κρατούν συνεχώς δεσμευμένο και τέλος, για την ανατροφοδότηση είναι νόμιμη και πάντα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία μας με προσαρμοσμένες τάξεις, σύμφωνα με τις ανάγκες μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ".

Τζέσ - Βραζιλία

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSilk Mandarin »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Learn Chinese in a clever way

Learn Chinese in an easy way

Learn Chinese in a fun way