Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση FAA Μέρος 141 Πτήσεων

Το μάθημα FAA Private Pilot Πιστοποιητικού είναι η πορεία εισόδου για όλους τους πιλότους, είτε να συνεχίζονται σε μια καριέρα αεροπορική εταιρεία ή επιθυμούν να παραμείνουν ως πιλότος αναψυχής αυτό είναι το πρώτο μάθημα που όλοι αναλαμβάνουμε. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης σας θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες που εμπλέκονται σε ελιγμούς αεροσκάφος, τεχνικές πλοήγησης καθώς και πετούν δεξιότητες βασικό μέσο για την πτήση στην ημέρα οπτικές μετεωρολογικές συνθήκες. Η εκπαίδευση συνήθως διεξάγεται σε ένα μόνο αεροσκάφος του κινητήρα.

  • 35 ώρες πτητικής εκπαίδευσης (20 ώρες με έναν εκπαιδευτή) - 20 ώρες έδαφος σχολείο

FAA Μέρος 141 - Καριέρα Πιλοτικά Μαθήματα

Τα παρακάτω μαθήματα έχουν ομαδοποιηθεί για το πρόσωπο που θέλει να έρθει στη Νάπολη Air Κέντρο και 7 μήνες αργότερα αφήσει έτοιμοι για ένα πιλοτικό καριέρας.

Μας FAA Μέρος 141 καριέρας Πιλοτικά μαθήματα σας δίνουν την καλύτερη προετοιμασία για να πηδήσει ξεκινήσει την καριέρα σας ως επαγγελματία χειριστή.

FAA Μέρος 141 - Εμπορική Pilot & Μέσο Αξιολόγηση

Είστε πιθανόν αναρωτιούνται πότε θα πάω να πληρώνομαι για να πετάξει αντί να πληρώνουν για όλο αυτόν τον χρόνο πτήσης; Ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε, ήρθε η ώρα να πάρετε εμπορική άδεια πιλότους σας. Μόλις ληφθεί σας επιτρέπει να πετούν τα αεροσκάφη προς ενοικίαση. Με μόνο μια βασική εμπορική άδεια που μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως banner ρυμούλκησης, περιπολικά αγωγού, και εναέρια αποτύπωση για την κατασκευή του χρόνου πτήσης σας.

Νάπολη Air Center (NAC) είναι η αρχαιότερη Flight School στη Φλόριντα προσφέρει επαγγελματική και ιδιωτική / αναψυχής πτητικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο του EASA (πρώην JAA) και FAA αρχές αδειοδότησης. Από τον Απρίλιο του 2012, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) Πιλοτική Εκπαίδευση είναι η νέα υλοποιηθεί πρότυπο αντικατάσταση του JAA για κάθε πιλοτικά με στόχο να πετάξει στην Ευρώπη. NAC προσφέρει Εγκρίθηκε EASA Πιλοτική Εκπαίδευση στις ΗΠΑ από τον EASA άδεια και έχουν εγκριθεί με μεγάλη εμπειρία πτήσης και εδάφους εκπαιδευτές. Επιπλέον, NAC προσφέρει επίσης εκπαίδευση FAA υπό FAR Μέρος 141 κατάρτισης και FAR Μέρος προγράμματα 61 κατάρτισης. Είτε είστε εκπλήρωση των ονείρων σας να γίνει ένα πιλοτικό επαγγελματικά ή ιδιωτικά, θα σας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου σας.

Νάπολη βρίσκεται στη νοτιοδυτική Φλόριντα για τον Κόλπο του Μεξικού και είναι γνωστό για τις εξαιρετικές συνθήκες της πέταγμα όλο το χρόνο.

Το τροπικό κλίμα επιτρέπει στους πιλότους να χτίσει ώρες και τα προσόντα κέρδος σε ένα κλάσμα του χρόνου που απαιτείται σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης και των άλλων δίκαιη καιρού χώρες.

Η μικρή πόλη της Νάπολης είναι ένα από Φλόριντα το καλύτερα κρυμμένο μυστικά-σοφιστικέ αλλά παρθένα. Με επτά μιλίων από λευκό αμμώδεις παραλίες, 45 γήπεδα γκολφ, 140 μίλια των οδών, θα εκτιμήσετε γρήγορα όλα όσα Νάπολη έχει να προσφέρει.

Υπάρχει αξιοθέατα, καταστήματα, εστιατόρια, εγκαταστάσεις αναψυχής, πληθώρα αθλημάτων και δραστηριοτήτων και μερικές από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο - όλα σε μικρή απόσταση από τη Νάπολη Air Center.

Αεροσκάφος

NAC κατέχει 24 του αεροσκάφους 27 που χρησιμοποιούνται για Πτητικής Εκπαίδευσης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από ό, τι έχουν στην ιδιοκτησία τους τα αεροσκάφη μας, όπως είμαστε ενδιαφέρονται για τη συντήρησή τους. Ιδιοκτησία αεροσκάφη μας προσφέρει επίσης στους φοιτητές την εμπιστοσύνη στην οικονομική κατάσταση της Εταιρείας. NAC προσφέρει εκπαίδευση σε διάφορα αεροσκάφη από το αρχικό "6 πακέτο" με το "γυαλί" και πατάρι (Γραμμή προσανατολισμένη Flight Training). Η εκπαίδευση αυτή είναι επιτακτική ανάγκη, δεδομένου ότι ανοίγει προοπτικές απασχόλησης σας σε όλα τα αεροσκάφη.

Ο στόλος μας των αεροσκαφών έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό στην ασφάλεια και την αξιοπιστία. Ο σχεδιασμός τους συνδυάζει σταθερότητα και ευελιξία, οι οποίες είναι οι βέλτιστες απαιτήσεις του κόσμου της κατάρτισης.

Κέντρα εξυπηρέτησης

NAC κατανέμεται από μερικά από τα μεγάλα ονόματα στην κατασκευή αεροσκαφών και εκπρόσωποι συντήρηση περιοχή για να ολοκληρωθεί σε νέα αεροσκάφη έργο της εγγύησης τους. συντήρησης μας είναι από τα υψηλότερα πρότυπα που μας επιτρέπει να κρατήσει τις παραστάσεις για λογαριασμό του Piper και Cirrus για περισσότερα από 10 χρόνια, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. NAC γνωρίζει η ασφάλεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των πράξεων και αυτές οι εταιρείες αναγνωρίζουν ότι. εγκατάσταση συντήρησης μας έχει εγκεκριμένο FAR §145 σταθμό επισκευής για περισσότερο από τρεις δεκαετίες? αυτό ισχύει εγκαταστάσεις μας σε υψηλότερα επίπεδα από το φυσιολογικό πρατήρια καυσίμων. Αυτό σημαίνει ότι επιθεωρούνται περισσότερα για να διασφαλιστεί αυτό το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης? πλήρωμα Συντήρηση μας διατηρεί αυτό το πρότυπο με ευκολία μέσω της τεχνογνωσίας τους.

επιτυχής απόφοιτοι

Οι απόφοιτοί μας μιλούν για τον εαυτό τους ως φτάσουν με επιτυχία το στόχο τους να εργάζονται για μια αεροπορική εταιρεία. Μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους ήδη επιτυχόντες να πάρει πραγματική εμπειρία ζωής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Είσαι τόσο καλό όσο και τους πιλότους μας εκπαιδεύσει έτσι μετράμε τους εαυτούς μας από την επιτυχία σας. Και με μια πρώτη ποσοστό επιτυχίας για πρώτη φορά το 96%, οι πτυχιούχοι μας είναι μεταξύ μερικών από τις υψηλότερες επιδόσεις στον κλάδο. στοιχεία μας μιλούν από μόνα τους

Κλάση Μεγέθη

Είναι οι πολλές μικρές διαφορές στον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα που προσθέτουν έως και μια μεγάλη διαφορά στα αποτελέσματα μας. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η πίστη μας στην εκπαίδευση μικρότερες ομάδες, αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη και επωφελή προσέγγιση για κάθε άτομο. Επίσης, NAC χρησιμοποιεί μια προσέγγιση σύγχρονη εκπαίδευση. Με άλλα λόγια, όταν μαθαίνουν τη θεωρία κατά το αρχικό στάδιο, θα πρέπει επίσης να αναπτύσσει που φέρουν τις ικανότητές σας σε συνδυασμό. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η προσέγγιση βοηθά τους μαθητές μας να κατανοήσουν τη θεωρία, δεδομένου ότι ασκούν αυτά που μαθαίνουν.

Οι άνθρωποι μας

NAC παρέχει εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης και οδηγίες σε όλους τους μαθητές του.

Είμαστε αφοσιωμένοι στον καθορισμό των βέλτιστων αξιών και πρακτικών που οι αεροπορικές εταιρείες εκτιμούν περισσότερο στην επαγγελματική πιλότους. NAC απασχολεί μόνιμο εκπαιδευτές πλήρους απασχόλησης που περιλαμβάνουν τόσο τη διά βίου επαγγελματίες εκπαιδευτές, καθώς και τους συνταξιούχους εμπορικές και εταιρικές πιλότων τζετ.

Είμαστε υπερήφανοι για να προσφέρει μια ολοκαίνουρια Redbird FMX πιστοποιημένο προσομοιωτή ,!

hkpàù

Νέα τεχνολογικά προηγμένες EASA ATPL Θεωρία Μάθησης

gitopàs

Χρησιμοποιούμε την επόμενη γενιά των κινητών μάθησης και είναι η πρώτη εφαρμογή για να προσφέρει μια πλήρη και πλήρως εγκεκριμένο εκπαιδευτικό EASA ATPL που ενσωματώνει ψηφιακή τσάντα της πτήσης σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποNaples Air Center »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη