Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περιγραφή Μαθήματος

Θέσει τα θεμέλια για την καριέρα της επιλογής σας με μας διαχείρισης των επιχειρήσεων μαθήματα. Αυτά σας εξοπλίσει με μια σειρά από ευέλικτες και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, εξασφαλίζοντας σας είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας.

Καμία οργάνωση δεν λειτουργεί αποτελεσματικά, εκτός εάν οι εργαζόμενοί του έχουν σημαντική εμπορική εμπειρία. Μαθημάτων μας σας εξοπλίσει με ακριβώς τι απαιτείται για να κάνει μια σημαντική συμβολή στην επιτυχία του εργοδότη σας. Έτσι, αν θέλετε να εργαστείτε ως χρηματοδότης, λογιστής, έμπορος, διαχειριστής, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, ή σε οποιοδήποτε άλλο ρόλο, αυτή η σειρά μαθημάτων παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να ενισχύσει τις ικανότητές σας.

Όπως επίσης και για τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση μέσα από διαλέξεις και σεμινάρια, θα συνεργαστεί με τοπικούς εργοδότες για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία του πραγματικού κόσμου των επιχειρήσεων. Αυτό θα οικοδομήσει την εμπειρία σας, να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες γνώσεις και να σας δώσει ένα βιβλίο έτοιμα επαφές από τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν.

Το μάθημα ακολουθεί μια ευρεία δομή. Το πρώτο έτος καλύπτει:

  • Στοιχεία χρηματοδότησης των επιχειρήσεων - Εισαγωγή στο νομικό περιβάλλον - Η Οργανωτική Περιβάλλον - Πρακτική Μάρκετινγκ - Διαχείριση Σχέσεων με τους Πελάτες - Το Εξωτερικό Περιβάλλον - επαγγελματική πρακτική και στον χώρο εργασίας - Το δεύτερο έτος περιλαμβάνει: - Διευθύνων Επιχειρηματική Στρατηγική - Εισαγωγή στην Μακροοικονομική Οικονομικά - Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού - Διαχείριση Εκπαίδευση και Ανάπτυξη - Οικονομικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Λογιστική - Διαχείριση Έργων - Ανάπτυξη Πρακτική Μάρκετινγκ - Διοίκηση και το νόμο - προαιρετική μονάδα - Διδασκαλία και Αξιολόγηση

Για FDA φοιτητές, το 80% του βαθμού που αποτελείται από συνεχή αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών και ομαδικών εργασιών και έργων. Το υπόλοιπο 20% του σήματος σας θα αποφασιστεί από την απόδοσή σας σε εξετάσεις μαθημάτων.

Ευκαιρίες Εξέλιξη

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του FDA Φυσικά μπορείτε να είστε σε θέση να προχωρήσει σε ένα επιπλέον έτος σπουδών και «top-up» σε ένα BA (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Somerset College.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εξέλιξη και τις θέσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το μάθημα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση που θα επιλέξετε, από την εμπορία για τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση στο HR. Οι μαθητές μας παρελθόν έχουν κερδίσει την απασχόληση σε μια ποικιλία των οργανισμών, καθώς και τη δημιουργία των δικών τους εταιρειών.

Το Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CertHE)

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο του προγράμματος σπουδών του Ιδρύματος και είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό βραβείο από μόνη της.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι απαιτείται National Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΣΔΙΤ) ή παρόμοιο, ή AS / A2-επίπεδα (ελάχιστο 120 σημεία, συμπεριλαμβανομένων 80 μονάδες σε επίπεδο Α2), ή ένας νέος προηγμένος Δίπλωμα (120 σημεία κατ 'ελάχιστο) ή πιστοποιητικό πρόσβασης.

Οι μαθητές πρέπει επίσης να έχουν GCSE Αγγλικής Γλώσσας σε ελάχιστο βαθμό Γ

Ζευγάρι φοιτητές που δεν πληρούν αυτές τις τυπικές προϋποθέσεις εισόδου είναι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν, εφόσον μπορεί να φανερώσει το ενδιαφέρον τους στον τομέα της μελέτης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποSomerset College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,120 GBP
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη