Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περιγραφή Μαθήματος

Θέλετε να είναι επαγγελματίας make-up artist, που εργάζονται σε χώρους όπως τα αγγλικά Εθνική Λυρική Σκηνή και θέατρα του West End, ή το BBC και ITV, και σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές με σκηνοθέτες όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Tim Burton και Danny Boyle;

Αυτό είναι ακριβώς ό, τι τους αποφοίτους μας έχουν πάει για να επιτευχθεί, και με αυτό το μάθημα κάτω από τη ζώνη σας, υπάρχει σε κάθε ευκαιρία για να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα θα σας δώσει:

  • Μια σε βάθος κατανόηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης make-up βιομηχανία.
  • Διορατικότητα στο ρόλο του make-up artists σε σχέση με το στάδιο, τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η συντακτική μόδας και προώθησης.
  • Οι δεξιότητες και το δημιουργικό ταλέντο να χρησιμοποιήσετε το make-up για να εκφράσουν τα συναισθήματα, μετατρέπουν τα πρόσωπα και να απεικονίσουν χαρακτήρα.
  • Οι τεχνικές και καλλιτεχνικές δεξιότητες για πλήρη make-up μετασχηματισμούς.
  • Απαιτείται Οι ερευνητικές δεξιότητες για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ακρίβεια του χαρακτήρα απεικόνιση.
  • Δεξιότητες στην τέχνη της εργασίας των μαλλιών, την ανάπτυξη του χαρακτήρα, ζωγραφική σώματος, Ποστίς (περούκα αποφάσεων) και προσθετική.
  • Ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της εργασίας για να δείξουν σε πιθανούς εργοδότες.
  • Η δυνατότητα να αναλάβει με βάση την εργασία μάθησης και ζωντανά έργα στον χώρο των media.

Διδασκαλία και Αξιολόγηση

Εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει εκτεταμένη γνώση του κλάδου, μαζί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας καθοδηγήσει όπως μπορείτε να αναπτύξουν τις ικανότητές σας που.

Η FDA είναι σπονδυλωτό στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση είναι συνεχής, μέσω των μαθημάτων. Θα ολοκληρώσει γραπτές εργασίες, περιοδικά και παρουσιάσεις του σχεδιασμού, καθώς και τη διενέργεια τακτικών πρακτικά σχέδια.

Θα παραστούν επίσης διαλέξεις και εργαστήρια και να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες σας σε μια περιοχή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για σας.

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ πειθαρχία και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε αυτόν τον τομέα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε να αποφοιτήσουν από το γήπεδο με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο στον τομέα της προτίμησής σας.

Ευκαιρίες Εξέλιξη

Μόλις η FDA έχει ολοκληρωθεί, οι μαθητές μπορούν να πάνε επάνω στην κορυφή μέχρι το έτος BA (Hons) Media Make Up.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Επειδή αυτή η πορεία σας εξοπλίζει με υψηλού επιπέδου πρακτικές δεξιότητες, υπάρχει κάθε πιθανότητα εξασφάλισης εργασίας μετά την αποφοίτηση. Οι μαθητές μας για τους ρόλους εντός του θεάτρου, της τηλεόρασης και της κινηματογραφικής παραγωγής εταιρίες, καθώς και συνεργασία με το make-up υπηρεσίες στο χώρο της μόδας και του συντακτικού.

Το Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CertHE)

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο του προγράμματος σπουδών του Ιδρύματος και είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό βραβείο από μόνη της. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην σελίδα 6.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι απαιτείται National Diploma στην Παραγωγή Τεχνών (Media Make-up) ή ένα προφίλ Art & Design MPP ή κάτι παρόμοιο. Εναλλακτικά, ένα Δίπλωμα στο Ίδρυμα Τέχνης και Design ή Α2 / AS Level συμπεριλαμβανομένων Τέχνης (τουλάχιστον 160 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 80 μονάδες σε επίπεδο Α2) ή AVCE Διπλό Βραβείο Τεχνών και Σχεδίου (ελάχιστο βαθμό CC) ή Advanced Diploma ή πιστοποιητικό πρόσβαση στην τέχνη και το σχέδιο θα αρκεί.

Οι μαθητές μας είναι, επίσης, απαιτείται να έχουν πέντε εξετάσεις GCSE, να συμπεριλάβει στην αγγλική γλώσσα σε ελάχιστο βαθμό Γ

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη, στην οποία αναμένεται να φέρει ένα χαρτοφυλάκιο εμφανίζει τουλάχιστον δέκα κομμάτια του πρωτότυπου έργου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποSomerset College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,500 GBP
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη