Περιγραφή Μαθήματος

Ανάπτυξη δεξιοτήτων στην πληροφορική και θα είστε απασχολήσιμοι σε όλο τον κόσμο. Ο τομέας της βιομηχανίας συνεχίζει να αυξάνεται, και τα μαθήματα σπουδών μας σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούν οι εργοδότες για το εργατικό δυναμικό τους. Ως αποτέλεσμα, το Somerset College υπολογιστών απόφοιτοι απολαμβάνουν άριστες προοπτικές και την επιβράβευση της σταδιοδρομίας.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων μας είναι το περιεχόμενό τους μάθησης με βάση την εργασία. Πρόκειται για μια τοποθέτηση με έναν εργοδότη κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, και η συμμετοχή σε ένα επαγγελματικό έργο πληροφορικής κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους. Επίσης περιλαμβάνεται στην πρόβλεψη μας είναι μια δέσμευση για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων σας, προκειμένου να ενισχυθεί η απασχολησιμότητα σας με την αποφοίτηση.

Ο FdSc είναι ένα διετές πρόγραμμα κατά την οποία θα μελετήσει μια σειρά από θεματικές ενότητες.

Το πρώτο έτος θα καλύπτει:

  • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη - Προγραμματισμός Βασικές αρχές - Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια - Τεχνολογίας Υπολογιστών - Αριθμητική Έννοιες - Πληροφοριακών Συστημάτων Βασικές αρχές

Το δεύτερο έτος περιλαμβάνει:

  • E-Business - Επαγγελματικό Πρόγραμμα - Εισαγωγή στο κινητό Προγραμματισμού - Ειδική Ανάπτυξη Ιστοσελίδων - Scripting Τεχνολογίες και Προγραμματισμός στο Web - Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων - Τεχνολογίες Δικτύου

Διδασκαλία και Αξιολόγηση

Εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό μας έχουν πρακτική εμπειρία εργασίας στον τομέα της πληροφορικής, και προσφέρουν τα δίδακτρα των εμπειρογνωμόνων στα εργαστήρια αιχμής και τις τάξεις.

Η αξιολόγηση είναι μέσω ενός συνδυασμού των εργασιών, εξετάσεις και παρουσιάσεις. Στο πλαίσιο του μαθήματος, θα σας ζητηθεί να αναλάβουν έργα και σε ομάδες και μεμονωμένα.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του μαθήματος είναι η χρήση του σε αποτίμηση της πορείας, όπου οι ενότητες αξιολογούνται από την ομάδα διδασκαλίας μαθήματος, ενώ μπορείτε να τα συμπληρώσετε. Υπάρχει επίσης μια αξιολογηθεί περίοδο εργασιακής εμπειρίας, ως μέρος του προγράμματος.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Ως απόφοιτος πληροφορικής, ο κόσμος είναι πραγματικά στρείδι σας. Θα είναι εξοπλισμένο με ένα φάσμα δεξιοτήτων υπολογιστών που είναι όλοι εξαιρετικά επιθυμητό για τους ενδεχόμενους εργοδότες. Επιπλέον, θα έχετε την εμπειρία της εργασίας σε περιβάλλοντα πραγματικού κόσμου, όπου η προσαρμοστικότητα και η ικανότητα να χειριστεί την πίεση είναι απαραίτητη.

Το Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CertHE)

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο του προγράμματος σπουδών του Ιδρύματος και είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό βραβείο από μόνη της.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι απαιτείται σχετική Εκτεταμένη Δίπλωμα (MPP), ή AS / A2 επίπεδα σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους (τουλάχιστον 160 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 80 πόντους στο Α2 επίπεδο). Εναλλακτικά, ένα προηγμένο Δίπλωμα ή Πιστοποιητικό Access θα αρκεί.

Ζητούμε, επίσης, οι μαθητές να έχουν GCSE Αγγλικής Γλώσσας και Μαθηματικών σε ένα ελάχιστο βαθμό Γ

Ζευγάρι φοιτητές που δεν πληρούν αυτές τις τυπικές προϋποθέσεις εισόδου είναι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν, εφόσον μπορεί να φανερώσει το ενδιαφέρον τους στον τομέα της μελέτης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποSomerset College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,500 GBP
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη