Περιγραφή Μαθήματος

Επιτυχία στον τομέα της Παιχνίδια Τεχνολογία περιλαμβάνει έναν συνδυασμό της τεχνικής επάρκειας και εμπορικά όσο και δημιουργικά τεχνογνωσία. Αυτό είναι ακριβώς ό, τι τα προγράμματα σπουδών μας έχουν ως στόχο να σας εξοπλίσει με, πράγμα που σημαίνει ότι θα σταθεί κάθε πιθανότητα να πιάσει δουλειά των ονείρων σας μόλις αποφοιτήσουν από Somerset College.

Το πρόγραμμα αυτό ενσωματώνει την καινοτόμο χρήση μας με βάση την εργασία μάθησης, για να σας βοηθήσει να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε επαγγελματικά περιβάλλοντα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πρώτα χρόνια αναλαμβάνουν μια τοποθέτηση σε θέση εργασίας με τον εργοδότη στην τεχνολογία βιομηχανίας παιχνιδιών, ενώ το δεύτερο έτος περιλαμβάνει ένα live παιχνίδια του έργου της παραγωγής. Στο παρελθόν, οι μαθητές εργάστηκαν για την ανάπτυξη παιχνιδιών για τους εταίρους, όπως το NHS, Mole Valley αγρότες, του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και του Somerset Άγριας Ζωής.

Η FdSc καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Κατά το πρώτο έτος που θα καλύπτει:

  • Βασικές Προγραμματισμός - Παιχνίδια Μαθηματικά - 3D Μοντελοποίηση & animation Βασικές αρχές - Παιχνίδια πλατφόρμες και τεχνολογίες - Παιχνίδια Σχεδιασμός και Ανάπτυξη - επαγγελματική πρακτική και το Εργασιακό Περιβάλλον

Το δεύτερο έτος περιλαμβάνει:

  • Ήχου για παιχνίδια - Υπολογιστές Παιχνίδια έργου παραγωγής - Παιχνίδια AI - Προηγμένη 3D Animation - Προηγμένες Παιχνίδια Προγραμματισμός - Ξάρτια: Μοντελοποίηση χαρακτήρων - προαιρετική μονάδα - Εισαγωγή στο κινητό Προγραμματισμός - προαιρετική μονάδα

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Με μια σειρά από ιδιαίτερα sought-after δεξιοτήτων και ικανοτήτων, καθώς και πρακτική εργασιακή εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βιομηχανία παιχνιδιών, οι πιθανότητές σας διασφάλιση της απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους είναι υψηλές. Οι απόφοιτοί μας έχουν πάει για να τους ρόλους ως τεχνικοί καλλιτέχνες ή παιχνίδια προγραμματιστές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα άλλων θέσεων εργασίας στον τομέα των δημιουργικών μέσων, όπως τα κινητά προγραμματιστές συσκευή, γραφίστες και ψηφιακούς καλλιτέχνες.

Το Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CertHE)

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο του προγράμματος σπουδών του Ιδρύματος και είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό βραβείο από μόνη της.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι για την FdSc απαιτούν μια σχετική Εκτεταμένη Δίπλωμα (MPP), ή AS / A2 επίπεδα σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους (τουλάχιστον 160 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 80 πόντους στο Α2 επίπεδο). Εναλλακτικά, ένα προηγμένο Δίπλωμα ή Πιστοποιητικό Access θα αρκεί.

Ζητούμε, επίσης, οι μαθητές να έχουν GCSE Αγγλικής Γλώσσας και Μαθηματικών σε ένα ελάχιστο βαθμό Γ

Ζευγάρι φοιτητές που δεν πληρούν αυτές τις τυπικές προϋποθέσεις εισόδου είναι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν, εφόσον μπορεί να φανερώσει το ενδιαφέρον τους στον τομέα της μελέτης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποSomerset College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,500 GBP
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη