Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάθημα θα επικεντρωθεί κυρίως στις αρχές της διδασκαλίας και της αξιολόγησης των μαθητών της μάθησης και τη δημιουργία σε αυτές τις σωστές συνήθειες για να εκπαιδεύσει τους νέους φοιτητές στο μέλλον. Στην ATO Ventum Air θα συναντήσετε τις καλύτερες εκπαιδευτές, οι οποίοι θα μοιραστούν μακροχρόνια γνώση και την εμπειρία τους μαζί σας κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Η όλη θεωρητική πορεία πραγματοποιήθηκε στην πολωνική ή την αγγλική γλώσσα.

Για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης μας, ετοιμάσαμε για εσάς ασκήσεις, που θα σας βοηθήσουν σίγουρα με την μελλοντική σας εργασία ως εκπαιδευτής. Θεωρητική εκπαίδευση αποτελείται από 125 τάξεις ώρες και περιλαμβάνει θέματα όπως: τις κατάλληλες μεθόδους διδασκαλίας, τις διαδικασίες κατάρτισης, αξιολόγησης και εξέτασης των φοιτητών, οι πιθανές απειλές κατά τη διάρκεια δυσλειτουργίες σε μια πτήση, κ.λπ. Το μάθημα θα γίνει σε ομάδες το πολύ 12 συμμετέχοντες και θα τελειώσει με μια εσωτερική εξέταση και την έκδοση πιστοποιητικού μετά την περάσει εξετάσεις.

Ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται για να ενταχθούν στην FI (A) μάθημα:

  • τουλάχιστον 200 ώρες συνολικού χρόνου πτήσης, συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστων 100 ώρες PIC ως ATPL (A) ή CPL (A) κάτοχος της άδειας ή από τουλάχιστον 150 ώρες PIC ως (Α) κάτοχος άδειας PPL?
  • θεωρητικές γνώσεις του κατόχου της άδειας CPL (A)?
  • τουλάχιστον 30 ώρες χρόνου πτήσης σε αεροπλάνα με εμβολοφόρο κινητήρα, από την οποία θα πρέπει να πετάξει τουλάχιστον 5 ώρες κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών πριν από την προκαταρκτική πτήση ελέγχου της πορείας FI (A) (βλ lit. στ παρακάτω)?
  • τουλάχιστον 10 ώρες χρόνου πτήσης σε πρακτικά instrumental πτητικής εκπαίδευσης, από το οποίο όχι περισσότερο από 5 ώρες μπορεί να γίνει σε ένα FNTP ή προσομοιωτή πτήσης?
  • τουλάχιστον 20 ΣΜΕ ώρες χρόνου πτήσης σε πτήσεις πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένης μιας πτήσης όχι λιγότερο από 540 χιλιόμετρα (300 ναυτικών μιλίων) με δύο προσγειώσεις πλήρους ακινητοποίησης σε δύο αεροδρόμια διαφορετικά?
  • φά. περάσει τους τελευταίους έξι μήνες πριν από την έναρξη της θεωρητικής FI (A) φυσικά μια προκαταρκτική πρακτική πτήση ελέγχου με έναν εκπαιδευτή, σύμφωνα με το μέρος FCL?

Το αποτέλεσμα της πρακτικής εξέτασης θα αποτελέσει τη βάση για την αξιολόγηση της δυνατότητας στην αρχή της πορείας του εκπαιδευτή.

Ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν πριν από το μάθημα:

  • έγκυρη πτυχίου CPL (A) άδεια χειριστή ή PPL (A) με ένα πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει το πέρασμα του πτυχίου CPL (A) ή ATPL (A) εξετάσεις μπροστά στην ΥΠΑ?
  • ένα έγκυρο ιατρικό πιστοποιητικό.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Στίλβωση

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποVentum Air Flight Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη