Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιτυχής διευθυντές ξέρουν πώς οι αποφάσεις τους επηρεάζουν την αποδοτικότητα της εταιρείας. Οικονομικών & Λογιστική για μη-Οικονομικά Στελέχη παρέχει το έμπειρο, μη οικονομικός διευθυντής με κατανόηση από την πλευρά τους αριθμούς των επιχειρήσεων. Σε αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικό θα μάθετε πώς να χρησιμοποιούν οικονομικές πληροφορίες σε πραγματικές καταστάσεις διαχείρισης.

Αυτό το τριήμερο σεμινάριο εισάγει ουσιώδη τεχνικών της δημοσιονομικής διαχείρισης για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και παρέχει στελέχη με μια σταθερή κατανόηση της εταιρικής χρηματοδότησης. Εξοπλίζει μη οικονομικούς διευθυντές με μια ολοκληρωμένη γνώση των οικονομικών αρχών και ένα ισχυρό θεμέλιο της οικονομικής ανάλυσης της διαχείρισης. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να ερμηνεύουν κρίσιμα οικονομικά δεδομένα με τρόπους που τους επιτρέπουν να βελτιώσουν την προσωπική αποτελεσματικότητά τους και να κάνουμε μια πιο παραγωγική εταιρική εισφορά. Το πρόγραμμα δίνει επίσης στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντηθούν με τους ομολόγους του, να μοιραστούν εμπειρίες και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους επιχείρηση.

Εστιασμένη Θέματα

Αξιολόγηση Απόδοσης - Εναλλακτικές τεχνικές για την αξιολόγηση της λειτουργίας και των οικονομικών επιδόσεων. Πως να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε, στόχοι επιδόσεων για την εταιρεία σας.


Ανάλυση Επενδύσεων - Οργάνωση της διαδικασίας του προϋπολογισμού του κεφαλαίου. Η εκτίμηση της ταμειακής ροής από μια επένδυση. Η αξιολόγηση εναλλακτικών επενδυτικών προτάσεων. Ρύθμιση το ελάχιστο αποδεκτό ποσοστό απόδοσης της επένδυσης. Ο αντίκτυπος του πληθωρισμού, των φόρων, κατανέμεται το κόστος και άλλους παράγοντες για μια επενδυτική απόφαση.


Leasing - Τα αιτήματα των συμφωνιών μίσθωσης. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρηματοδοτικής μίσθωσης. Κάνοντας τη μίσθωση-ή-αγοράσουν την απόφαση.


Η ανάπτυξη μέσω εξαγορών - τα σχετικά θέματα σε συνενώσεις επιχειρήσεων. Όταν μια αγορά έχει νόημα. Η αξιολόγηση ενός υποψηφίου εξαγορά. Εσωτερική έναντι εξωτερικής ανάπτυξης.


Χρηματοδότηση των Επιχειρήσεων - Εναλλακτικές πηγές κεφαλαίου, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης ιδίων κεφαλαίων, δανείων και πιστωτικών συναλλαγών. Μέτρηση του κόστους της εμπορικής πίστωσης. Η επιλογή του καλύτερου συνδυασμού χρηματοδότησης, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο οι φόροι,, το χρονοδιάγραμμα και έξω από την τσέπη του κόστους.


Χρήση Λογιστικών Δεδομένων στη Λήψη Αποφάσεων - Καθορισμός των δεδομένων κατά την ανάλυση μια σημαντική επιχειρηματική απόφαση. Ο αντίκτυπος του πλαισίου των δεδομένων. Η αξιολόγηση των δύο κοινών αποφάσεων - ρίψη ενός προϊόντος και την αλλαγή της τιμής ενός προϊόντος.


Κόστος-τόμος-Κέρδη Ανάλυση και Επιχειρηματικών Κινδύνων - Πώς οι αποφάσεις διάρθρωση του κόστους επηρεάζουν τα δυνητικά κέρδη και ο επιχειρηματικός κίνδυνος. Χρησιμοποιώντας κόστους-όγκου-κέρδους ανάλυση για την εξέταση των επιπτώσεων των εναλλακτικών δομών κόστους.


Γενικών εξόδων και των αποφάσεων εξωτερικής ανάθεσης, - ανάθεση σε τρίτους ως λύση για τη μείωση του κόστους των γενικών εξόδων. Η αξιολόγηση της εξωτερικής ανάθεσης αποφάσεις του εταιρικού τμήματος.


Προσωπικά Οικονομικού Σχεδιασμού - Ανάπτυξη ενός οικονομικού σχεδίου. Συνταξιοδότηση μύθους. Επιλέγοντας ένα αμοιβαίο κεφάλαιο. Τα σημαντικά οφέλη ενός (k) 401, Keogh σχέδιο ή άλλων φορολογικών προστατευμένο σχέδιο.

Οφέλη από Προσέλευση

  • Κατανόηση και την αποτελεσματική χρήση δημοσιευμένων εταιρικών οικονομικών πληροφοριών.
  • Κατανόηση του τρόπου λογιστικής ροές δεδομένων και πώς μπορούν τα πρότυπα και τους κανονισμούς επηρεάσει τελικά αποτελέσματα.
  • Αξιολογήστε την εταιρική χρηματοοικονομική απόδοση, τις στρατηγικές και επενδυτικές ευκαιρίες.
  • Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για την αυτοπεποίθηση επικοινωνούν με την οικονομική κοινότητα.

Γιατί Επιχειρήσεις Χορηγός

Οι οργανισμοί που οι εργαζόμενοι χορηγός στο Finance & Λογιστική για μη οικονομικό όφελος σεμινάριο Στελέχη από τη βελτίωση της παραγωγικότητας μέσω της βελτίωσης της χρηματοοικονομικής ανάλυσης, την εξάλειψη των εικασία και βελτιωμένη ακρίβεια των αποφάσεων, καλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ χρηματοοικονομικών και μη χρηματοοικονομικών προσωπικό, και πιο ενημερωμένες αποφάσεις για τη στρατηγική , τα έσοδα της παραγωγής και των επενδύσεων.

Κοινό-στόχος


  • Στελέχη και τους διευθυντές κλειδί, μη χρηματοπιστωτικές θέσεις
  • Τεχνική και την παραγωγή τους επαγγελματίες που διαχειρίζεται τη λειτουργία
  • Οι ιδιοκτήτες και κορυφαία στελέχη των μικρών και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Washington Foster School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Σεπτ. 2019
Duration
3 Ημέρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
2,475 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 2019

Σεπτ. 2019

Οκτ. 2019

Μαρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη