Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα προσφέρει μια διαδρομή στο πρόγραμμα MSc, αν δεν έχετε εξειδίκευση στα οικονομικά σε προπτυχιακό επίπεδο, αλλά έχετε κάποιο υπόβαθρο στα οικονομικά ή τα ποσοτικά θέματα.

Εναλλακτικά, το GDip προσφέρει επίσης πτυχιούχους πρώτου βαθμού από άλλους κλάδους την ευκαιρία να ενισχύσουν την ικανότητά τους και να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους, προσθέτοντας ένα στοιχείο οικονομικής μελέτης στο βιογραφικό τους σημείωμα.

Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των φοιτητών από διάφορα ακαδημαϊκά υπόβαθρα με ποικίλους βαθμούς μαθηματικής κατάρτισης.

Θα λάβετε διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια σε προπτυχιακά μαθήματα οικονομικών, ώστε να είστε εξοικειωμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών.

Αν ολοκληρώσετε το μάθημα στο απαιτούμενο επίπεδο, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μαθήματα, αποκτώντας ένα προσόν GDip και MSc σε μόλις δύο χρόνια:

Βρες περισσότερα.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει 120 μονάδες βασικών και προαιρετικών ενοτήτων. Μπορείτε να πάρετε ένα από τα δύο Pathways , ανάλογα με το ακαδημαϊκό υπόβαθρο και τις μαθηματικές δεξιότητές σας.

Αν ολοκληρώσετε το μάθημα στο απαιτούμενο επίπεδο, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα μαθήματά μας MSc, αποκτώντας ένα GDip και MSc προσόντα σε μόλις δύο χρόνια.

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με συνδυασμό εξετάσεων και μαθημάτων στο τέλος του αντίστοιχου εξαμήνου.

Προυποθέσεις εισόδου

2: 1 (ή διεθνές ισοδύναμο) σε ένα βαθμό με κάποιο στοιχείο της οικονομίας και / ή μερικά ποσοτικά θέματα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)

Καριέρα

Αυτό το μάθημα σας επιτρέπει να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας και την εμπειρία σας στον επιλεγμένο τομέα της οικονομίας σας. Αν ολοκληρώσετε το μάθημα στο απαιτούμενο επίπεδο, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα μαθήματά μας MSc, αποκτώντας ένα GDip και MSc προσόντα σε μόλις δύο χρόνια.

Ένας μάστερ στα οικονομικά παρέχει μια λογική και αυστηρή προοπτική για την ανθρώπινη συμπεριφορά που εκτιμάται από ένα ευρύ φάσμα εργοδοτών σε όλο τον κόσμο, στον τραπεζικό τομέα, τις επιχειρήσεις, τις διαβουλεύσεις, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Οι πρώην φοιτητές MSc έχουν διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, εργάζονται στον ακαδημαϊκό χώρο, την κυβέρνηση και τον ιδιωτικό τομέα. Μεταπτυχιακοί οικονομικοί προορισμοί περιλαμβάνουν τις εταιρείες Barclays, Bloomberg, Deloitte, Μονάδα Οικονομικών Πληροφοριών, Goldman Sachs, IBM, PwC και Thomson Reuters.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Τελευταία ενημέρωση February 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
9 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη