GDip Οικονομικά (Μετατροπή)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

GDip Οικονομικά (Μετατροπή)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα προσφέρει μια διαδρομή στο πρόγραμμα MSc, αν δεν έχετε εξειδίκευση στα οικονομικά σε προπτυχιακό επίπεδο, αλλά έχετε κάποιο υπόβαθρο στα οικονομικά ή τα ποσοτικά θέματα.

Εναλλακτικά, το GDip προσφέρει επίσης πτυχιούχους πρώτου βαθμού από άλλους κλάδους την ευκαιρία να ενισχύσουν την ικανότητά τους και να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους, προσθέτοντας ένα στοιχείο οικονομικής μελέτης στο βιογραφικό τους σημείωμα.

Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των φοιτητών από διάφορα ακαδημαϊκά υπόβαθρα με ποικίλους βαθμούς μαθηματικής κατάρτισης.

Θα λάβετε διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια σε προπτυχιακά μαθήματα οικονομικών, ώστε να είστε εξοικειωμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών.

Αν ολοκληρώσετε το μάθημα στο απαιτούμενο επίπεδο, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μαθήματα, αποκτώντας ένα προσόν GDip και MSc σε μόλις δύο χρόνια:

Βασικά στοιχεία

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει 120 μονάδες βασικών και προαιρετικών ενοτήτων. Μπορείτε να πάρετε ένα από τα δύο Pathways , ανάλογα με το ακαδημαϊκό υπόβαθρο και τις μαθηματικές δεξιότητές σας.

Αν ολοκληρώσετε το μάθημα στο απαιτούμενο επίπεδο, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα μαθήματά μας MSc, αποκτώντας ένα GDip και MSc προσόντα σε μόλις δύο χρόνια.

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με συνδυασμό εξετάσεων και μαθημάτων στο τέλος του αντίστοιχου εξαμήνου.

Ενότητες

Πυρήνας

 • Μακροοικονομική Θεωρία
 • Μικροοικονομική Θεωρία

Είτε:

 • Ποσοτική Οικονομική ΙΙΙ
 • Ποσοτική Οικονομία IV

ή

 • Οικονομετρία Ι
 • Οικονομετρία ΙΙ

Προαιρετικός

Τέσσερα από:

 • Σύνθετη Μαθηματική Οικονομία
 • Οικονομικά της ανάπτυξης
 • Περιβαλλοντικές και οικονομικές πηγές
 • Πειραματικά και Συμπεριφορικά Οικονομικά
 • Οικονομική Οικονομία
 • Βιομηχανική Οικονομία
 • Διεθνή χρήματα και μακροοικονομία
 • Το διεθνές εμπόριο
 • Οικονομικά της εργασίας
 • Νομισματική Οικονομία
 • Αριθμητικές Μέθοδοι στα Οικονομικά
 • Πολιτική οικονομία
 • Οικονομικές του δημόσιου τομέα

Οι ενότητες που προσφέρουμε είναι εμπνευσμένες από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξουν για λόγους, για παράδειγμα, εξελίξεις στην έρευνα ή αλλαγές νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών ενοτήτων που προσφέρουμε, όχι μια οριστική λίστα.

Καριέρα

Αυτό το μάθημα σας επιτρέπει να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας και την εμπειρία σας στον επιλεγμένο τομέα της οικονομίας σας. Αν ολοκληρώσετε το μάθημα στο απαιτούμενο επίπεδο, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα μαθήματά μας MSc, αποκτώντας ένα GDip και MSc προσόντα σε μόλις δύο χρόνια.

Ένας μάστερ στα οικονομικά παρέχει μια λογική και αυστηρή προοπτική για την ανθρώπινη συμπεριφορά που εκτιμάται από ένα ευρύ φάσμα εργοδοτών σε όλο τον κόσμο, στον τραπεζικό τομέα, τις επιχειρήσεις, τις διαβουλεύσεις, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Οι πρώην φοιτητές MSc έχουν διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, εργάζονται στον ακαδημαϊκό χώρο, την κυβέρνηση και τον ιδιωτικό τομέα. Μεταπτυχιακοί οικονομικοί προορισμοί περιλαμβάνουν τις εταιρείες Barclays, Bloomberg, Deloitte, Μονάδα Οικονομικών Πληροφοριών, Goldman Sachs, IBM, PwC και Thomson Reuters.

Απασχολησιμότητα και μέσος αρχικός μισθός

Το 94,4% των μεταπτυχιακών φοιτητών από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών που ήταν διαθέσιμοι για εργασία εξασφάλισαν εργασία ή περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. £ 31,750 ήταν ο μέσος αρχικός μισθός, με το υψηλότερο £ 45,000. *

* Γνωστοί προορισμοί μεταπτυχιακών φοιτητών πλήρους απασχόλησης 2016/17. Οι μισθοί υπολογίζονται βάσει του μέσου όρου των μισθωτών πλήρους απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καριέρα και επαγγελματική εξέλιξη

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας είτε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε εκεί που θέλετε να είστε.

Η βραβευμένη Υπηρεσία Καριέρας και Απασχολησιμότητας προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της φοίτησης και της ζωής σας μετά την αποφοίτησή σας. Θα σας βοηθήσουν να διερευνήσετε και να σχεδιάσετε την επόμενη σταδιοδρομία σας, μέσω τακτικών εκδηλώσεων , σεμιναρίων δεξιοτήτων που βασίζονται σε εργοδότες, ευκαιριών τοποθέτησης και συζητήσεων one-to-one.

Προυποθέσεις εισόδου

2: 1 (ή διεθνές ισοδύναμο) σε ένα βαθμό με κάποιο στοιχείο της οικονομίας και / ή μερικά ποσοτικά θέματα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 1, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
9 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,530 GBP
£ 10,530 (Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ) - £ 19,575 (διεθνές)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών