Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατ 'ευθείαν στο σημείο

Αυτό είναι ένα εντατικό μάθημα θα επιτευχθεί ο στόχος το συντομότερο είστε σταθερό. Για να εξασφαλιστεί η ταχεία πρόοδος της μάθησης σας, θα λειτουργήσει ένα-ΜΕΝΤ minigroupe από 3-6 άτομα του ίδιου επιπέδου.

Περιεχόμενο Μαθήματος

Θα ίδρυσή της μια σταθερή δομή σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες: ολοκληρω-τροπή, γραπτές και προφορικές, την έκφραση της γραμματικής. Χάρη σε μικρές ομάδες των 3-6 συμμετεχόντων μόνο, όλα θα δοθεί έμφαση στην ομιλία και το λεξιλόγιο, έτσι ώστε να μπορείτε να το συντομότερο δυνατό να αισθάνεστε άνετα κάθε μέρα. Εμείς δεν χρησιμοποιούν τη γλώσσα εργαστήριο ή τον υπολογιστή, αλλά μπορείτε να πάρετε μια αποτελεσματική διδασκαλία και την αντίθεση της ζωής στην οποία θα είναι σε συνεχή επαφή με τους ιδιαίτερα καταρτισμένους δασκάλους μας. Και θα μιλήσει πιο συχνά!

Βύθιση: Ζήστε πάνω από μισή μέρα

Μαθήματα εμβάπτισης μας είναι η πιο εντατική μορφή προόδου. Αυτοί που ζουν σε Α1, Α2 και Β1 είναι η τρέχουσα μέθοδος par αριστείας για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Είναι πράγματι εμβάπτιση στο βαθμό που οι συμμετέχοντες «κολυμπά» από μόνη της έχει τη συνήθη γερμανική γλώσσα, ακούει, να σκέφτεται και να συνομιλεί στα γερμανικά καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Τα μαθήματα εμβάπτισης μπορεί να λειτουργήσει είτε το πρωί ή μετά το γεύμα και κάθε μέρα ή τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Έναρξη και διάρκεια του προγράμματος σε οποιαδήποτε ευελιξία

Μπορείτε να ξεκινήσετε την πορεία σας, συνήθως μέσα σε λίγες μέρες, τα αποτελέσματα της αξιολόγησης το επίπεδο σας. Ξεκινάμε νέα μαθήματα όλο το χρόνο, σύντομα τουλάχιστον το ίδιο επίπεδο 2-3 συμμετέχοντες έχουν καταχωρηθεί.

Όσον αφορά τη διάρκεια των μαθημάτων, θα απολαύσετε επίσης τη μεγάλη ευελιξία του συστήματος αυτού. Αντί των καιρών που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς κανένα πρόβλημα για μικρότερο χρονικό διάστημα και υπολογίζεται κατ 'αναλογία, είτε για 3, 5 ή 11 εβδομάδες, παραδείγματος χάριν.

Startup μαθήματα

Έναρξη μαθημάτων κάθε λίγες εβδομάδες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSprachschule Schneider »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη