close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Αναζητήστε Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Γαλλική Κουζίνα στον Καναδά 2021

Όσοι αναζητούν να επεκτείνουν την σταδιοδρομία τους μπορεί να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την απόκτηση μιας πιστοποίησης αποφοίτησης. Αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης δείχνει μια επιλογή να συνεχίσουν επιπλέον εκπαίδ… περαιτέρω

Όσοι αναζητούν να επεκτείνουν την σταδιοδρομία τους μπορεί να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την απόκτηση μιας πιστοποίησης αποφοίτησης. Αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης δείχνει μια επιλογή να συνεχίσουν επιπλέον εκπαίδευση σε ένα δεδομένο πεδίο χωρίς να περάσουν από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα φοίτησης.  

Αν σκέφτεστε οποιουδήποτε συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα επηρεάσει τη ζωή σας θετικά, ενώ σας δίνει πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, τότε ο Καναδάς 's εκπαιδευτικό σύστημα είναι αυτό που χρειάζεστε. Ταξίδι στον Καναδά για την εκπαίδευσή σας θα σας κάνει να εκτιμήσετε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των καθηγητών σε αυτά τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κορυφαία Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Γαλλική Κουζίνα στον Καναδά 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στον Καναδά
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Le Cordon Bleu University Ottawa
Οτάβα, Καναδάς

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir ... +

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir-faire!» Με την εκμάθηση των διαφόρων συνδυασμών, ιδιοτήτων και εφαρμογών τους, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής όπως το pâte sablée, το pâte feuilletée και το choux paste. και παραδοσιακά γκέτα όπως το Saint Honoré, το μαύρο δάσος και το Παρίσι-Μπρεστ. Οι επιδείξεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στα βασικά της γαλλικής ζαχαροπλαστείας. Το Basic Pastry είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμενο από ενδιάμεσο και ανώτερο στην ολοκλήρωση του Diplôme de Pâtisserie. -
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)