close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Βρείτε Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Ζαχαροπλαστική 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες Οτάβα στον Καναδά

Μια πιστοποίηση αποφοίτησης λαμβάνεται από τους φοιτητές που επιθυμούν να αυξήσουν τις γνώσεις τους στον τομέα σπουδών τους. Με ένα συντομότερο πρόγραμμα, οι φοιτητές είναι σε θέση να μένουν ενήμεροι στη βιομηχανία το… περαιτέρω

Μια πιστοποίηση αποφοίτησης λαμβάνεται από τους φοιτητές που επιθυμούν να αυξήσουν τις γνώσεις τους στον τομέα σπουδών τους. Με ένα συντομότερο πρόγραμμα, οι φοιτητές είναι σε θέση να μένουν ενήμεροι στη βιομηχανία τους προκειμένου να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Ο Καναδάς είναι μια βορειοαμερικανική χώρα που αποτελείται από δέκα επαρχίες και τρεις εδάφη. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της ηπείρου, που εκτείνεται από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό και στο βορρά, στον Αρκτικό Ωκεανό.

Οτάβα έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα μορφωμένους πόλεις του Καναδά. Σχεδόν ο μισός πληθυσμός έχει αποφοιτήσει από τα διάφορα πανεπιστήμια και τα κολέγια. Το κύριο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-University of Ottawa και το Carleton University Σε αυτό συνέβαλε τόσο άμεσα όσο και έμμεσα.

Ζητήστε Πληροφορίες Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Ζαχαροπλαστική στις Ηνωμένες Πολιτείες Οτάβα στον Καναδά 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στον Καναδά
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Le Cordon Bleu University Ottawa
Οτάβα, Καναδάς

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir ... +

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir-faire!» Με την εκμάθηση των διαφόρων συνδυασμών, ιδιοτήτων και εφαρμογών τους, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής όπως το pâte sablée, το pâte feuilletée και το choux paste. και παραδοσιακά γκέτα όπως το Saint Honoré, το μαύρο δάσος και το Παρίσι-Μπρεστ. Οι επιδείξεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στα βασικά της γαλλικής ζαχαροπλαστείας. Το Basic Pastry είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμενο από ενδιάμεσο και ανώτερο στην ολοκλήρωση του Diplôme de Pâtisserie. -
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)