close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Βρείτε Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Μαγειρική Τέχνη στη Βόρεια Αμερική 2021

Όσοι αναζητούν να αποκτήσουν περαιτέρων εκπαίδευση πέραν ενός Πτυχίου, μπορεί να ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια πιστοποίηση αποφοίτησης. Αυτή η πιστοποίηση δείχνει οτι τα άτομα έχουν εκπαιδευτεί σε ένα συγκεκριμέ… περαιτέρω

Όσοι αναζητούν να αποκτήσουν περαιτέρων εκπαίδευση πέραν ενός Πτυχίου, μπορεί να ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια πιστοποίηση αποφοίτησης. Αυτή η πιστοποίηση δείχνει οτι τα άτομα έχουν εκπαιδευτεί σε ένα συγκεκριμένο πεδίο.  

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη χώρα από το μέγεθος στον κόσμο. Έχει μια σχετικά σύντομη ιστορία σε σύγκριση με άλλες χώρες του κόσμου, έχει ένα από τα παγκόσμια 's μεγαλύτερη οικονομία, και έχει ένα από τα παγκόσμια ' s πληθυσμούς πιο διαφορετικά.

Δείτε όλα τα Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Μαγειρική Τέχνη στη Βόρεια Αμερική 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Σχετικοί τομείς σπουδών
arrow_drop_up arrow_drop_down
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Le Cordon Bleu University Ottawa
Οτάβα, Καναδάς

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir ... +

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir-faire!» Με την εκμάθηση των διαφόρων συνδυασμών, ιδιοτήτων και εφαρμογών τους, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής όπως το pâte sablée, το pâte feuilletée και το choux paste. και παραδοσιακά γκέτα όπως το Saint Honoré, το μαύρο δάσος και το Παρίσι-Μπρεστ. Οι επιδείξεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στα βασικά της γαλλικής ζαχαροπλαστείας. Το Basic Pastry είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμενο από ενδιάμεσο και ανώτερο στην ολοκλήρωση του Diplôme de Pâtisserie. -
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)