close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Βρείτε Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Μαγειρική Τέχνη 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες Οντάριο στον Καναδά

Μια πιστοποίηση αποφοίτησης επιτρέπει σε πολυάσχολους επαγγελματίες να αποκτήσουν την εκπαίδευση που απαιτείται χωρίς να σπαταλήσουν τον ίδιο χρόνο που σπατάλησαν για να αποκτήσουν το προπτυχιακό τους δίπλωμα. Η από… περαιτέρω

Μια πιστοποίηση αποφοίτησης επιτρέπει σε πολυάσχολους επαγγελματίες να αποκτήσουν την εκπαίδευση που απαιτείται χωρίς να σπαταλήσουν τον ίδιο χρόνο που σπατάλησαν για να αποκτήσουν το προπτυχιακό τους δίπλωμα. Η απόκτηση της πιστοποίησης γίνεται βάση των δεξιοτήτων που έχει ήδη αποκτήσει κάποιος, και προσθέτοντας νέες δεξιότητες στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Καναδοί δίνουν μεγάλη σημασία στην εκμάθηση, και έχουν αναπτύξει μια πρώτης τάξεως εκπαιδευτικό σύστημα με υψηλές προδιαγραφές. Όχι μόνο δεν τον Καναδά παρέχουν ένα ασφαλές, καθαρό περιβάλλον, αλλά έχει σταθερά κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει από την άποψη της ποιότητας της ζωής από τον ΟΗΕ.

Ζητήστε Πληροφορίες Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Μαγειρική Τέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες Οντάριο στον Καναδά 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στον Καναδά
Σχετικοί τομείς σπουδών
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Le Cordon Bleu University Ottawa
Οτάβα, Καναδάς

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir ... +

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir-faire!» Με την εκμάθηση των διαφόρων συνδυασμών, ιδιοτήτων και εφαρμογών τους, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής όπως το pâte sablée, το pâte feuilletée και το choux paste. και παραδοσιακά γκέτα όπως το Saint Honoré, το μαύρο δάσος και το Παρίσι-Μπρεστ. Οι επιδείξεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στα βασικά της γαλλικής ζαχαροπλαστείας. Το Basic Pastry είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμενο από ενδιάμεσο και ανώτερο στην ολοκλήρωση του Diplôme de Pâtisserie. -
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)