close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Βρείτε Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες Οτάβα στον Καναδά

Μια πιστοποίηση αποφοίτησης λαμβάνεται από φοιτητές που έχουν λάβει περισσότερη εκπαίδευση μετά την απόκτηση ενός προπτυχιακού διπλώματος. Με την απόκτηση αυτής της πολύτιμης εκπαίδευσης και της επιπλέον βοήθειας, τ… περαιτέρω

Μια πιστοποίηση αποφοίτησης λαμβάνεται από φοιτητές που έχουν λάβει περισσότερη εκπαίδευση μετά την απόκτηση ενός προπτυχιακού διπλώματος. Με την απόκτηση αυτής της πολύτιμης εκπαίδευσης και της επιπλέον βοήθειας, τα άτομα μπορούν να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους και να επιδιώξουν υψηλότερου επιπέδου εργασία.

Ο Καναδάς είναι η καλύτερη χώρα για να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σας, αν είστε μια διαδραστική πρόσωπο. Σχεδόν κάθε εθνική ομάδα εκπροσωπείται στον Καναδά έτσι 'sa πολυπολιτισμική κοινωνία. Εμπόδιο της γλώσσας δεν είναι ένα θέμα για τους ξένους φοιτητές, όπως ο Καναδάς θεωρείται ο κόσμος 's ηγέτης στην γλωσσική κατάρτιση.

Οτάβα έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα μορφωμένους πόλεις του Καναδά. Σχεδόν ο μισός πληθυσμός έχει αποφοιτήσει από τα διάφορα πανεπιστήμια και τα κολέγια. Το κύριο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-University of Ottawa και το Carleton University Σε αυτό συνέβαλε τόσο άμεσα όσο και έμμεσα.

Ζητήστε Πληροφορίες Προγράμματα Πιστοποίησης Αποφοίτησης σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στις Ηνωμένες Πολιτείες Οτάβα στον Καναδά 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στον Καναδά
Σχετικοί τομείς σπουδών
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Le Cordon Bleu University Ottawa
Οτάβα, Καναδάς

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir ... +

Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir-faire!» Με την εκμάθηση των διαφόρων συνδυασμών, ιδιοτήτων και εφαρμογών τους, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής όπως το pâte sablée, το pâte feuilletée και το choux paste. και παραδοσιακά γκέτα όπως το Saint Honoré, το μαύρο δάσος και το Παρίσι-Μπρεστ. Οι επιδείξεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στα βασικά της γαλλικής ζαχαροπλαστείας. Το Basic Pastry είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμενο από ενδιάμεσο και ανώτερο στην ολοκλήρωση του Diplôme de Pâtisserie. -
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)