Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λεπτομέρειες μαθήματος


Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εισέλθετε στο επάγγελμα του νομικού, αν δεν έχετε πρώτο πτυχίο νομικής. Παράδοση μέσω του περιβάλλοντος εικονικής μάθησης μας, αυτό το προσόν και το πτυχίο μας LLM Qualifying Law καλύπτουν τα βασικά θεμέλια θεμελίωσης που απαιτούνται για να ολοκληρώσετε το ακαδημαϊκό στάδιο της εκπαίδευσής σας για να γίνετε δικηγόρος ή δικηγόρος, όπως απαιτείται από τους μεγάλους επαγγελματικούς οργανισμούς.

Αλλαγές στη νομική εκπαίδευση και κατάρτιση

Η νομική εκπαίδευση και κατάρτιση υπόκειται σε λεπτομερή εξέταση από επαγγελματίες ρυθμιστές στον νομικό τομέα. Η επανεξέταση θα εξετάσει τις διαδρομές που είναι επί του παρόντος ανοιχτές και τα απαιτούμενα προσόντα για να γίνει δικηγόρος ή δικηγόρος και θα περιλαμβάνει έναν προβληματισμό σχετικά με τις αλλαγές και την κατάργηση υφιστάμενων δρομολογίων, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων.

Σήμερα, οι σπουδαστές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα ειδικό πτυχίο νομικής, το νόμο για το μεταπτυχιακό δίπλωμα (GDL) και στη συνέχεια το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC) για να χαρακτηριστεί δικηγόρος ή Bar Professional Training Course (BPTC) αυτό θα παραμείνει αμετάβλητο έως τον Αύγουστο του 2020 για δικηγόρους και τον Αύγουστο του 2019 για barristers.

Η Αρχή Κανονισμών για τους Αιτούντες (SRA) και η Επιτροπή Προτύπων για τα Μπαρ (BSB) έχουν εκδώσει ένα κοινό πρωτόκολλο καθοδήγησης.

Οφέλη για το μάθημα

Θα μάθετε χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εικονικής μάθησης, υποστηριζόμενο από ακαδημαϊκό προσωπικό με εκτεταμένη διδακτική και νομική εμπειρία. Επιλέγοντας να μελετήσετε αυτό το ευέλικτο μάθημα εξ αποστάσεως μάθησης, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη μάθησή σας γύρω από τον τρόπο ζωής και τις δεσμεύσεις σας.

Η Νομική Σχολή του Λιντς επικροτεί τακτικά τους προσκεκλημένους ομιλητές σε εξέχουσες νομικές θέσεις και θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαλέξεις τους ψηφιακά εάν δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε στην πανεπιστημιούπολη. Θα μπορείτε να ακούσετε από ειδικούς όπως η Catherine Dixon, Διευθύνων Σύμβουλος της Νομικής Εταιρείας για την Αγγλία και την Ουαλία, να συζητήσουν τι μπορεί να έχει το μέλλον για το επάγγελμα του δικηγόρου.

Η Υπηρεσία Καριέρας μας είναι στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξει με όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της καριέρας σας, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης του βιογραφικού σημειώματος, των αιτήσεων εργασίας και του τρόπου αξιοποίησης της βιομηχανίας και των μεταπτυχιακών εκθέσεων.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Καταλαβαίνουμε ότι η μελέτη πλήρους φοίτησης δεν ταιριάζει σε όλους. Γι 'αυτό προσφέρουμε μαθήματα που σας δίνουν την ευκαιρία να αποφασίσετε πού, πότε και πώς μπορείτε να εμπλακείτε στη μάθηση. Η μελέτη ενός μαθήματος εξ αποστάσεως μάθησης προσφέρει την ευκολία και την ευελιξία να κάνει την εκπαίδευση να λειτουργήσει για σας. Είτε επιθυμείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας γύρω από τη φροντίδα των παιδιών, να αναπτύξετε τις ικανότητές σας ενώ εργάζεστε ή, απλά, θέλετε να μάθετε από την άνεση του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα προσόν σε μια στιγμή και ρυθμό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Όπως και οι φοιτητές μας στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε τους ίδιους άριστους πόρους διδασκαλίας και εκμάθησης, ωστόσο θα βρείτε αυτές σε απευθείας σύνδεση αντί σε ένα θεατρικό θέατρο. Όχι μόνο τα μαθήματα διδάσκονται στο διαδίκτυο, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική κοινότητα και περισσότερα από 140.000 βιβλία και περιοδικά στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο ή να έχουν ισοδύναμη εμπειρία ή κατάρτιση, συνήθως μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική. ένα πρότυπο μπορεί να προσεγγιστεί σε αυτόν τον σύνδεσμο, παρακαλούμε σημειώστε ότι οι αναφορές πρέπει να συνοδεύονται από συνοδευτική επιστολή με επικεφαλής χαρτί ή αποστέλλονται απευθείας από τον διαιτητή.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας για το Πανεπιστήμιο μας, παρακαλούμε να έχετε πρόσβαση σε περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας: IELTS 6,5 χωρίς ικανότητες κάτω των 6,0, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Συνήθως απαιτούνται ορισμένα στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, όπως για παράδειγμα η ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΑΣ

Αν είστε διεθνής φοιτητής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε και να επαληθεύετε τα προσόντα σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο μας στο 44 (0) 113 812 1111 09.00 έως 17.00 Δευτέρα-Πέμπτη / 09.00 έως 16.30 GMT ή email internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ;

Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε το επίπεδο Αγγλικών που απαιτείται για την επιλογή σας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα προσόντα σας και την ικανότητα αγγλικής γλώσσας, τα περισσότερα από τα οποία είναι διαπιστευμένα από το British Council.

Προοπτικές εργασίας

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, είστε σε θέση να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της νομικής εκπαίδευσης. Εάν επιθυμείτε να πληρείτε τις προϋποθέσεις ως δικηγόρος, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε το μάθημα νομικής πρακτικής. Εάν σκοπεύετε να γίνετε δικηγόρος, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση στο Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Φόρουμ. Με τη συμπλήρωση μιας διατριβής συμπληρωματικής διατριβής μπορείτε να απονεμηθεί ένας πλοιάρχης.

 • Δικηγόρος
 • Νομικός σύμβουλος
 • Δικηγόρος

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Το Leeds Law School συνεργάζεται με διάφορους συνεργάτες προώθησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που μπορούν να προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι εταίροι περιλαμβάνουν:

 • Το ινστιτούτο Chancery Lane για Επαγγελματίες (Ντουμπάι)
 • Q
 • Λονδίνο Κολλέγιο Νομικών Σπουδών (Μπαγκλαντές).

Συνολικός φόρτος εργασίας

Κάθε ενότητα για τα μαθήματα εξ αποστάσεως μάθησης έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά για να μεγιστοποιήσει τη μάθηση, ώστε οι απαιτήσεις της μελέτης να διαφέρουν. Ως κατευθυντήρια γραμμή θα χρειαστεί να διαθέσετε περίπου 10 ώρες την εβδομάδα για να συμπληρώσετε κάθε ενότητα και επιπλέον πέντε ώρες για επιπλέον ανάγνωση και αναθέσεις. Αυτές οι 10 ώρες διδασκαλίας και εκμάθησης θα παραδοθούν χρησιμοποιώντας μια σειρά από διαδραστικούς πόρους, που συνήθως περιλαμβάνουν περιεχόμενο ήχου και βίντεο, ομαδικές συζητήσεις, αντανακλαστικές ασκήσεις, κουίζ, ηλεκτρονική ανάγνωση και πολλά άλλα. Όλοι αυτοί οι πόροι παρέχονται μέσω του Εικονικού Περιβάλλοντος Μάθησης και είναι προσβάσιμοι σε χρόνο και χώρο που σας ταιριάζει.

Βασικές ενότητες

 • Νόμος, Θεσμικά Όργανα
 • Θεμελιώδη Δημόσιο Δίκαιο
 • Θεμελιώσεις του ποινικού δικαίου
 • Θεμελιώσεις του δικαίου των συμβάσεων
 • Θεμελιώσεις του νόμου περί αδικοπραξίας
 • Θεμελιώσεις του περί Ακινήτου Νόμου
 • Ανεξάρτητο Σχέδιο Νομικής Έρευνας
 • Θεμελιώσεις Ίσων Κεφαλαίων
 • Θεμελιώσεις του νόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τέλη και χρηματοδότηση

Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται στο 2018/19 είναι £ 5250. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνείς φοιτητές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται στο 2018/19 είναι £ 5250. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Εικονικό περιβάλλον εκμάθησης

Το VLE σας δίνει πρόσβαση σε υλικά μαθημάτων όπως βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα έγγραφα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε τις αναθέσεις σας και να λάβετε σχόλια.

Βιβλιοθήκη και ηλεκτρονικοί πόροι

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης

Ακριβώς επειδή δεν μαθαίνετε στην πανεπιστημιούπολη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μόνοι σας - θα έχετε την υποστήριξη ενός προσωπικού δασκάλου μαζί με το Student Hub και το κέντρο ευεξίας του Πανεπιστημίου. Είναι στο χέρι για να σας προσφέρουν συμβουλές για τα πάντα, από τα ακαδημαϊκά ζητήματα μέχρι το στρες και το άγχος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποLeeds Beckett University »

Τελευταία ενημέρωση August 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Σεπτ. 9, 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,250 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 6, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 9, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 6, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη