Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η μοναδική διευθέτηση της UTS με το Sydney Cricket Ground Trust προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για τους μαθητές σε όλους τους αθλητικούς κώδικες, προσθέτοντας ένα ενσωματωμένο, πρακτικό στοιχείο σε κάθε πτυχή του μαθήματος. Οι μαθητές βρίσκονται πίσω από τις σκηνές και μπροστά από τη δράση. Το μάθημα παραδίδεται από καθηγητές από τη σχολή επικοινωνίας της UTS και τη Σχολή Επιχειρήσεων μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Η έμφαση δίνεται στην παροχή τόσο πρακτικών όσο και αντανακλαστικών ευκαιριών μάθησης, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι πράκτορες και στοχαστές και να έχουν τόσο πρακτικές όσο και στρατηγικές δεξιότητες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν ισχυρές και ευέλικτες δεξιότητες έρευνας, αναφοράς και παραγωγής και μια κριτική αντίληψη των σύγχρονων αθλητικών μέσων έχουν την ικανότητα να δουλεύουν σε πλατφόρμες, κανάλια και κλάδους σε ψηφιακά και αναδυόμενα περιβάλλοντα είναι πρωτοπόροι και ευέλικτοι στοχαστές που μπορούν να αναπτύξουν οι νέες ιδέες, η επίλυση προβλημάτων και η αφοσίωση του κοινού προσπαθούν να βρουν θέσεις βιομηχανίας εξοπλισμένες με μια καλή κατανόηση των σημερινών δεοντολογικών, επαγγελματικών και πολιτικών συζητήσεων στον αθλητισμό.


Οι επιλογές καριέρας περιλαμβάνουν: ρεπόρτερ, παραγωγό, παρουσιαστή και συντάκτη σε όλες τις μορφές αθλητικών μέσων και αθλητικών οργανισμών, οργανισμών και συναφών ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε57 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Technology Sydney »

Τελευταία ενημέρωση November 20, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 1.5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,900 AUD
σε AUD ανά 24cp συνεδρία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη