Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Αθλητικά Μέσα

University of Technology Sydney

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Αθλητικά Μέσα

University of Technology Sydney

Η μοναδική διευθέτηση της UTS με το Sydney Cricket Ground Trust προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για τους μαθητές σε όλους τους αθλητικούς κώδικες, προσθέτοντας ένα ενσωματωμένο, πρακτικό στοιχείο σε κάθε πτυχή του μαθήματος. Οι μαθητές βρίσκονται πίσω από τις σκηνές και μπροστά από τη δράση. Το μάθημα παραδίδεται από καθηγητές από τη σχολή επικοινωνίας της UTS και τη Σχολή Επιχειρήσεων μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Η έμφαση δίνεται στην παροχή τόσο πρακτικών όσο και αντανακλαστικών ευκαιριών μάθησης, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι πράκτορες και στοχαστές και να έχουν τόσο πρακτικές όσο και στρατηγικές δεξιότητες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν ισχυρές και ευέλικτες δεξιότητες έρευνας, αναφοράς και παραγωγής και μια κριτική αντίληψη των σύγχρονων αθλητικών μέσων έχουν την ικανότητα να δουλεύουν σε πλατφόρμες, κανάλια και κλάδους σε ψηφιακά και αναδυόμενα περιβάλλοντα είναι πρωτοπόροι και ευέλικτοι στοχαστές που μπορούν να αναπτύξουν οι νέες ιδέες, η επίλυση προβλημάτων και η αφοσίωση του κοινού προσπαθούν να βρουν θέσεις βιομηχανίας εξοπλισμένες με μια καλή κατανόηση των σημερινών δεοντολογικών, επαγγελματικών και πολιτικών συζητήσεων στον αθλητισμό.


Οι επιλογές καριέρας περιλαμβάνουν: ρεπόρτερ, παραγωγό, παρουσιαστή και συντάκτη σε όλες τις μορφές αθλητικών μέσων και αθλητικών οργανισμών, οργανισμών και συναφών ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 20, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 1.5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
15,900 AUD
σε AUD ανά 24cp συνεδρία
Locations
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών