Εφαρμοσμένης Τέχνης και Σχεδίου

Λειτουργική τέχνη μπορεί να βρεθεί παντού, δημιουργήθηκε από άτομα με ένα μάτι για τη φαντασία και τη χρησιμότητα. Εφαρμοσμένης Τέχνης και Σχεδίου μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν την καλλιτεχνική ευαισθησίες σας σε ένα πρακτικό τρόπο. Φωτογραφία, το σχεδιασμό και τον υπολογιστή γραφικών είναι μόνο μερικές επιλογές στη διάθεσή σας. Αναπτύξουν ένα χαρτοφυλάκιο, μάθετε το εμπόριο σε ένα περιβάλλον πρακτική, ή μεταφορά σε ένα πανεπιστήμιο. Με την αφθονία της φαντασίας και των ευκαιριών, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας καριέρα, ενώ η αξιοποίηση των δημιουργικών ταλέντων σας.

Εφαρμοσμένης Τέχνης και Design είναι ένα ακαδημαϊκό πειθαρχία που επικεντρώνεται στις αρχές και τις πρακτικές εφαρμογές της τέχνης, design, φωτογραφία, γραφικά υπολογιστών, απεικόνιση και animation. Μελέτη από τα θεμέλια του σχεδιασμού, δημιουργική επίλυση προβλημάτων, την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου, καθώς και πρακτική εμπειρία, όλα προετοιμάσει τους μαθητές για τα προγράμματα μεταφοράς και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Εντός της ΑΑ / AS επιλογές πτυχίο ή πιστοποιητικό, οι μαθητές μπορούν να επικεντρωθούν στη Γραφιστική, Εικονογράφηση, ή πολυμέσων. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς την Εφαρμοσμένης Τέχνης και Σχεδίου μεγάλες μπορούν να αναμένουν να βρουν απασχόληση επίπεδο εισόδου σε τομείς όπως η ψηφιακή απεικόνιση, graphic design για εκτύπωση και το διαδίκτυο, τα πολυμέσα, κινούμενα σχέδια, φωτογραφικό ρετούς, και τη λειτουργία pre-press.

ΑΑ και AS βαθμούς, καθώς και τα πιστοποιητικά μπορεί να κερδίσει στον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδίου. Τα προγράμματα πιστοποιητικό δεν πληρούν AA / AS απαιτήσεις βαθμό, αλλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις οι μαθητές για τα πιστοποιητικά στον τομέα της μελέτης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποSierra College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,150 USD
Δίδακτρα; Βιβλία και προμήθειες: $ 2224? Στις πανεπιστημιουπόλεις δωμάτιο & Διατροφή: $ 6.920
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη