Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το HSK 1 (Mandarin Chinese) είναι ένα 30ωρο μερικής απασχόλησης σύντομο μαθήματα ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να μάθουν Mandarin.

Το HSK είναι μια διεθνής τυποποιημένη εξέταση που εξετάζει και βαθμολογεί την επάρκεια της κινεζικής γλώσσας.

Υπάρχουν έξι επίπεδα δοκιμών και οι δοκιμαστές που περάσουν τις έξι εξετάσεις HSK θα μπορέσουν να προχωρήσουν από το να είναι σε θέση να κυριαρχήσουν απλές κινεζικές φράσεις για να εκφραστούν αποτελεσματικά τόσο προφορικά όσο και σε χαρτί.

Στο επίπεδο HSK 1: θα μάθετε 150 λέξεις και θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να χρησιμοποιήσετε πολύ απλές κινέζικες φράσεις για να κάνετε απλές συνομιλίες σχετικά με την αυτοέλευση, την έκφραση ευγνωμοσύνης και την απολογία, τους αριθμούς, την ώρα και την ημερομηνία, τον καιρό κλπ. μάθετε να διαβάζετε και να γράφετε pinyin.

Η απόκτηση του πιστοποιητικού HSK 1 σας δίνει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα ικανότητας στα κινέζικα.

Αυτό το μάθημα παρέχεται από το Ινστιτούτο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής του Confucius (CITCM) το οποίο προωθεί τον κινεζικό πολιτισμό και την κινεζική ιατρική παρέχοντας μια σειρά από εργαστήρια και μαθήματα.


Απασχολησιμότητα

Το προσόν HSK είναι ένα διεθνές πρόγραμμα εξετάσεων που δίνει στους εργοδότες στοιχεία για τις γλωσσικές σας ικανότητες στα κινεζικά κινεζικά. Προσφέρουμε πιστοποιητικά HSK επίπεδα 1-6 - δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του CITCM.


LSBU Υπηρεσίες Απασχολησιμότητας

Η LSBU δεσμεύεται να σας υποστηρίξει να αναπτύξετε την απασχολησιμότητά σας και να πετύχετε να αποκτήσετε μια θέση εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Το προσόν σας θα βοηθήσει σίγουρα, αλλά σε μια ανταγωνιστική αγορά, πρέπει επίσης να εργαστείτε για την απασχολησιμότητά σας και για την αναζήτηση σταδιοδρομίας σας. Η Υπηρεσία Απασχολησιμότητας θα σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, στην εύρεση εργασίας, τεχνικών συνέντευξης, εργασιακής εμπειρίας ή πρακτικής άσκησης και θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη δουλειά που θέλετε στο τέλος της πορείας σας. Η LSBU προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Απασχολησιμότητας, με μια σειρά πρωτοβουλιών που συμπληρώνουν τις σπουδές σας, όπως:

  • άμεση δέσμευση από εργοδότες που έρχονται για να πάρουν συνέντευξη και να μιλήσουν με τους μαθητές
  • Job Shop και οργανισμούς πρόσληψης στην πανεπιστημιούπολη για να βοηθήσουν την αναζήτηση εργασίας σας
  • προγράμματα καθοδήγησης και εργασίας σκίασης.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Θα λάβετε:

  • Δύο ώρες διδασκαλίας επαφής ανά εβδομάδα
  • Επτά ώρες εβδομαδιαίας μελέτης
  • Δεν υπάρχει καμία δουλειά, αλλά θα σας δοθούν ασκήσεις και φύλλα εργασίας για να σας βοηθήσουν στην αυτοδιδασκαλία σας
  • Υπάρχει μια εξέταση που δοκιμάζει δεξιότητες ανάγνωσης και ακρόασης


Προυποθέσεις εισόδου

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου για το επίπεδο HSK 1.

Θεωρούμε εφαρμογές από εκείνους που έχουν αποκτήσει σχετικές δεξιότητες μέσω ενός ευρέος φάσματος επαγγελματικών προσόντων ή υπεύθυνης εμπειρίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
270 GBP
Το κόστος του μαθήματος είναι £ 270 συν ένα τέλος εξέτασης.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη