Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το HSK 2 (Mandarin Chinese) είναι ένα σύντομο 40ωρο μερικής απασχόλησης, ιδανικό για αρχάριους που αναζητούν να μάθουν το Mandarin. Το HSK 2 είναι το δεύτερο από τα έξι μαθήματα HSK. Προσφέρουμε πιστοποιητικά HSK επίπεδα 1-6.

Το επίπεδο HSK 2 σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε επιπλέον 150 λέξεις σε αυτές τις λέξεις που έχουν μάθει στο επίπεδο HSK 1: θα είστε σε θέση να ασχοληθείτε με απλά καθήκοντα που απαιτούν άμεση ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την εισαγωγή των οικογενειών, την κατοικία, τα χόμπι, τις ειδικότητες, την ευγνωμοσύνη, , χαιρετίζει, συγκεκριμένο χρόνο, ψώνια, μεταφορά, συναισθήματα, προτάσεις, συγκρίσεις κλπ.

Το HSK είναι μια διεθνής τυποποιημένη εξέταση που εξετάζει και βαθμολογεί την επάρκεια της κινεζικής γλώσσας. Υπάρχουν έξι επίπεδα δοκιμών και οι δοκιμαστές που περάσουν τις έξι εξετάσεις HSK θα μπορέσουν να προχωρήσουν από το να είναι σε θέση να κυριαρχήσουν απλές κινεζικές φράσεις για να εκφραστούν αποτελεσματικά τόσο προφορικά όσο και σε χαρτί. Η απόκτηση του πιστοποιητικού HSK 2 σας δίνει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο ικανότητας στα κινέζικα.

Αυτό το μάθημα παρέχεται από το Ινστιτούτο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής του Confucius (CITCM) το οποίο προωθεί τον κινεζικό πολιτισμό και την κινεζική ιατρική παρέχοντας μια σειρά από εργαστήρια και μαθήματα.


Απασχολησιμότητα

Το προσόν HSK είναι ένα διεθνές πρόγραμμα εξετάσεων που δίνει στους εργοδότες στοιχεία για τις γλωσσικές σας ικανότητες στα κινεζικά κινεζικά. Προσφέρουμε πιστοποιητικά HSK επίπεδα 1-6.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

  • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
  • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

  • Δύο ώρες διδασκαλίας επαφής ανά εβδομάδα
  • Επτά ώρες εβδομαδιαίας μελέτης
  • Προσφέρονται μαθήματα σε μεσημεριανό και βραδιές
  • Δεν υπάρχει καμία δουλειά, αλλά θα σας δοθούν ασκήσεις και φύλλα εργασίας για να σας βοηθήσουν στην αυτοδιδασκαλία σας
  • Οι εξετάσεις εκτελούνται κάθε μήνα για να είναι ευέλικτες για τον εκπαιδευόμενο


Προυποθέσεις εισόδου

Πρέπει να έχετε ολοκληρώσει το HSK 1 για να αναλάβετε το HSK 2.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
40 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
360 GBP
Το κόστος του μαθήματος είναι £ 360 συν ένα τέλος εξέτασης.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη