Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα που παρέχει μια διεξοδική γείωση στην επόμενη φάση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της μελέτης. Έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια ευρεία κατανόηση του κλάδου, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δικές σας εξειδικευμένες δεξιότητες.

Είναι μια πρακτική και επαγγελματική πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το περιβάλλον εργασίας σας. Όπως σας πρόοδο μέσα από το πρόγραμμα υπάρχει μια ευκαιρία να επικεντρωθεί στις πιο υπολογιστή επηρεάζεται περιοχές Ηλεκτρολόγων / Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Έναρξη απαιτήσεις:

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και περάσει την πλήρη ΕΘΕΓ (10 μονάδες) στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων / Ηλεκτρονικών Μηχανικών Διεθνείς Φοιτητές επίσης απαιτούν ένα αποτέλεσμα IELTS 4,5 σε όλους τους τομείς ή ισότιμο προσόν Αγγλικής Γλώσσας

Τι θα μάθετε:

  • Επικοινωνίες Δεδομένων και Δίκτυα - Ηλεκτρονικά - Προγραμματιζόμενο Λογικό Ελεγκτή - Συστήματα Ελέγχου και Αυτοματισμού - Πληροφορική Έννοιες - Περαιτέρω Μαθηματικά υπόκεινται σε αλλαγές

Πώς είναι το μάθημα αξιολογείται:

Ενώ σε αυτό το πρόγραμμα οι μαθητές θα πρέπει να αξιολογηθεί χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων? γραπτές εργασίες οι οποίες είναι συνήθως αριθμητική χαρακτήρα, πρακτικές αξιολογήσεις χρήση προσομοιωτών ή πραγματικό εξοπλισμό (ατομικές και ομαδικές βάση), μαζί με την εργασία του έργου με πλήρη παρουσιάσεις (ατομικές και ομαδικές). Όλες οι μέθοδοι αξιολόγησης που αποσκοπεί στην ενσωμάτωση βασικές δεξιότητες που μπορούν να μεταφερθούν στον χώρο εργασίας.

Μάθηση και μεθόδων διδασκαλίας

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους φοιτητές να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας της μάθησης. Οι μαθητές θα πρέπει να αναμένεται να συνεργαστούν σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον, καθώς και στην επίσημη τάξεις όπου η κουλτούρα της αξιοπρέπειας, της ευγένειας και του αμοιβαίου σεβασμού με το προσωπικό και τους συμμαθητές τους είναι απαραίτητη. Μια ποικιλία μεθόδων θα χρησιμοποιηθούν, όπως διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα.

Πληροφορίες για την απασχόληση:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της απόφοιτοι των προσόντων θα πρέπει να διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ακολουθήσει μια νέα καριέρα, ή την προώθηση ενός υπάρχοντος στον τομέα της Μηχανικής. Μηχανική σταδιοδρομίας μπορεί να αρχίσει με τις ευκαιρίες εργασίας με μικρού και μεσαίου μεγέθους οργανώσεις επιχειρήσεων (αυτές με λιγότερους από 250 υπαλλήλους) ή με εθνική και πολυ-εθνικές οργανώσεις.

Πολλοί, επίσης, να πάει σε αυτοαπασχόλησης που δεν είναι συνήθως δυνατή μέχρι απόφοιτος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας. Άλλα απόφοιτοι θα πάει για να εργαστεί για μεγάλους οργανισμούς που μπορούν να περιλαμβάνουν ρόλους στη διαχείριση της μηχανικής? συντήρηση τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών, τη διαχείριση του έργου, μηχανολογικό σχεδιασμό, τον προγραμματισμό ή εργάζονται σε μεγάλα έργα υποδομής που συνδέονται με τη μελέτη και κατασκευή βιομηχανίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversity Centre Grimsby »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,000 GBP
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη