Τα μαθήματα IELTS είναι πολύ δημοφιλή. Πολλοί από τους φοιτητές μας πρέπει να λάβουν τη δοκιμή IELTS για να αποδείξουν το επίπεδο αγγλικών τους για σπουδές στο πανεπιστήμιο. Ο στόχος αυτού του μαθήματος είναι να σας προετοιμάσει πλήρως για τη δοκιμασία, ώστε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι σπουδαστές συνδυάζουν την προετοιμασία του IELTS με τη γενική αγγλική γλώσσα στο IELTS 21.

Η Ακαδημαϊκή Ομάδα μας έχει τη γνώση και την εμπειρία για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το σκορ IELTS που χρειάζεστε. Τα μαθήματά μας IELTS σχεδιάζονται προσεκτικά για να σας παράσχουν την προετοιμασία και την πρακτική που χρειάζεστε για να πετύχετε. Θα διδαχθούν τεχνικές εξέτασης και στρατηγικές για κάθε μία από τις εργασίες που θα συναντήσετε στη δοκιμασία. Η δοκιμή IELTS έχει τα ακόλουθα μέρη:

  • Ακούγοντας
  • ΑΝΑΓΝΩΣΗ
  • Γραφή
  • Ομιλία

Οι καθηγητές μας στο IELTS χρησιμοποιούν ένα δημοσιευμένο βιβλίο μαθημάτων καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Θα σας δοθεί ένα βιβλίο για κάθε επίπεδο IELTS στο οποίο σπουδάζετε. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε 1-2 ώρες καθημερινής εργασίας.

Εκτός από τα μαθήματά σας, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κέντρο μελέτης IELTS για πρόσθετες συνεδρίες πρακτικής άσκησης χωρίς επιπλέον κόστος. Οι καθηγητές μας είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν στο κέντρο μελέτης από τις 3 μ.μ. - 4 μ.μ., Δευτέρα - Πέμπτη.

Ο μέσος ρυθμός προόδου των μαθητών μας ποικίλλει ανάλογα με το επίπεδο, την ικανότητα, την αποφασιστικότητα και τον χρόνο που αφιερώνεται στην εργασία στο σπίτι και στην αυτοδιδασκαλία. Γενικά, σας συμβουλεύουμε 8-10 εβδομάδες μελέτη για να αυξήσετε το αποτέλεσμά σας IELTS κατά 0,5 ζώνη.

Liverpool School of English δεν αποτελεί κέντρο δοκιμών IELTS. Οι φοιτητές μας λαμβάνουν το τεστ IELTS σε δοκιμαστικό κέντρο στο Μάντσεστερ (για το UKVI) ή στο Πανεπιστήμιο του Liverpool (Ακαδημαϊκή ή Γενική Κατάρτιση). Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση για τη δοκιμή IELTS.

Αν θέλετε να σπουδάσετε σε ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Διευθυντής Ακαδημαϊκών Αγγλικών είναι επίσης σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για να σας βοηθήσει να επιλέξετε και να υποβάλετε αίτηση για την πανεπιστημιακή σας πορεία.

Γενικά αγγλικά

Τα γενικά αγγλικά είναι η πιο δημοφιλής πορεία μας. Στόχος του είναι να βελτιώσει όλους τους τομείς της αγγλικής σας ικανότητας: μιλώντας, ακούγοντας, διαβάζοντας, γράφοντας, γραμματική, λεξιλόγιο και προφορά.

Η ακαδημαϊκή μας ομάδα επιλέγει προσεκτικά τα υλικά του μαθήματος για να εξασφαλίσει ότι τα μαθήματα είναι σχετικά και ενδιαφέρον για τους μαθητές μας. Θα σας δοθεί ένα βιβλίο μαθήματος την πρώτη ημέρα του μαθήματος και ένα νέο βιβλίο μαθημάτων κάθε φορά που ανεβαίνετε σε ένα επίπεδο.

Οι δάσκαλοί μας χρησιμοποιούν την επικοινωνιακή προσέγγιση για την παροχή μαθήσεων με επίκεντρο τον μαθητή, οι οποίες είναι δυναμικές και συναρπαστικές. Τα μαθήματα επικεντρώνονται τόσο στην ακρίβεια όσο και στην ευχέρεια. Θα αναπτύξετε την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με σιγουριά σε πραγματικές καταστάσεις.

Οι καθηγητές μας διασφαλίζουν ότι κάθε μάθημα έχει σαφή μαθησιακά αποτελέσματα. Θα έχετε ένα σύντομο τεστ αναθεώρησης κάθε εβδομάδα. Οι μακρύτερες δοκιμές προόδου είναι μηνιαίες. Μετά από κάθε δοκιμή προόδου, θα έχετε ένα 1: 1 σεμινάριο με τον δάσκαλό σας. Σε αυτό το σεμινάριο θα αναπτύξετε το Ατομικό Σχέδιο Δράσης σας, βοηθώντας έτσι να διασφαλίσετε ότι τα αγγλικά σας θα βελτιώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο και θα επιτύχετε τους στόχους σας. Μετά από κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα λάβετε μια αναφορά προόδου από τον εκπαιδευτικό σας.

Στο τέλος της πορείας σας, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ εξόδου. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να συγκρίνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών τοποθέτησης με τα αποτελέσματα των δοκιμών εξόδου για να δείτε πόσα έχετε βελτιώσει.

Προσφέρουμε επίσης μαθήματα προετοιμασίας IELTS μερικής παρακολούθησης με μαθήματα GE6 ή GE10 ανά εβδομάδα.

Λαμβάνοντας τη Δοκιμή IELTS

Liverpool School of English δεν αποτελεί κέντρο δοκιμών IELTS. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση για τη δοκιμή σας, αλλά θα χρειαστεί να μεταβείτε σε ένα κέντρο δοκιμών IELTS για να πάρετε τις εξετάσεις. Τα έξοδα εξέτασης είναι περίπου £ 160 - £ 200 και υπόκεινται σε αλλαγές. Υπάρχουν δύο τύποι ακαδημαϊκών δοκιμών IELTS. τη δοκιμή IELTS UKVI και τη δοκιμασία «Ακαδημαϊκός IELTS (μη SELT)».

IELTS UKVI

Πρόκειται για δοκιμή SELT (Secure English Language Test). Οι φοιτητές εκτός ΕΕ που υποβάλλουν αίτηση για φοιτητική βίζα Tier 4 πρέπει να κάνουν αυτή τη δοκιμή. Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για μαθήματα πανεπιστημιακών προ-ασκήσεων θα χρειαστεί επίσης να λάβουν αυτό το τεστ IELTS. Αυτή η δοκιμή πρέπει να γίνει σε κέντρο που έχει εγκριθεί από την SELT. Μπορείτε να πάρετε το IELTS UKVI σε δοκιμαστικό κέντρο στο Μάντσεστερ. Αυτό είναι περίπου 1 ώρα μακριά με το τρένο.

Ακαδημαϊκό IELTS (μη SELT)

Αυτό το IELTS είναι αποδεκτό από την πλειοψηφία των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρέπει πάντως να ελέγχετε πάντα στο πανεπιστήμιο στο οποίο σχεδιάζετε να σπουδάσετε. Μπορείτε να πάρετε το ακαδημαϊκό IELTS στο κέντρο δοκιμών στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. Αυτό είναι πολύ κοντά με τα πόδια από το σχολείο. Οι εξετάσεις προσφέρονται μία ή δύο φορές κάθε μήνα το Σάββατο.

Βασικά στοιχεία

Ημερομηνίες μαθήματος: Ξεκινήστε κάθε Δευτέρα

Διάρκεια Μαθήματος: Ελάχιστη 1 εβδομάδα. Μέγιστο 1 έτος.

Επίπεδα:
IELTS 21: Ενδιάμεση-Προηγμένη
(CEFR B1-C1)

Μαθήματα / Ώρες ανά εβδομάδα:
IELTS 21: 21 μαθήματα / 19 ώρες 15 λεπτά

Μήκος μαθήματος: 55 λεπτά

Μέγιστο μέγεθος τάξης: 15 φοιτητές

Ελάχιστη ηλικία: 16 έτη (απαιτείται γραπτή γονική συναίνεση για μαθητές ηλικίας κάτω των 18 ετών)

Απαιτήσεις Visa:
Βίζα βραχείας διάρκειας ή Βίζα κατηγορίας 4

Τέλη εξέτασης (μπορεί να αλλάξει):

  • IELTS (UKVI) £ 200
  • IELTS (ακαδημαϊκή ή γενική εκπαίδευση) £ 150

Αυτά δεν περιλαμβάνονται στις αμοιβές μαθημάτων σας.

Τιμές

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποLiverpool School of English »

Τελευταία ενημέρωση April 21, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 52 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
235 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη