Προετοιμασία για τις εξετάσεις IELTS

Direct English

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προετοιμασία για τις εξετάσεις IELTS

Direct English

IELTS

Το Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας ή το IELTS, όπως είναι πιο γνωστό, είναι ένα σύστημα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για την ακριβή εκτίμηση της γλωσσικής ικανότητας των υποψηφίων που πρέπει να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε μια αγγλόφωνη χώρα. Το IELTS απαιτείται συχνά για την είσοδο στο πανεπιστήμιο, σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, η Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ, και αναγνωρίζεται επίσης από επαγγελματικούς φορείς, για την απασχόληση, τις μεταναστευτικές αρχές και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ποια είναι η μορφή του τεστ IELTS;

Υπάρχουν δύο τύποι δοκιμών IELTS - Ακαδημαϊκοί ή Γενικοί. Εδώ στο Direct English , εστιάζουμε κυρίως στην Ακαδημαϊκή δοκιμασία, καθώς αυτό είναι αυτό που απαιτείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Η δοκιμή χωρίζεται σε τέσσερα μέρη - Ακρόαση (30 λεπτά), Μιλώντας (15 λεπτά), γραφή (60 λεπτά) και ανάγνωση (60 λεπτά) και διαρκεί μια διήμερη περίοδο.

Το σκορ λειτουργεί σε ένα σύστημα μπάντας από 1 έως 9, με το 9 να είναι το υψηλότερο δυνατό σκορ. Αποδίδονται επίσης μισοί σκοποί και δοκιμάζονται και στα τέσσερα μέρη της δοκιμής και ο βαθμός για κάθε ένα μαζί για να πάρει το τελικό σκορ. Συνήθως, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, θα σας ζητηθεί ελάχιστος βαθμός 6. Κατά καιρούς μπορείτε να ζητήσετε ένα ελάχιστο σκορ σε κάθε μία από τις τέσσερις ενότητες.

Περιγραφή Μαθήματος

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος IELTS, θα διδαχθούν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να μπορέσετε να κάνετε καλά στη δοκιμασία. Έχουμε σχεδιάσει το μάθημα για να συμπεριλάβει όλα τα στοιχεία του τεστ IELTS - ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία - και θα ασκήσουμε τη μορφή της δοκιμής ξανά και ξανά χρησιμοποιώντας πραγματικά τεστ. Θα καλύψουμε επίσης όλες τις πτυχές της γραμματικής που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε το καλύτερό σας στην ημέρα των εξετάσεων.

Η εξέταση IELTS είναι μια ειδική εξέταση για το περιεχόμενο, έτσι ένα καλό επίπεδο αγγλικών δεν εξασφαλίζει ότι ένας φοιτητής θα κάνει καλά σε αυτή τη δοκιμή. Προκειμένου να επιτύχει αυτή η δοκιμασία, είναι επιτακτική ανάγκη οι μαθητές να εξοικειωθούν με τη μορφή του τεστ και να εξασκήσουν πολλά μέχρι να είναι σίγουροι γι 'αυτό.

Στα Direct English , οι καθηγητές μας δουλεύουν με τους μαθητές για να βεβαιωθούν ότι καταλαβαίνουν τι απαιτείται από αυτούς για τη δοκιμή και να διδάσκουν τα μαθήματα με την επιτυχία των μαθητών κατά νου ανά πάσα στιγμή.

Είσοδος:

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα εφόσον είναι ηλικίας άνω των 18 ετών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παρόλο που η εξέταση αυτή δεν απαιτεί ακαδημαϊκή είσοδο, μια καλή γνώση των αγγλικών είναι απαραίτητη για να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα.

Εξέταση:

Είναι επιτακτική ανάγκη (για σκοπούς θεωρήσεων) οι φοιτητές να λάβουν την επίσημη εξέταση IELTS πριν από το τέλος του μαθήματος στα Direct English .

Τα τέλη μαθήματος περιλαμβάνουν:

 • Δωρεάν εγγραφή μαθημάτων
 • Δωρεάν βιβλίο μαθημάτων
 • Δοκιμή ελεύθερης τοποθέτησης
 • Δωρεάν Ιατρική Ασφάλιση
 • Ασφάλιση Ασφαλούς Προστασίας Εκπαίδευσης
 • Δωρεάν Κάρτα Φοιτητών
 • Δωρεάν Κινητό τηλέφωνο Sim Card
 • Δωρεάν κοινωνικές δραστηριότητες
 • Δωρεάν πρόσβαση WiFi (στην πανεπιστημιούπολη)
 • Ελεύθερο Πιστοποιητικό Εξέτασης στο τέλος του μαθήματος (χωρίς επιπλέον κόστος)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 19, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ιρλανδία - Cork, County Cork
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ιρλανδία - Cork, County Cork
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών