Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Coaching for Change είναι περήφανο να προσφέρει στο Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διαχείρισης (ILM) Επίπεδο 5 Καθοδήγηση και Καθοδήγηση. Αυτό το προσόν έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους ηγέτες στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης και καθοδήγησης, καθώς και να τους βοηθά να εντοπίζουν τις σχέσεις μεταξύ καθοδήγησης, καθοδήγησης και επίτευξης επιχειρηματικών στόχων.

Τι συνεπάγεται η εκπαίδευση προπονητή ILM επιπέδου 5;

Αυτό το προσόν μπορεί να επιτευχθεί μέσω δύο προσεγγίσεων:

  1. 7 ημέρες μάθησης στην τάξη.
  2. Ένα μείγμα τριών ημερών μάθησης στην τάξη και στη συνέχεια πρόσθετος χρόνος που ξοδεύετε τη μάθηση μέσω μιας εσωτερικής πύλης με δική σας ευκολία.

Όποια από αυτές τις προσεγγίσεις θα λάβετε, θα χρειαστεί να περάσετε 12 ώρες του χρόνου προπόνησής σας στον οργανισμό σας, δημιουργώντας την πρακτική εμπειρία της καθοδήγησης και καταγραφής της εργασίας σας.

Λαμβάνετε 121 μαθήματα προγύμνασης και «εποπτευόμενες συνεδρίες» από έναν ειδικό εκπαιδευτή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προσόντα, κατεβάζοντας την Επισκόπηση επαγγελματικών προσόντων της ILM.

Σε ποιον απευθύνεται η κατάρτιση;

Αυτός ο τίτλος απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στη μεσαία διοίκηση και όχι μόνο. Τα προσόντα είναι συγκρίσιμα με τα διπλώματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα πτυχία των ιδρυμάτων και τα ανώτερα εθνικά διπλώματα (HND).

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση;

Είστε έτοιμοι να κερδίσετε ένα Πιστοποιητικό Coaching Level ILM; Στη συνέχεια, καλέστε το Coaching for Change στο 44 1246 808 040 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποCoaching for Change »

Τελευταία ενημέρωση September 24, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
12 Ώρες
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη