Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ipep είναι ένα μοναδικό κομμάτι της μας πλήρως καθηλωτική inlingua® Πρόγραμμα Premium. Μαθήματα διαθέτουν συνολικά αξιόπιστη inlingua® Μέθοδος συν αιχμής της τεχνολογίας μας και της κατάρτισης των επιδόσεων. Προσφέρουμε δύο inlingua® χρονοδιαγράμματα Premium Πρόγραμμα Βράδυ: ipep 24 & ipep 16.

ipep 24 αποτελείται από δύο κύρια μέρη: το πρώτο μέρος του προγράμματος είναι μια ειδική συνεδρίαση που διδάσκονται από τους εκπαιδευτές μας χρησιμοποιώντας την inlingua® Μέθοδος - μια επικοινωνιακή, διαδραστική προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές να επιτύχουν βαθύτερη ευχέρεια γρηγορότερα. Οι μαθητές μιλούν 70% του χρόνου!

Οι μαθητές στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε έναν υπολογιστή που βασίζεται σε συνεδρία του inlingua® Online εκπαίδευση καθοδηγείται από τους καθηγητές μας. Οι μαθητές είναι σε θέση να επικεντρωθεί στη γραμματική, ενώ επιτελεί τη θεμελιώδη λειτουργία του πληκτρολόγηση σε ένα αγγλικό πληκτρολόγιο - ένα βασικό συστατικό για δοκίμια κολλεγίων εγγράφως ή εκθέσεις των επιχειρήσεων.

ipep 16 μαθητές είναι παρόντες για το σύνολο της διδασκαλίας στην τάξη, χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος inlingua®. Τα νέα θέματα, το λεξιλόγιο και οι δομές από την κατηγορία συμπληρώνεται από ανεξάρτητη μελέτη.

βολικό πρόγραμμα ipep 24 είναι 5: 00-9: 30μμ από Δευτέρα έως Πέμπτη (κατάλληλο για τους κατόχους F-1 βίζα). χρονοδιάγραμμα ipep 16 είναι 5: 00-8: 24:00 Δευτέρα έως Πέμπτη (που δεν έχουν εγκριθεί για τους κατόχους F-1 βίζα).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποinlingua® Washington DC »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
4 - 8 Εβδομάδες
Τιμή
135 USD
Προώθηση $ 135 / εβδομάδα (περιορισμένο χρονικό διάστημα)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη