Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Gateway School Of English προσφέρει όλο το χρόνο προγράμματα Junior για μαθητές ηλικίας μεταξύ 13 και 17 ετών. Προσφέρουμε ομαδικά προγράμματα καθώς και προγράμματα για μεμονωμένους μαθητές που δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν με μια ομάδα.

Προσφέρουμε μια επιλογή από διαμονή (junior residence που βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την παραλία και μόλις 100 μέτρα μακριά από το Aquapark της Μάλτας Splash

Το GSE προσφέρει επίσης ένα πλήρες κοινωνικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων έτσι ώστε οι κατώτεροι μαθητές να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο τους στη Μάλτα. Προσφέρουμε δραστηριότητες αναψυχής, πολιτιστικές δραστηριότητες όπως επισκέψεις σε ιστορικούς τόπους, δραστηριότητες στην παραλία, αθλητικές δραστηριότητες, θαλάσσια σπορ και πολλές άλλες εκδρομές που θα κάνουν την εμπειρία της αγγλικής γλώσσας των νεαρών μαθητών μαζί μας αξέχαστη.

Πακέτα Ταξιδιών Junior Group:

Έχουμε επίσης ειδικά πακέτα χαμηλών και υψηλών σεζόν (όλο το χρόνο) με / χωρίς δραστηριότητες για τους κατώτερους φοιτητές που ταξιδεύουν με τον δάσκαλο / διευθυντή τους στη Μάλτα. Προσφέρουμε διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμονή σε απόσταση 5 έως 10 λεπτών με τα πόδια από το σχολείο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποGateway School Of English »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Τιμή
- Ελέγξτε την περιγραφή του προγράμματος για λεπτομερείς τιμές.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη