Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παρέχει στρατηγικές για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής διαχείρισης των σημάτων που θα αξιοποιήσει το εμπορικό σήμα σας για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και την κερδοφορία.

Μάθετε πώς να δημιουργήσετε, να χτίσουν, και να ανανεωθούν τα εμπορικά σήματα. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να εκτιμούν τη σημασία των σημάτων. Ωστόσο, ελάχιστες επιχειρήσεις μπορούν να ισχυριστεί ότι πραγματικά μια ισχυρή, διαφοροποιημένη και υπομένοντας εμπορικό σήμα.

Ορθή διαχείριση, τα σήματα μπορεί να είναι πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησης. Η καλή διαχείριση των σημάτων μπορεί να δημιουργήσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνωρισιμότητα αρκετά ισχυρή για να ξεπεράσει τον έντονο ανταγωνισμό ακόμα και διαφοροποίηση των τιμών σε μια δεδομένη αγορά. Σε αυτό το πρόγραμμα, το Kellogg School of παγκοσμίου φήμης σχολή μάρκετινγκ της Διοίκησης παρέχουν ένα εντατικό ματιά στο brand management.

Συνδυάζοντας την τελευταία σκέψη-ηγεσίας για το θέμα αυτό με πρακτικές ασκήσεις, αυτό το πρόγραμμα θα σας επιτρέψει να αναπτύξει μια στρατηγική διαχείρισης των σημάτων που θα αξιοποιήσει το εμπορικό σήμα σας για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την κερδοφορία.


Βασικά πλεονεκτήματα


Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα σας:

Κατανοήστε τη δύναμη και τις προκλήσεις του branding
Μάθετε πώς να κατασκευάσει μια θέση των σημάτων
Σχεδιασμός μάρκα Κατανόηση και το εμπορικό σήμα έννοια
Επανεξέταση στρατηγικές για τις μάρκες κτίριο πάροδο του χρόνου
Μάθετε πώς να διαχειριστεί ένα χαρτοφυλάκιο σημάτων
Εξερευνήστε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη μέτρηση της αξίας του εμπορικού σήματος και την ΑΤΕ


Μορφή

Περιπτωσιολογικές μελέτες, οι συζητήσεις της ομάδας, καθώς και ασκήσεις Compl ement τα πλαίσια που υποβλήθηκε από τη σχολή Kellogg School.


Πρόγραμμα Περιεχόμενο

- Προκλήσεις στο Branding
- Τοποθέτηση
- Τύποι Brands
- Μάρκα Επεκτάσεις
- Brand Design
- Στρατηγική Μάρκα: Δημιουργία και Rejuvnating Μάρκες
- Στρατηγική Brand Χαρτοφυλάκιο
- Μάρκα Αποτίμηση

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν τα υλικά που σχετίζονται με σήμα τους για το πρόγραμμα, και θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσει στην πράξη τα πλαίσια έμαθε να τους εμπορικό σήμα.


Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για στελέχη που έχουν την ευθύνη διαχείρισης των σημάτων στις οργανώσεις τους. Το πρόγραμμα είναι επίσης χρήσιμο για εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν την κατανόησή τους για τη σημασία των σημάτων και τις αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης της μάρκας.

Πολλές εταιρείες θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να υποστηρίξει μια ομάδα συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Παρακολούθηση σαν ομάδα παράγει ένα κοινό λεξιλόγιο και μαθησιακή εμπειρία που ενθαρρύνει την εφαρμογή των νέων εννοιών και των ιδεών στο εσωτερικό της εταιρείας. Ειδικές ομάδες μελέτης, την τιμολόγηση και άλλες ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες για τις επιχειρήσεις χορηγίες ομάδες τουλάχιστον τέσσερις συμμετέχοντες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.


Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε43 περισσότερα μαθήματα αποKellogg School of Management at Northwestern University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Οκτ. 2019
Duration
3 Ημέρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
5,500 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη