Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών KMI αντλεί από τον "Καλύτερο της ΜΒΑ." Θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση των λειτουργικών τομέων της διοίκησης των επιχειρήσεων μέσω της αναθεώρησης των δύο θεμελιωδών εννοιών και τις τελευταίες εξελίξεις και τα εργαλεία.

Θα μάθετε στερεά διοικητικές δεξιότητες, όπως πώς να τη δομή ενός οργανισμού, τον τρόπο μέτρησης και παρακολουθεί τις επιδόσεις, και πώς να εντοπίσουν και να εφαρμόσουν τις βέλτιστες πρακτικές σε λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης. Θα αποκτήσει επίσης την κατανόηση της διαφοράς μεταξύ των ηγετών και των στελεχών, και πώς μπορείτε να προσπαθούν να είναι δύο.

Εμείς δομημένο το πρόγραμμα KMI σε μια ευαίσθητη και προσβάσιμη μορφή για να φιλοξενήσει επαγγελματικές και προσωπικές σας ευθύνες. Το περιεχόμενο και η μορφή που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες οι οποίοι είναι σε γενικές γραμμές διευθυντικές θέσεις με εμπειρία σε τομείς άλλους από επαγγελματικούς, καθώς και στελέχη που θέλουν να συμπληρώσουν on-the-job εμπειρία τους με την επίσημη εκπαίδευση διαχείριση από ένα παγκοσμίου φήμης σχολείο των επιχειρήσεων .

KMI είναι τώρα διαθέσιμη σε Evanston και στην πανεπιστημιούπολη μας Μαϊάμι νέα.

Βασικά πλεονεκτήματα


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Πρόγραμμα Διαχείρισης, θα:

  • Εξετάστε τις βασικές έννοιες και τις τελευταίες εξελίξεις για την προσέγγιση των βασικών λειτουργικών τομείς της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις, καθώς και της τεχνολογίας των πληροφοριών
  • Αποκτήστε ένα ίδρυμα στη στρατηγική διοίκηση επιχειρήσεων
  • Βελτιώστε τις δεξιότητές σας σε κρίσιμους τομείς από τους κορυφαίους και διαχείριση peopl ε
  • Εξερευνήστε τις κοινωνικοπολιτικές και οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνουν τις στρατηγικές και τις επιδόσεις σε παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε43 περισσότερα μαθήματα αποKellogg School of Management at Northwestern University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Μήνες
Τιμή
29,000 USD
24000 σε Evanston, 29000 το Μαϊάμι
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη