Αναπτύξτε τις γνώσεις της σύγχρονης πρακτικής σχεδιασμού κτιρίων, μεθοδολογιών και διαδικασιών που αναζητούνται από τις μεγάλες συμβουλευτικές υπηρεσίες μηχανικού και σχεδίου.


Το μάστερ μας απευθύνεται σε φοιτητές με ιστορικό κατασκευών που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική και την πολιτική μηχανική, οι οποίοι θέλουν να μάθουν ολοκληρωμένες προσεγγίσεις στο σχεδιασμό των κτιρίων. Σας παρουσιάζει σύγχρονες πρακτικές και εστιάζει στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

Τα δύο πρώτα εξάμηνα σας δίνουν μια λεπτομερή κατανόηση των ζητημάτων που σχετίζονται με την εργασία στον κλάδο των κατασκευών. Θα μάθετε για τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση της διαδικασίας σχεδιασμού κτιρίων. Αυτό περιλαμβάνει την κατανόηση του τρόπου εξισορρόπησης των συχνά αντιφατικών σχεδιαστικών εντάσεων στα έργα. Η ικανότητα ενσωμάτωσης των κανονιστικών απαιτήσεων, η πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και η βασική φυσική των κτιρίων θα σας προετοιμάσουν να εργαστείτε σε πολυεπιστημονικά περιβάλλοντα.

Θα εξερευνήσετε τη σχέση μεταξύ της μοντελοποίησης πληροφοριών κτιρίων και της συνεργατικής ολοκληρωμένης διαχείρισης του σχεδιασμού. Τα εργαλεία δυναμικής ψηφιακής μοντελοποίησης σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για τη φυσική των κτιρίων, τους κανονισμούς και τους κώδικες και τους φακέλους των κτιρίων χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για να βρείτε πιο βέλτιστες λύσεις κτιρίων. Σας παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση σε ειδικό λογισμικό που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας.

Τα ενημερωτικά δελτία από ζωντανά έργα σας προκαλούν να λύσετε προβλήματα σχεδίασης σε πραγματικό χρόνο. Θα εργαστείτε με φοιτητές που θα φέρουν την εμπειρία τους στον τομέα της μηχανικής και του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στο μίγμα. Αυτή η προσέγγιση σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε τη σημασία της πολυεπιστημονικής συνεργασίας για την οικοδόμηση έργων σχεδιασμού.

Θα ενσωματώσετε τη θεωρία και την επαγγελματική γνώση σε μια ερευνητική διατριβή που ενημερώνεται από την τοποθέτησή σας. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα της βιομηχανίας και να παρέχετε λύσεις για συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Η πορεία μας αναπτύχθηκε με επαγγελματίες συνεργάτες στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της πολιτικού μηχανικού. Επικεντρώνεται στην απασχολησιμότητά σας δίνοντάς σας μια σειρά από πρακτικές και διαπροσωπικές δεξιότητες. Θα αποφοιτήσετε με λεπτομερή γνώση των διαδικασιών διαχειριστικού σχεδιασμού, των εργαλείων και των στρατηγικών που χρησιμοποιούνται στον σύγχρονο σχεδιασμό κτιρίων. Η ικανότητά σας να επιδεικνύετε πρωτοβουλία σε σχεδιασμό χαμηλών εκπομπών άνθρακα και ενεργειακής απόδοσης θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας στη βιομηχανία. Μερικοί από τους καλύτερους μαθητές μας συνεχίζουν τις σπουδές μας μαζί μας μέσω του προγράμματος PhD.

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής μας

 • καινοτόμα δομικά υλικά
 • βιώσιμη και με χαμηλές εκπομπές άνθρακα ανάπτυξη
 • της ενέργειας και του περιβάλλοντος

Η τεχνογνωσία των ακαδημαϊκών μας και οι διεθνείς συνεργασίες μας τροφοδοτούν τη διδασκαλία και συμβάλλουν στη μαθησιακή σας εμπειρία.


Δομή μαθημάτων

Αυτό το μάθημα διαρκεί 4 εξάμηνα. Ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2018 και τελειώνει το 2019.

Περιστασιακά κάνουμε αλλαγές στα προγράμματά μας, απαντώντας, για παράδειγμα, στην ανατροφοδότηση από τους σπουδαστές, στην εξέλιξη της έρευνας και στον τομέα των σπουδών και στις απαιτήσεις των φορέων διαπίστευσης. Θα ενημερωθείτε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στο διαφημιζόμενο πρόγραμμα, σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας.


Υποχρεωτικές μονάδες μαθημάτων

Αυτές οι υποχρεωτικές μονάδες βρίσκονται υπό μελέτη από τους φοιτητές μας ή προτείνονται νέες μονάδες.

Εξάμηνο 1

 • Επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού
 • Δημιουργία προσομοίωσης πληροφοριών (BIM) και της διαδικασίας σχεδιασμού
 • Κώδικες κανονισμών και πιστοποίηση
 • Εργαλεία απεικόνισης φυσικής δομής
 • Φάκελοι κτιρίων χαμηλών εκπομπών άνθρακα

Εξάμηνο 2

 • Επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού (συνεχίζεται από το 1ο εξάμηνο)
 • Δημιουργία προσομοίωσης πληροφοριών (BIM) και της διαδικασίας σχεδιασμού (συνέχισε από το 1ο εξάμηνο)
 • Κωδικοί κανονισμών και πιστοποίηση (συνέχεια από το 1ο εξάμηνο)
 • Δυναμικά εργαλεία μοντελοποίησης
 • Μέθοδοι έρευνας και επαγγελματική πρακτική
 • Μελλοντικά δομικά και οικοδομικά υλικά

Καλοκαιρινό και τελικό εξάμηνο

 • Τοποθέτηση επαγγελματικών πρακτικών
 • Διδακτορική διατριβή


Τοποθέτηση

Θα περάσετε τρεις μήνες στην επαγγελματική πρακτική μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου και θα τρέξει παράλληλα με την ερευνητική σας διατριβή. Μια τοποθέτηση είναι μια ευκαιρία για εσάς να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει εργαζόμενοι σε βιομηχανικά κατευθυνόμενα ερευνητικά θέματα. Έχουμε συνδέσεις με εταιρείες μηχανικού και σχεδιασμού που προσφέρουν τοποθετήσεις τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε άλλες χώρες. Μπορείτε να ξεκινήσετε την τοποθέτησή σας οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Ιουνίου και τέλους Αυγούστου.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια τοποθέτηση και υποστήριξη και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία. Η ομάδα τοποθετήσεων μας διοργανώνει εργαστήρια με βιογραφικά και τεχνικές συνέντευξης για να σας προετοιμάσει για την υποβολή αίτησης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια θέση. Αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε μια τοποθέτηση, θα μεταβείτε στο εναλλακτικό μάθημα διάρκειας 12 μηνών και θα αποφοιτήσετε με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μελέτη χαμηλών εκπομπών άνθρακα.


Μάθηση και αξιολόγηση

Μάθηση

 • Διαλέξεις
 • Πρακτικές συνεδρίες
 • Σεμινάρια
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια
 • Εργαστήρια

Εκτίμηση

 • Μαθήματα
 • Διατριβή
 • Εκθεση ΙΔΕΩΝ
 • Προφορική αξιολόγηση
 • Χαρτοφυλάκιο
 • Σεμινάριο


Επαγγελματικές πιστοποιήσεις

Μελετώντας ένα μάθημα με επαγγελματική διαπίστευση, θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία στο χώρο εργασίας, να μάθετε για τις νέες εξελίξεις στον κλάδο και να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο φορέα διαπίστευσης. Μπορεί επίσης να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας στον κλάδο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε άλλες εξετάσεις.

 • Διαπιστώνεται από το Κοινό Συμβούλιο Συντονιστών με την ICE ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για έναν Chartered Engineer (CEng) για υποψηφίους που έχουν ήδη ένα πτυχίο CEng (Μερική) BEng (Hons) ή ένα Accredited IEng (Πλήρης) BEng / BSc (Hons) .
 • Διαπιστώνεται από το Κοινό Συμβούλιο Συντονιστών με το IStructE ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για έναν Chartered Engineer (CEng) για υποψηφίους που έχουν ήδη ένα πτυχίο BEng (Hons) ή ένα διαπιστευμένο IEng (πλήρης) BEng / BSc (Hons) .
 • Διαπιστώνεται από το Κοινό Συμβούλιο Συντονιστών με το CIHT ότι πληροί τις προϋποθέσεις για έναν Chartered Engineer (CEng) για υποψηφίους που έχουν ήδη Πιστοποιημένο CEng (Μερική) BEng (Hons) ή Πιστοποιημένος IEng (Πλήρης) BEng / BSc (Hons) .
 • Διαπιστώνεται από το Κοινό Συμβούλιο Συντονιστών με την IHE ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για έναν Chartered Engineer (CEng) για υποψηφίους που έχουν ήδη ένα πτυχίο CEng (Μερική) BEng (Hons) ή ένα Accredited IEng (Πλήρης) BEng / BSc (Hons) .


Μελέτη περίπτωσης

MSc Σύγχρονος Σχεδιασμός Κτιρίων - Επισκόπηση μαθημάτων από το University of Bath στο Vimeo.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Θα πρέπει να έχετε πτυχίο πτυχίου ή διεθνή ισοδύναμο, συνήθως υψηλό 2: 2 ή μεγαλύτερο.
 • Για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα, θα πρέπει να έχετε πτυχίο στην αρχιτεκτονική μηχανική, στην οικοδομική μηχανική, στην πολιτικού μηχανικού ή στην περιβαλλοντική μηχανική.
 • Μπορούμε να κάνουμε μια προσφορά με βάση χαμηλότερο βαθμό αν μπορείτε να αποδείξετε την καταλληλότητά σας για το πτυχίο.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Συνήθως θα χρειαστείτε ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS: 7.0 συνολικά με όχι λιγότερο από 6,5 σε όλα τα εξαρτήματα
 • Το Pearson Test της Αγγλικής Ακαδημαϊκής (PTE Academic): 69 με όχι λιγότερο από 62 σε οποιοδήποτε στοιχείο
 • TOEFL IBT: 100 συνολικά με ελάχιστο 24 και στα 4 εξαρτήματα

Εάν χρειάζεστε να βελτιώσετε τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας, ίσως έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια προ-σειριακή μάθημα για να φτάσετε στο απαιτούμενο επίπεδο.


Για τους διεθνείς φοιτητές, επικοινωνήστε με το σχολείο για περισσότερες πληροφορίες.


Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα και το πώς τα πληρώνετε εξαρτώνται από το αν είστε φοιτητής στο σπίτι, στην ΕΕ, στο νησί ή στο εξωτερικό.

Πως να πληρώσω

Δίδακτρα

Εάν σπουδάζετε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε δάνειο για τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης.


Υποτροφίες και υποτροφίες

Θα μπορούσατε να λάβετε υποτροφία ή υποτροφία για να σας βοηθήσει να σπουδάσετε στο Bath. Δεν χρειάζεται να το πληρώσετε.


Άλλες επιλογές πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε τα δίδακτρα με Direct Debit, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, επιταγή, τραπεζική μεταφορά ή μετρητά. Μπορεί επίσης να δικαιούστε ένα φοιτητικό δάνειο για να σας βοηθήσουμε να πληρώσετε τα τέλη σας.


Προϋπολογισμός

Θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον £ 100 για το κόστος της φωτοτυπίας, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε για το κόστος των σχολικών βιβλίων.

Ορισμένα μαθήματα περιλαμβάνουν επισκέψεις μακριά από την πανεπιστημιούπολη και μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε μερικά ή όλα τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και φαγητού και ποτού.

Αν βρίσκεστε σε μια τοποθέτηση, είστε υπεύθυνος για τα δικά σας έξοδα ταξιδιού, διαμονής και διαμονής. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις οικονομικές συνέπειες εάν πηγαίνετε σε μια απλήρωτη ή υπερπόντια τοποθέτηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,875 GBP
Αρχική / ΕΕ: £ 11.875. Στο εξωτερικό: £ 22,125
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2020
Άλλη