Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα της χαρακτικής μαθήματα στο Λονδίνο στην Τσέλσι Κέντρο μας βρίσκεται προεξέχουν off Road του βασιλιά.

Έχουμε αρχάριους, μέτριους και προχωρημένους μαθήματα. Αυτά είναι μαθήματα μερικής τρέχει κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ.

καθηγητές μας είναι εξαιρετικά έμπειρο χαρακτική επαγγελματίες προσφέροντας μια μοναδική εικόνα για την πειθαρχία χαρακτική.

Οι τεχνικές που μπορείτε να μάθετε θα σας προσφέρει συναρπαστικούς τρόπους να αξιοποιήσει τις ικανότητές σας και να ερμηνεύσει τα υπάρχοντα έργα τέχνης σε έντυπη μορφή. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της χαρακτικής θα ανοίξει ένα νέο κόσμο της λήψης εικόνας και να ξεκλειδώσετε το δημιουργικό δυναμικό σας. Πολλοί από τους έμπειρους μαθητές μας ήρθε ως αρχάριους και πολλοί έχουν αναπτύξει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση συνεχίζεται με πτυχίο και μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά και να δημιουργήσουν τη δική τους στούντιο.

Πολλοί μαθητές λένε χαρακτική είναι εθιστικό μόλις αρχίσετε! Γιατί λοιπόν να μην έρθει και να δοκιμάσετε ένα από τα μαθήματά μας.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Φωτο-χαρακτική είναι μια μέθοδος χαρακτικής μια εικόνα σε μια μεταλλική πλάκα χρησιμοποιώντας ένα φωτοευαίσθητο έδαφος. Η εικόνα μπορεί να προέρχεται από μια φωτογραφία, σχέδιο ή μια εκτύπωση. Πάνω από δύο ημέρες που θα εισαχθούν σε κάθε στάδιο της διαδικασίας φωτο-χαρακτική. Αυτό θα περιλαμβάνει το πώς να προετοιμαστούν και εικόνων εξόδου για φωτο-χάραξη με χρήση Photoshop, προετοιμάζει την πλάκα φωτογραφία-χαρακτική, εκθέτοντας την εικόνα, και την ανάπτυξη, χαρακτική και την εκτύπωση από μια πλάκα ψευδαργύρου. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση της χαρακτικής όμως μια βασική γνώση του λογισμικού Photoshop είναι ένα όφελος. Θα υπάρξει ένα στούντιο της αμοιβής των για τις δύο ημέρες, αυτό θα καλύψει το διαθέσιμο υλικά όπως μελάνια, ιστών και δημοσιογραφικό χαρτί, υλικά καθαρισμού κ.λπ. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αγοράσετε το δικό σας ψευδαργύρου, γαλάκτωμα και εκτύπωση του χαρτιού, τα οποία μπορούν να αγοραστούν στο χώρο του ξενοδοχείου.

  • Campus: TBA
  • Times: Times Τετ 10:30 - 16:30
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
189 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 120? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 189
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη