Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δ

Σύμφωνα με την FCL, ο PPL (A) Ιδιωτική Άδεια χειριστή μπορούν να αποκτηθούν μέσω της εκπαίδευσης, η οποία ξεκινά με ένα θεωρητικό μάθημα. Το θεωρητικό μάθημα θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις αεροπορίας. Η ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος είναι υποχρεωτική πριν προχωρήσετε στην πρακτική κατάρτιση. Είναι επίσης το πρώτο βήμα στην παραγωγή όνειρά σας της πτήσης που έγινε πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανονισμούς, όπως εκφράζεται στην FCL, θεωρητική κατάρτιση καλύπτει τις πληροφορίες σχετικά με το δίκαιο των αερομεταφορών, οι κανόνες πτήσης, πλοήγησης και το ραδιόφωνο πλοήγησης, μετεωρολογίας, της δομής του αεροσκάφους, τις επιδόσεις και τη συντήρηση, τον σχεδιασμό της πτήσης και την ασφάλεια της εκτέλεσης της πτήσης, πλοήγησης κανόνες, αεροναυτικές επικοινωνίες, τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του ανθρώπινου σώματος, καθώς και πολλά άλλα θέματα τα οποία θα επιτρέπουν στους μαθητές να εξοικειωθούν με τους βασικούς κανόνες της εκτέλεσης μιας πτήσης.

Το σχολείο μας προσφέρει την θεωρητική PPL (A) της κατάρτισης στην πολωνική και στην αγγλική γλώσσα, με βάση το πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από τον πρόεδρο του Γραφείου Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σύμφωνα με το πιστοποιητικό ATO του Ventum Air. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 79 ώρες της αυτο-μελέτη, που συντονίζεται μέσω e-learning πλατφόρμα μας και 21 ώρες διαλέξεων, η οποία διεξήχθη κατά τη διάρκεια μιας τριήμερης συνόδου στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Η εκπαίδευση διαρκεί 3 εβδομάδες και καλύπτει δέκα ατόμων, σύμφωνα με FCL. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον των δεκαέξι ετών και να έχουν μια πλήρη κατώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η πλατφόρμα e-learning έχει πλήρως ενσωματωθεί στο πρόγραμμα κατάρτισης στην ATO Ventum αέρα. Περιλαμβάνει πάνω από 900 σελίδες του εκπαιδευτικού υλικού και βοηθημάτων σε μορφή παρουσιάσεων PDF και πάνω από 400 σελίδες των πρόσθετων υλών, καθώς και μια τράπεζα των 2200 ερωτήσεις εξετάσεις, μαζί με τις σωστές απαντήσεις.

Στο τέλος της εκπαίδευσης, οι μαθητές κάθονται εσωτερική εξετάσεις.

Όσοι περνούν, θα αποκτήσει πιστοποιητικό, βάσει των οποίων θα γίνουν δεκτοί στο πρακτικό μέρος της κατάρτισης. Το πιστοποιητικό αυτό αναγνωρίζεται από όλα τα μέλη του Συνδέσμου Αεροπορικών Αρχών JAA.

Αφού πέρασε την εσωτερική εξετάσεις, οι μαθητές προσφέρονται 30 λεπτά εισαγωγική πτήση με έναν εκπαιδευτή. Αυτά τα 30 λεπτά στον αέρα, η πρώτη απογείωση, την πρώτη στροφή, η πρώτη προσγείωση, θα μείνει στη μνήμη σας για πολύ ......... πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Στίλβωση

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποVentum Air Flight Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη