Read the Official Description

Διδάσκει δεξιότητες εξειδικευμένων ζαχαροπλαστική και υψηλού επιπέδου πρακτικές και εργασιακές ικανότητες για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Οι μαθητές μαθαίνουν το επάγγελμα σεφ ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να εργαστούν σε περιβάλλοντα όπως καφετέριες και ζαχαροπλαστεία, βιοτεχνικές ζαχαροπλαστεία, τα ποιοτικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής.

Τα καλύμματα μάθημα

  • Κανονιστικές πρακτικές υγιεινής - HACCP
  • Ιδιότητες των τροφίμων
  • Προσωπικό και οργάνωση των επιχειρήσεων σε μια εταιρεία ζαχαροπλαστική
  • Τα χαρακτηριστικά και οι τεχνικές του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής και μηχανήματα για την επεξεργασία της ζύμης, ζυμώματος και ψησίματος
  • Ο κύκλος εργασιών των προϊόντων ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνολογιών που Ζαχαροπλαστικής
  • Οι τεχνικές παραγωγής για τις βασικές ζύμες
  • Οι τεχνικές παραγωγής, τη σύνθεση, την πλήρωση και τη διακόσμηση των προϊόντων ζαχαροπλαστικής
  • Οι τεχνικές εργασίας του κακάο και της σοκολάτας
  • Εργάζεται ως σεφ ζαχαροπλαστικής: νομικές απαιτήσεις και την ασφάλεια στην εργασία
  • Εφαρμογή των δεξιοτήτων που αντλήθηκαν (πρακτική άσκηση)
Program taught in:
Αγγλικά
ιταλικός

See 3 more programs offered by La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Duration
1 - 3 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5 EUR
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης

Ιούνιος 2019

Άλλο