Pastry Chef

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Pastry Chef

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Διδάσκει δεξιότητες εξειδικευμένων ζαχαροπλαστική και υψηλού επιπέδου πρακτικές και εργασιακές ικανότητες για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Οι μαθητές μαθαίνουν το επάγγελμα σεφ ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να εργαστούν σε περιβάλλοντα όπως καφετέριες και ζαχαροπλαστεία, βιοτεχνικές ζαχαροπλαστεία, τα ποιοτικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής.

Τα καλύμματα μάθημα

  • Κανονιστικές πρακτικές υγιεινής - HACCP
  • Ιδιότητες των τροφίμων
  • Προσωπικό και οργάνωση των επιχειρήσεων σε μια εταιρεία ζαχαροπλαστική
  • Τα χαρακτηριστικά και οι τεχνικές του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής και μηχανήματα για την επεξεργασία της ζύμης, ζυμώματος και ψησίματος
  • Ο κύκλος εργασιών των προϊόντων ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνολογιών που Ζαχαροπλαστικής
  • Οι τεχνικές παραγωγής για τις βασικές ζύμες
  • Οι τεχνικές παραγωγής, τη σύνθεση, την πλήρωση και τη διακόσμηση των προϊόντων ζαχαροπλαστικής
  • Οι τεχνικές εργασίας του κακάο και της σοκολάτας
  • Εργάζεται ως σεφ ζαχαροπλαστικής: νομικές απαιτήσεις και την ασφάλεια στην εργασία
  • Εφαρμογή των δεξιοτήτων που αντλήθηκαν (πρακτική άσκηση)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιούνιος 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 3 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5 EUR
Locations
Ιταλία - Florence, Tuscany
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούνιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιούνιος 2019
Ιταλία - Florence, Tuscany
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών