Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διεθνή Επιχείρηση

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διεθνών Επιχειρήσεων (PGDipIB) είναι ένα εφαρμοσμένο προσόν με το οποίο θα μάθετε τις πρακτικές μεθόδους διεξαγωγής διεθνών επιχειρήσεων.120908_ATMC-705.jpg

Το PGDipIB στοχεύει να σας προετοιμάσει για να εργαστείτε με επιτυχία στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον του 21ου αιώνα. Προσφέροντας ένα συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής μάθησης, με έμφαση στην εφαρμοσμένη γνώση και δεξιότητα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η ανάπτυξη βασικών μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων (όπως η προηγμένη επικοινωνία, η παρουσίαση, οι διαπροσωπικές δεξιότητες και οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων) εκτός από την ανάπτυξη συγκεκριμένων διεθνών επιχειρηματικών γνώσεων.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του PGDipIB είναι ότι είναι προσανατολισμένο στη βιομηχανία, με συνεχή τοπική και εθνική βιομηχανία να εισέρχεται στη δομή, το περιεχόμενο και την κατεύθυνση των προγραμμάτων. Μια συμβουλευτική επιτροπή βοηθά τον τομέα του προγράμματος στην αξιολόγηση της συνέχειας του προγράμματος σπουδών και της παρακολούθησης των ακαδημαϊκών προτύπων.

Με την αποφοίτησή σας θα είστε σε θέση να αξιολογείτε κριτικά τις διεθνείς επιχειρηματικές ευκαιρίες όσον αφορά την εμπορική, περιβαλλοντική, ηθική και κοινωνική βιωσιμότητα και να αναπτύξετε ένα στρατηγικό σχέδιο για την παράδοση αγαθών και υπηρεσιών. Θα έχετε αποδείξει την ικανότητά σας να προσαρμόζετε και να καινοτομείτε στο περίπλοκο και μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον και να εργάζεστε με γνώση, παραγωγικότητα και επαγγελματικότητα σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών.

Ευκαιρίες καριέρας

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάρτισης και εμπειρίας, μετά την αποφοίτησή σας από το πρόγραμμα θα είστε σε θέση να εργαστείτε ως αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας ή να ακολουθήσετε μια εθνική ή διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία σε εμπορικούς φορείς και οργανισμούς, στους ακόλουθους τομείς του επιχειρηματικού περιβάλλοντος όπως :

 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Ανεξάρτητες επιχειρηματικές δραστηριότητες
 • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
 • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
 • Χρηματοοικονομική ανάλυση και ανάλυση κόστους
 • Επιχειρηματική επιχείρηση
 • Μάρκετινγκ προϊόντων και υπηρεσιών
 • Υπηρεσίες υποστήριξης τεχνολογίας
 • Εταιρικός σχεδιασμός

Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ένα πρόγραμμα MBA ή Masters.

Πρακτική άσκηση με μελέτη

Έχετε την επιλογή να υποβάλετε αίτηση για πρακτική άσκηση σε μια τοπική εταιρεία. Η πρακτική άσκηση θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πολύτιμη επιχειρηματική εμπειρία και μια αναφορά για το βιογραφικό σας σημείωμα που μπορεί να σας βοηθήσει με το επόμενο βήμα σας προς την εταιρική σκάλα στη Νέα Ζηλανδία.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Προοπτικές για το διεθνές εμπόριο
 • Διεθνής Στρατηγική Διαχείριση
 • Διαχείριση σε παγκοσμιοποιημένο κόσμο
 • Παγκόσμια εφοδιαστική και διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού
 • Διεθνές Στρατηγικό Μάρκετινγκ
 • Διεθνής χρηματοοικονομική διαχείριση
 • Διεθνές επιχειρησιακό σχέδιο
 • Μέθοδοι Εφαρμοσμένης Έρευνας

Προυποθέσεις εισόδου

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

 • Προπτυχιακό πτυχίο σε οποιαδήποτε περιοχή που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις από τριτοβάθμιο ίδρυμα της Νέας Ζηλανδίας που είναι διαπιστευμένο να προσφέρει προσόντα σε αυτό το επίπεδο. ή
 • Προπτυχιακό δίπλωμα από τριτοβάθμιο ίδρυμα στο εξωτερικό, το οποίο θεωρείται από την Αρχή Προσόντων της Νέας Ζηλανδίας ως ισοδύναμο. ή
 • Ισοδύναμη πρακτική, επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επαρκές επίπεδο Αγγλικών ώστε να μπορούν να σπουδάσουν σε αυτό το επίπεδο. Οι μαθητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά πρέπει να έχουν:

 • Ένα διεθνές ακαδημαϊκό αποτέλεσμα του Διεθνούς Δοκιμαστικού Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) τουλάχιστον 6,5 (με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε ζώνη) που εκδόθηκε εντός των τελευταίων δύο ετών ή ισοδύναμο.

Λοιπές απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να παρέχουν δύο εμπιστευτικές αναφορές από άτομα που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο αιτών έχει καλό χαρακτήρα και φήμη.

Ειδική είσοδος

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ένας υποψήφιος που δεν πληροί τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις μπορεί να λάβει άδεια εισόδου στο πρόγραμμα. Πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσουν την Ακαδημαϊκή Επιτροπή για την ικανότητά τους να επιτύχουν στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διεθνών Επιχειρήσεων.

Συνέντευξη

Όλοι οι αιτούντες θα λάβουν συνέντευξη για να αξιολογήσουν την καταλληλότητά τους για το πρόγραμμα.

Σύσταση

Συνιστάται θερμά ότι οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιούν ικανοποιητικά τις ψηφιακές εφαρμογές και τεχνολογίες σε προχωρημένο επίπεδο.

Δίδακτρα

Ετήσια τέλη (εγχώρια)
Αμοιβές σπουδαστών $ 7,504
Κυβέρνηση επιχορήγηση δίδακτρα $ 7.834
Σύνολο $ 15.338

Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Nelson Marlborough Institute of Technology is the place for a world-class education. NMIT is an NZQA Category 1 institute (the highest possible) where you can study among renowned, award-winning build ... περαιτέρω

Nelson Marlborough Institute of Technology is the place for a world-class education. NMIT is an NZQA Category 1 institute (the highest possible) where you can study among renowned, award-winning buildings, guided by industry-savvy tutors and the latest technologies, studying with students from around the globe - all leading to internationally respected qualifications. Διαβάστε Λιγότερα
Νέλσον , Richmond , Blenheim + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη