Δείτε όλες τις Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Διοίκησης στην Ευρώπη 2020

Μόλις τελειώσεις το πρόγραμμα του προπτυχιακού διπλώματός σου, υπάρχει μια ποικιλία σπουδών μεταπτυχιακών πιστοποιητικών που μπορούν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να λάβεις πολύτιμη εμπειρία, χωρ… περαιτέρω

Μόλις τελειώσεις το πρόγραμμα του προπτυχιακού διπλώματός σου, υπάρχει μια ποικιλία σπουδών μεταπτυχιακών πιστοποιητικών που μπορούν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να λάβεις πολύτιμη εμπειρία, χωρίς το υψηλό κόστος των μεταπτυχιακών σπουδών και να χρειάζεται να ακολουθήσεις ένα ανώτερο δίπλωμα.

Στον ακαδημαϊκό κόσμο, η μελέτη της διοίκησης έχει ως στόχο την προετοιμασια κάποιου για εργασία σε μια επιχείρηση. Οι φοιτητές αναμένεται να μάθουν βασικές αρχές σε τομείς όπως η διαχείριση των επιχειρήσεων, οι διαπροσωπικές δεξιότητες και ο τρόπος εργασίας σε μια ομάδα.

Η Ευρώπη είναι, κατά συνθήκη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά. Αποτελούμενο από το δυτικό πιο σημείο της Ευρασίας, η Ευρώπη χωρίζεται συνήθως από την Ασία από την καμπή χωρίζει των Ουραλίων και Καύκασο, τα Ουράλια ποταμό, της Κασπίας και της Μαύρης Θάλασσας, και οι πλωτές οδοί που συνδέουν τις Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πιστοποιητικών σε Σπουδές Διοίκησης στην Ευρώπη 2020

Διαβάστε Λιγότερα
GCU - Glasgow School for Business and Society
Glasgow, Ηνωμένο Βασίλειο

Αξιοποιήστε την εμπειρία σας

Αξιοποιήστε την εμπειρία σας -
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

GCU - Glasgow School for Business and Society
Glasgow, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Διαδικτυακό